Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hobby magazín: Včelaři v zimě zpracovávají včelí vosk, který je produktem metabolismu včely

Hobby magazín: Včelaři v zimě zpracovávají včelí vosk, který je produktem metabolismu včely

16. 1. 2025

3 min

Obrázek epizody Pro a proti: Ekonomové Maialeh a Zámečník o životní úrovni v Česku

Pro a proti: Ekonomové Maialeh a Zámečník o životní úrovni v Česku

16. 1. 2025

23 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Dvě minuty na náměstí a tři minuty do lesa. I to je v Trutnově možné, usmívá se starosta Michal Rosa

Host ve studiu: Dvě minuty na náměstí a tři minuty do lesa. I to je v Trutnově možné, usmívá se starosta Michal Rosa

16. 1. 2025

10 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Trump je z byznysu a má výsledky. Česká média ho jenom špatně interpretují, myslí si Balšínek

Osobnost Plus: Trump je z byznysu a má výsledky. Česká média ho jenom špatně interpretují, myslí si Balšínek

16. 1. 2025

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Tisíc pacientů ročně se dostává na dialýzu tzv. z ulice. O svém onemocnění neví, je to pro ně šok

Radioporadna: Tisíc pacientů ročně se dostává na dialýzu tzv. z ulice. O svém onemocnění neví, je to pro ně šok

16. 1. 2025

25 min

Obrázek epizody Blízká setkání: „Měla jsem radost, ale bála jsem se.“ Hana Seidlová o nabídce na roli tety Kateřiny v Saturninovi

Blízká setkání: „Měla jsem radost, ale bála jsem se.“ Hana Seidlová o nabídce na roli tety Kateřiny v Saturninovi

16. 1. 2025

33 min

Obrázek epizody „Měla jsem radost, ale bála jsem se.“ Hana Seidlová o nabídce na roli tety Kateřiny v Saturninovi

„Měla jsem radost, ale bála jsem se.“ Hana Seidlová o nabídce na roli tety Kateřiny v Saturninovi

16. 1. 2025

34 min

Obrázek epizody Řečí peněz: Rektor VŠE Dvořák o flexinovele zákoníku práce

Řečí peněz: Rektor VŠE Dvořák o flexinovele zákoníku práce

16. 1. 2025

24 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Komplikace v příměří. Financování uklízeček a školníků. Poslední projev Bidena

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Komplikace v příměří. Financování uklízeček a školníků. Poslední projev Bidena

16. 1. 2025

19 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: O pivu a jeho zvláštnostech se sládkovou

Host Dopoledního expresu: O pivu a jeho zvláštnostech se sládkovou

16. 1. 2025

17 min

Obrázek epizody Radioporadna: Dají se brambory vypěstovat ze semínka? Novinku můžete vyzkoušet i v květináči

Radioporadna: Dají se brambory vypěstovat ze semínka? Novinku můžete vyzkoušet i v květináči

16. 1. 2025

17 min

Obrázek epizody Radioporadna: Dají se brambory vypěstovat ze semínka? Novinku můžete vyzkoušet i v květináči

Radioporadna: Dají se brambory vypěstovat ze semínka? Novinku můžete vyzkoušet i v květináči

16. 1. 2025

17 min

Obrázek epizody Francouzské Milování

Francouzské Milování

16. 1. 2025

1 hod 43 min

Obrázek epizody Jestli si dám panáka, budu jeden díl moderovat nahý! Ženatý fotbalista zahájil nový rok pěkně zostra

Jestli si dám panáka, budu jeden díl moderovat nahý! Ženatý fotbalista zahájil nový rok pěkně zostra

16. 1. 2025

16 min

Obrázek epizody Jestli si dám panáka, budu jeden díl moderovat nahý! Ženatý fotbalista zahájil nový rok pěkně zostra

Jestli si dám panáka, budu jeden díl moderovat nahý! Ženatý fotbalista zahájil nový rok pěkně zostra

16. 1. 2025

17 min

Obrázek epizody Zdarec jak sviňa: Visuálové, tvůrci Festivalu planet a Prototyp

Zdarec jak sviňa: Visuálové, tvůrci Festivalu planet a Prototyp

16. 1. 2025

1 hod 10 min

Obrázek epizody Lékárna: Domácí péče o pacienta na umělé plicní ventilaci

Lékárna: Domácí péče o pacienta na umělé plicní ventilaci

16. 1. 2025

24 min

Obrázek epizody Lékárna: Domácí péče o pacienta na umělé plicní ventilaci

Lékárna: Domácí péče o pacienta na umělé plicní ventilaci

16. 1. 2025

24 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Kuzmanović: Baník mi přirostl k srdci. Ostravští fanoušci jsou nejlepší v republice

Desítka Pavla Horvátha: Kuzmanović: Baník mi přirostl k srdci. Ostravští fanoušci jsou nejlepší v republice

16. 1. 2025

54 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: TikTok vtahuje do králičí nory. Algoritmy prohlubují špatnou náladu, varuje publicistka Eckertová

Host Lucie Výborné: TikTok vtahuje do králičí nory. Algoritmy prohlubují špatnou náladu, varuje publicistka Eckertová

16. 1. 2025

30 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: TikTok vtahuje do králičí nory. Algoritmy prohlubují špatnou náladu, varuje publicistka Eckertová

Host Lucie Výborné: TikTok vtahuje do králičí nory. Algoritmy prohlubují špatnou náladu, varuje publicistka Eckertová

16. 1. 2025

30 min

Obrázek epizody V srpnu 1968 dostávali rodiče táborníků informace o dětech díky tajnému vysílání z Javořice

V srpnu 1968 dostávali rodiče táborníků informace o dětech díky tajnému vysílání z Javořice

16. 1. 2025

3 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Muzeum kočárků a panenek najdete na Bruntálsku ve Městě Albrechticích

Křížem krajem: Muzeum kočárků a panenek najdete na Bruntálsku ve Městě Albrechticích

16. 1. 2025

9 min

Obrázek epizody TikTok vtahuje do králičí nory. Algoritmy prohlubují špatnou náladu, varuje publicistka Eckertová

TikTok vtahuje do králičí nory. Algoritmy prohlubují špatnou náladu, varuje publicistka Eckertová

16. 1. 2025

30 min

Obrázek epizody Máme rádi zvířata: O výchově a převýchově psů s Emilií Miluší Baco

Máme rádi zvířata: O výchově a převýchově psů s Emilií Miluší Baco

16. 1. 2025

23 min