Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Mozaika: Strhující drama lásky a krvavé pomsty Médea má premiéru ve Stavovském divadle

Mozaika: Strhující drama lásky a krvavé pomsty Médea má premiéru ve Stavovském divadle

22. 1. 2025

11 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Pro tipy na výlety Slezskými Beskydami vám se zastavte v Bystřici

Křížem krajem: Pro tipy na výlety Slezskými Beskydami vám se zastavte v Bystřici

22. 1. 2025

8 min

Obrázek epizody Na place: Následující roky budou v šipkách patřit Littlerovi s Humphriesem. Littler mě baví, říká šipkař Korda

Na place: Následující roky budou v šipkách patřit Littlerovi s Humphriesem. Littler mě baví, říká šipkař Korda

22. 1. 2025

36 min

Obrázek epizody Díky velkým očím se šestiletá Dagmar z Telče stala předlohou mnoha postav na obrazech slavné malířky

Díky velkým očím se šestiletá Dagmar z Telče stala předlohou mnoha postav na obrazech slavné malířky

22. 1. 2025

3 min

Obrázek epizody Vizitka: Hudebník Shahab Tolouie: V Íránu byla hudba zakázaná, kytara mi otevřela dveře do Evropy

Vizitka: Hudebník Shahab Tolouie: V Íránu byla hudba zakázaná, kytara mi otevřela dveře do Evropy

22. 1. 2025

47 min

Obrázek epizody Vizitka: Hudebník Shahab Tolouie: V Íránu byla hudba zakázaná, kytara mi otevřela dveře do Evropy

Vizitka: Hudebník Shahab Tolouie: V Íránu byla hudba zakázaná, kytara mi otevřela dveře do Evropy

22. 1. 2025

47 min

Obrázek epizody Hudebník Shahab Tolouie: V Íránu byla hudba zakázaná, kytara mi otevřela dveře do Evropy

Hudebník Shahab Tolouie: V Íránu byla hudba zakázaná, kytara mi otevřela dveře do Evropy

22. 1. 2025

47 min

Obrázek epizody NA ROVINU o odvolávaní Roberta Fica: Prečo by mal premiér skončiť? (epizóda 05/25)

NA ROVINU o odvolávaní Roberta Fica: Prečo by mal premiér skončiť? (epizóda 05/25)

22. 1. 2025

44 min

Obrázek epizody Producentka úspěšných show Simona Matásková otevřeně o hádkách s Krausem, tajemství pana Odvárky i vybírání hostů

Producentka úspěšných show Simona Matásková otevřeně o hádkách s Krausem, tajemství pana Odvárky i vybírání hostů

22. 1. 2025

40 min

Obrázek epizody The Mysterious Death of the Manson Family Lawyer

The Mysterious Death of the Manson Family Lawyer

22. 1. 2025

26 min

Obrázek epizody Máme hosty: V Přelouči ocenili mladé grafiky a fotografy ze školní soutěže

Máme hosty: V Přelouči ocenili mladé grafiky a fotografy ze školní soutěže

22. 1. 2025

9 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik: Evropa za jednacím stolem sedět nebude. O míru na Ukrajině bude rozhodovat Trump s Putinem

Jak to vidí...: Analytik: Evropa za jednacím stolem sedět nebude. O míru na Ukrajině bude rozhodovat Trump s Putinem

22. 1. 2025

24 min

Obrázek epizody HRA | Objevte radost a svobodu v životě bez pravidel #30

HRA | Objevte radost a svobodu v životě bez pravidel #30

22. 1. 2025

20 min

Obrázek epizody NA ROVINU s exministrami Káčerom a Sklenárom: Trumpove slová o Paname treba brať vážne. Putin si ich vymodlil (epizóda 04/25)

NA ROVINU s exministrami Káčerom a Sklenárom: Trumpove slová o Paname treba brať vážne. Putin si ich vymodlil (epizóda 04/25)

22. 1. 2025

1 hod

Obrázek epizody Pedofilní sítě a vraždy dětí: Důkazy o tom, jak globální establishment kryje mučení, násilí a únosy

Pedofilní sítě a vraždy dětí: Důkazy o tom, jak globální establishment kryje mučení, násilí a únosy

22. 1. 2025

1 hod 11 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Kapličky ve varšavských dvorcích za války nahrazovaly kostely i hřbitovy. Dnes fandí fotbalu

Zápisník zahraničních zpravodajů: Kapličky ve varšavských dvorcích za války nahrazovaly kostely i hřbitovy. Dnes fandí fotbalu

22. 1. 2025

3 min

Obrázek epizody Kapličky ve varšavských dvorcích za války nahrazovaly kostely i hřbitovy. Dnes fandí fotbalu

Kapličky ve varšavských dvorcích za války nahrazovaly kostely i hřbitovy. Dnes fandí fotbalu

22. 1. 2025

3 min

Obrázek epizody Bezpečnostní analytik Roman Máca

Bezpečnostní analytik Roman Máca

22. 1. 2025

1 hod 7 min

Obrázek epizody Martina Adlerová: Štěstí

Martina Adlerová: Štěstí

22. 1. 2025

2 min

Obrázek epizody 3. díl - Do Thu Trang (asijatka)

3. díl - Do Thu Trang (asijatka)

22. 1. 2025

56 min

Obrázek epizody Lázně

Lázně

22. 1. 2025

1 min

Obrázek epizody Buduj značku na služebce: Jan Holec, firma EL-VY a jejich unikátní výtahy k převozu lidí, aut i lodí

Buduj značku na služebce: Jan Holec, firma EL-VY a jejich unikátní výtahy k převozu lidí, aut i lodí

22. 1. 2025

41 min

Obrázek epizody Zbyněk Černík: Kinoautomat trochu jinak

Zbyněk Černík: Kinoautomat trochu jinak

22. 1. 2025

4 min

Obrázek epizody Vyrazili jsme na CMT Stuttgart 2025! Zajímavosti, trendy a utajené novinky

Vyrazili jsme na CMT Stuttgart 2025! Zajímavosti, trendy a utajené novinky

22. 1. 2025

30 min

Obrázek epizody Byla to past, do které se Maláčová nechala vlákat. Konečná ji ve Stačilo! nechce

Byla to past, do které se Maláčová nechala vlákat. Konečná ji ve Stačilo! nechce

22. 1. 2025

16 min