Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Buduj značku na služebce: Jan Holec, firma EL-VY a jejich unikátní výtahy k převozu lidí, aut i lodí

Buduj značku na služebce: Jan Holec, firma EL-VY a jejich unikátní výtahy k převozu lidí, aut i lodí

22. 1. 2025

41 min

Obrázek epizody Zbyněk Černík: Kinoautomat trochu jinak

Zbyněk Černík: Kinoautomat trochu jinak

22. 1. 2025

4 min

Obrázek epizody Vyrazili jsme na CMT Stuttgart 2025! Zajímavosti, trendy a utajené novinky

Vyrazili jsme na CMT Stuttgart 2025! Zajímavosti, trendy a utajené novinky

22. 1. 2025

30 min

Obrázek epizody Byla to past, do které se Maláčová nechala vlákat. Konečná ji ve Stačilo! nechce

Byla to past, do které se Maláčová nechala vlákat. Konečná ji ve Stačilo! nechce

22. 1. 2025

16 min

Obrázek epizody Po čuni! Písničkář Krhut oslavil 50! S kariérou jsem začal později, ale o nic jsem nepřišel

Po čuni! Písničkář Krhut oslavil 50! S kariérou jsem začal později, ale o nic jsem nepřišel

22. 1. 2025

43 min

Obrázek epizody #28 Eliška Remešová: Krize ve vztahu nejsou konec, ale příležitost

#28 Eliška Remešová: Krize ve vztahu nejsou konec, ale příležitost

22. 1. 2025

32 min

Obrázek epizody Nový svět #99 - Namibie – perla Afriky

Nový svět #99 - Namibie – perla Afriky

22. 1. 2025

26 min

Obrázek epizody Slovenské tango: chvíli vpřed a dlouho vzad

Slovenské tango: chvíli vpřed a dlouho vzad

22. 1. 2025

13 min

Obrázek epizody Ji.hlava: neuzavírat se a bojovat

Ji.hlava: neuzavírat se a bojovat

22. 1. 2025

8 min

Obrázek epizody Můj názor na IMIGRACI

Můj názor na IMIGRACI

22. 1. 2025

58 sec

Obrázek epizody Studio Alarm: Čeští politici chtějí líbat nohy autoritáře a říkají tomu transatlantická vazba

Studio Alarm: Čeští politici chtějí líbat nohy autoritáře a říkají tomu transatlantická vazba

22. 1. 2025

51 min

Obrázek epizody Právní příběh homeopatie - Prof. JUDr. Ivo Telec, CSc.

Právní příběh homeopatie - Prof. JUDr. Ivo Telec, CSc.

22. 1. 2025

14 min

Obrázek epizody Právní příběh tradiční čínské medicíny - Prof. JUDr. Ivo Telec, CSc.

Právní příběh tradiční čínské medicíny - Prof. JUDr. Ivo Telec, CSc.

22. 1. 2025

14 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Příměří v Gaze. Kdo dosáhl svého?

Vinohradská 12: Příměří v Gaze. Kdo dosáhl svého?

22. 1. 2025

22 min

Obrázek epizody Hovory: Jako každý umělec mám obavy, kam ten náš svět spěje, ale o mladé se nebojím, říká sochař Milkov

Hovory: Jako každý umělec mám obavy, kam ten náš svět spěje, ale o mladé se nebojím, říká sochař Milkov

21. 1. 2025

23 min

Obrázek epizody ep06: Verča: V Kanadě jsem získala manažerskou pozici. Mindset Australanů je naprosto odlišný.

ep06: Verča: V Kanadě jsem získala manažerskou pozici. Mindset Australanů je naprosto odlišný.

21. 1. 2025

1 hod 12 min

Obrázek epizody DRM 505. Vysílání

DRM 505. Vysílání

21. 1. 2025

59 min

Obrázek epizody Při úzkostech a depresích může pomoci i jednoduchá mobilní aplikace. Odborníků je nedostatek

Při úzkostech a depresích může pomoci i jednoduchá mobilní aplikace. Odborníků je nedostatek

21. 1. 2025

23 min

Obrázek epizody Dopolední host: Při úzkostech a depresích může pomoci i jednoduchá mobilní aplikace. Odborníků je nedostatek

Dopolední host: Při úzkostech a depresích může pomoci i jednoduchá mobilní aplikace. Odborníků je nedostatek

21. 1. 2025

23 min

Obrázek epizody Při úzkostech a depresích může pomoci i jednoduchá mobilní aplikace. Odborníků je nedostatek

Při úzkostech a depresích může pomoci i jednoduchá mobilní aplikace. Odborníků je nedostatek

21. 1. 2025

23 min

Obrázek epizody 110: K čemu slouží psychoterapie a jak vám může pomoci

110: K čemu slouží psychoterapie a jak vám může pomoci

21. 1. 2025

51 min

Obrázek epizody K věci: Jan Konvalinka hostem Tomáše Pancíře: Proč v Příbrami od ledna zdražilo vodné a stočné?

K věci: Jan Konvalinka hostem Tomáše Pancíře: Proč v Příbrami od ledna zdražilo vodné a stočné?

21. 1. 2025

13 min

Obrázek epizody Jan Konvalinka hostem Tomáše Pancíře: Proč v Příbrami od ledna zdražilo vodné a stočné?

Jan Konvalinka hostem Tomáše Pancíře: Proč v Příbrami od ledna zdražilo vodné a stočné?

21. 1. 2025

13 min

Obrázek epizody Podhoubí: Lidé i polovinu času v práci vydělávají na majitele nemovitosti. S Patočkou o solidární ekonomice

Podhoubí: Lidé i polovinu času v práci vydělávají na majitele nemovitosti. S Patočkou o solidární ekonomice

21. 1. 2025

35 min

Obrázek epizody #398 — Thoughts Without a Thinker

#398 — Thoughts Without a Thinker

21. 1. 2025

24 min