Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Ája Vrzáňová podle Jiřího Boudníka

Ája Vrzáňová podle Jiřího Boudníka

26. 1. 2025

24 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Ája Vrzáňová podle Jiřího Boudníka

Úžasné životy: Ája Vrzáňová podle Jiřího Boudníka

26. 1. 2025

24 min

Obrázek epizody DŮLEŽITOST | Soustřeďte se na to, co je opravdu důležité! #32

DŮLEŽITOST | Soustřeďte se na to, co je opravdu důležité! #32

26. 1. 2025

21 min

Obrázek epizody Svatý Timotheus z Efesu

Svatý Timotheus z Efesu

26. 1. 2025

28 min

Obrázek epizody Máte si říct o zvýšení mzdy? Porovnáváme běžné příjmy v různých pozicích

Máte si říct o zvýšení mzdy? Porovnáváme běžné příjmy v různých pozicích

26. 1. 2025

28 min

Obrázek epizody #41 Tohle nikdy v Indii nedělej!

#41 Tohle nikdy v Indii nedělej!

26. 1. 2025

19 min

Obrázek epizody Scrabble

Scrabble

26. 1. 2025

1 min

Obrázek epizody Studio Svobodného přístavu: Padesát odstínů NAPu s Ori

Studio Svobodného přístavu: Padesát odstínů NAPu s Ori

26. 1. 2025

1 hod 54 min

Obrázek epizody Pot: Chlapy balím já! Láskou překypující saxofonistka KJ Sax muže oslovuje jako první

Pot: Chlapy balím já! Láskou překypující saxofonistka KJ Sax muže oslovuje jako první

25. 1. 2025

36 min

Obrázek epizody Pot: Chlapy balím já! Láskou překypující saxofonistka KJ Sax muže oslovuje jako první

Pot: Chlapy balím já! Láskou překypující saxofonistka KJ Sax muže oslovuje jako první

25. 1. 2025

36 min

Obrázek epizody Náš host: Soubor Balet Praha Junior se snaží zvýšit povědomí o tanečním umění v regionech

Náš host: Soubor Balet Praha Junior se snaží zvýšit povědomí o tanečním umění v regionech

25. 1. 2025

13 min

Obrázek epizody Šarm: Zásady správného dýchání v zimě. Lepší je dýchat nosem, kde se vzduch hezky ohřeje a také zvlhčí

Šarm: Zásady správného dýchání v zimě. Lepší je dýchat nosem, kde se vzduch hezky ohřeje a také zvlhčí

25. 1. 2025

28 min

Obrázek epizody #18 Ty pane MORALISTO! /// Neodpustila jsem ti, pořád si pro mě sv_ně!!! | Dlouhý Široký

#18 Ty pane MORALISTO! /// Neodpustila jsem ti, pořád si pro mě sv_ně!!! | Dlouhý Široký

25. 1. 2025

1 hod 26 min

Obrázek epizody Magazín o národnostních menšinách v Česku Poslechněte si debatu ve studiu, věnovanou blížícímu se třetímu výročí války na Ukrajině

Magazín o národnostních menšinách v Česku Poslechněte si debatu ve studiu, věnovanou blížícímu se třetímu výročí války na Ukrajině

25. 1. 2025

23 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Pohádkové Vánoce se Zdeňkem Troškou

Vybrali jsme pro vás: Pohádkové Vánoce se Zdeňkem Troškou

25. 1. 2025

25 min

Obrázek epizody Hobby magazín: V mysliveckém kroužku se děti učí poznávat les a pomáhat zvěři. Znalosti pak prokazují v soutěžích

Hobby magazín: V mysliveckém kroužku se děti učí poznávat les a pomáhat zvěři. Znalosti pak prokazují v soutěžích

25. 1. 2025

2 min

Obrázek epizody Místa v srdci Aleny Koukalové, šéfky Klubu přátel Švýcarska

Místa v srdci Aleny Koukalové, šéfky Klubu přátel Švýcarska

25. 1. 2025

4 min

Obrázek epizody Hlasy proměny: Náměstí jako parkoviště? Nebo raději místo pro setkávání lidí?

Hlasy proměny: Náměstí jako parkoviště? Nebo raději místo pro setkávání lidí?

25. 1. 2025

25 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Kvítí u Nosferata je podivné záměrně. Dekoratér zabydluje skořápku filmu, líčí adeptka na Oscara

Host Radiožurnálu: Kvítí u Nosferata je podivné záměrně. Dekoratér zabydluje skořápku filmu, líčí adeptka na Oscara

25. 1. 2025

30 min

Obrázek epizody Kvítí u Nosferata je podivné záměrně. Dekoratér zabydluje skořápku filmu, líčí adeptka na Oscara

Kvítí u Nosferata je podivné záměrně. Dekoratér zabydluje skořápku filmu, líčí adeptka na Oscara

25. 1. 2025

30 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Kapličky ve varšavských dvorcích za války nahrazovaly kostely i hřbitovy

Reportáže zahraničních zpravodajů: Kapličky ve varšavských dvorcích za války nahrazovaly kostely i hřbitovy

25. 1. 2025

23 min

Obrázek epizody Pohádkové Vánoce se Zdeňkem Troškou

Pohádkové Vánoce se Zdeňkem Troškou

25. 1. 2025

25 min

Obrázek epizody Hobby magazín: V mysliveckém kroužku se děti učí poznávat les a pomáhat zvěři. Znalosti pak prokazují v soutěžích

Hobby magazín: V mysliveckém kroužku se děti učí poznávat les a pomáhat zvěři. Znalosti pak prokazují v soutěžích

25. 1. 2025

2 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Soudržnost slovenské koalice. Kvalita vysokých škol. Chorvatský bojkot obchodů

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Soudržnost slovenské koalice. Kvalita vysokých škol. Chorvatský bojkot obchodů

25. 1. 2025

20 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Humor je o cviku. Stačí se naučit mechanismus, jak to funguje, říká Lucie Macháčková

Host Lenky Vahalové: Humor je o cviku. Stačí se naučit mechanismus, jak to funguje, říká Lucie Macháčková

25. 1. 2025

22 min