Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Mládež zachycuje současnost přesně. Dívat by se měli i rodiče, říká ředitelka A-FilmTeens festivalu

Mládež zachycuje současnost přesně. Dívat by se měli i rodiče, říká ředitelka A-FilmTeens festivalu

26. 1. 2025

28 min

Obrázek epizody #2: Zhubni s Ozempicem - nebo radši ne?

#2: Zhubni s Ozempicem - nebo radši ne?

26. 1. 2025

1 hod 13 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Lukašenkova volební operace. Likvidace skládky. Trump kontaktuje Severní Koreu

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Lukašenkova volební operace. Likvidace skládky. Trump kontaktuje Severní Koreu

26. 1. 2025

20 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Drogy byly způsob, jak zapomenout. Žila jsem 20 let s traumatem, říká Jasmína Houdek

Až na dřeň: Drogy byly způsob, jak zapomenout. Žila jsem 20 let s traumatem, říká Jasmína Houdek

26. 1. 2025

26 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Drogy byly způsob, jak zapomenout. Žila jsem 20 let s traumatem, říká Jasmína Houdek

Až na dřeň: Drogy byly způsob, jak zapomenout. Žila jsem 20 let s traumatem, říká Jasmína Houdek

26. 1. 2025

26 min

Obrázek epizody Drogy byly způsob, jak zapomenout. Žila jsem 20 let s traumatem, říká Jasmína Houdek

Drogy byly způsob, jak zapomenout. Žila jsem 20 let s traumatem, říká Jasmína Houdek

26. 1. 2025

26 min

Obrázek epizody Když se řekne Dismaňák: Dětský psycholog Václav Mertin: Na zájezdu v Moskvě jsme přimalovávali soudruhům na plakátech rohy

Když se řekne Dismaňák: Dětský psycholog Václav Mertin: Na zájezdu v Moskvě jsme přimalovávali soudruhům na plakátech rohy

26. 1. 2025

20 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Historička ekonomie: Stát je velká domácnost, ne firma

Leonardo Plus: Historička ekonomie: Stát je velká domácnost, ne firma

26. 1. 2025

49 min

Obrázek epizody Východočeské výlety: Ústí nad Orlicí už není východočeským Manchesterem. Textilní historii ale nezapře

Východočeské výlety: Ústí nad Orlicí už není východočeským Manchesterem. Textilní historii ale nezapře

26. 1. 2025

23 min

Obrázek epizody Ústí nad Orlicí už není východočeským Manchesterem. Textilní historii ale nezapře

Ústí nad Orlicí už není východočeským Manchesterem. Textilní historii ale nezapře

26. 1. 2025

23 min

Obrázek epizody #5 - Mudr. Hana Perková: Lékařka s vizí

#5 - Mudr. Hana Perková: Lékařka s vizí

26. 1. 2025

55 min

Obrázek epizody Těžkosti slušnosti

Těžkosti slušnosti

26. 1. 2025

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Chanel, Gucci, Balenciaga i Fendi. Pařížský Louvre otevírá historicky první výstavu věnovanou módě

Zápisník zahraničních zpravodajů: Chanel, Gucci, Balenciaga i Fendi. Pařížský Louvre otevírá historicky první výstavu věnovanou módě

26. 1. 2025

3 min

Obrázek epizody Chanel, Gucci, Balenciaga i Fendi. Pařížský Louvre otevírá historicky první výstavu věnovanou módě

Chanel, Gucci, Balenciaga i Fendi. Pařížský Louvre otevírá historicky první výstavu věnovanou módě

26. 1. 2025

3 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: I Vysoké Mýto občas zasáhlo do světových dějin, říká ředitel tamního muzea

Zálety Aleny Zárybnické: I Vysoké Mýto občas zasáhlo do světových dějin, říká ředitel tamního muzea

26. 1. 2025

24 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: I Vysoké Mýto občas zasáhlo do světových dějin, říká ředitel tamního muzea

Zálety Aleny Zárybnické: I Vysoké Mýto občas zasáhlo do světových dějin, říká ředitel tamního muzea

26. 1. 2025

24 min

Obrázek epizody I Vysoké Mýto občas zasáhlo do světových dějin, říká ředitel tamního muzea

I Vysoké Mýto občas zasáhlo do světových dějin, říká ředitel tamního muzea

26. 1. 2025

24 min

Obrázek epizody Vltavín: Pravěký Dívčí kámen a pátrání po hraničních kamenech a rodu Slavatů

Vltavín: Pravěký Dívčí kámen a pátrání po hraničních kamenech a rodu Slavatů

26. 1. 2025

33 min

Obrázek epizody Vertikála: Magazín mj. o vlivech, které ovlivňovaly tvorbu zesnulého režiséra Davida Lynche

Vertikála: Magazín mj. o vlivech, které ovlivňovaly tvorbu zesnulého režiséra Davida Lynche

26. 1. 2025

23 min

Obrázek epizody Vertikála: Debata o inauguraci Donalda Trumpa

Vertikála: Debata o inauguraci Donalda Trumpa

26. 1. 2025

25 min

Obrázek epizody Marie Tomsová: Jak jsem poznala Málagu

Marie Tomsová: Jak jsem poznala Málagu

26. 1. 2025

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Co dělat, aby státní správa nebyla tak „zamračená“? Prozradí Matěj Chytil z platformy Byro

Jak to vidí...: Co dělat, aby státní správa nebyla tak „zamračená“? Prozradí Matěj Chytil z platformy Byro

26. 1. 2025

28 min

Obrázek epizody Ája Vrzáňová podle Jiřího Boudníka

Ája Vrzáňová podle Jiřího Boudníka

26. 1. 2025

24 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Ája Vrzáňová podle Jiřího Boudníka

Úžasné životy: Ája Vrzáňová podle Jiřího Boudníka

26. 1. 2025

24 min

Obrázek epizody DŮLEŽITOST | Soustřeďte se na to, co je opravdu důležité! #32

DŮLEŽITOST | Soustřeďte se na to, co je opravdu důležité! #32