Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Koupila byt a nečekaně se stala pěstounkou dětí z okolí. Příběh Hany Brodníčkové vydal na tři knihy

Dobré dopoledne: Koupila byt a nečekaně se stala pěstounkou dětí z okolí. Příběh Hany Brodníčkové vydal na tři knihy

27. 1. 2025

25 min

Obrázek epizody ArtCafé: Je důležité vydávat knihy, kterým nakladatel věří

ArtCafé: Je důležité vydávat knihy, kterým nakladatel věří

27. 1. 2025

41 min

Obrázek epizody Náš host: Domluvit natáčení ve vietnamské večerce je snazší než ve velkém řetězci, říká režisér Weinreb

Náš host: Domluvit natáčení ve vietnamské večerce je snazší než ve velkém řetězci, říká režisér Weinreb

27. 1. 2025

15 min

Obrázek epizody Vlna: Po vysazení kortikoidů přišlo peklo. Okolo ekzému se točí celý můj den, říká Tereza Fabiánová

Vlna: Po vysazení kortikoidů přišlo peklo. Okolo ekzému se točí celý můj den, říká Tereza Fabiánová

27. 1. 2025

28 min

Obrázek epizody Vlna: Po vysazení kortikoidů přišlo peklo. Okolo ekzému se točí celý můj den, říká Tereza Fabiánová

Vlna: Po vysazení kortikoidů přišlo peklo. Okolo ekzému se točí celý můj den, říká Tereza Fabiánová

27. 1. 2025

28 min

Obrázek epizody Akcent: Světelný a zvukový design brzy na DAMU: Jsme invenční, ale profesně neukotvení, říká expertka

Akcent: Světelný a zvukový design brzy na DAMU: Jsme invenční, ale profesně neukotvení, říká expertka

27. 1. 2025

25 min

Obrázek epizody Trenduj: Slyšeli jste o sportu quadrobics? Lidé v něm napodobují zvířata

Trenduj: Slyšeli jste o sportu quadrobics? Lidé v něm napodobují zvířata

27. 1. 2025

47 min

Obrázek epizody Nikolas Put: Byla by škoda, aby písně Karla Gotta v dnešní době zapadly. V žádném případě ho ale nechci napodobovat

Nikolas Put: Byla by škoda, aby písně Karla Gotta v dnešní době zapadly. V žádném případě ho ale nechci napodobovat

27. 1. 2025

35 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Zrno: Zelenskyj pochopil Trumpovu hru, Putin má velké nároky

Osobnost Plus: Zrno: Zelenskyj pochopil Trumpovu hru, Putin má velké nároky

27. 1. 2025

26 min

Obrázek epizody Martin Čaban: Odbory i zaměstnavatelé. Babiš bere všechno a vláda mu pomáhá

Martin Čaban: Odbory i zaměstnavatelé. Babiš bere všechno a vláda mu pomáhá

27. 1. 2025

6 min

Obrázek epizody Martin Čaban: Odbory i zaměstnavatelé. Babiš bere všechno a vláda mu pomáhá

Martin Čaban: Odbory i zaměstnavatelé. Babiš bere všechno a vláda mu pomáhá

27. 1. 2025

6 min

Obrázek epizody Casablanca: Za pětistovku až na kraj světa. Cestovatelský podcast Casablanca oslavil 19. narozeniny

Casablanca: Za pětistovku až na kraj světa. Cestovatelský podcast Casablanca oslavil 19. narozeniny

27. 1. 2025

59 min

Obrázek epizody Interview Plus: Vzroste pokušení pro korupci, varuje právník Oživení

Interview Plus: Vzroste pokušení pro korupci, varuje právník Oživení

27. 1. 2025

25 min

Obrázek epizody Za pětistovku až na kraj světa. Cestovatelský podcast Casablanca oslavil 19. narozeniny

Za pětistovku až na kraj světa. Cestovatelský podcast Casablanca oslavil 19. narozeniny

27. 1. 2025

59 min

Obrázek epizody Casablanca: Za pětistovku až na kraj světa. Cestovatelský podcast Casablanca oslavil 19. narozeniny

Casablanca: Za pětistovku až na kraj světa. Cestovatelský podcast Casablanca oslavil 19. narozeniny

27. 1. 2025

51 min

Obrázek epizody Momenty: Nejkrásnější je, když herec v roli předčí režisérovu představu, říká Markéta Jahodová

Momenty: Nejkrásnější je, když herec v roli předčí režisérovu představu, říká Markéta Jahodová

27. 1. 2025

12 min

Obrázek epizody Tódová: Fico slovy o převratu vystrašil část země. Tajnou službu už nemáme, je politickým nástrojem

Tódová: Fico slovy o převratu vystrašil část země. Tajnou službu už nemáme, je politickým nástrojem

27. 1. 2025

28 min

Obrázek epizody Antivirus: Éra masových sociálních sítí už se nevrátí, předpovídá Antivirus. Může být alternativou Bluesky?

Antivirus: Éra masových sociálních sítí už se nevrátí, předpovídá Antivirus. Může být alternativou Bluesky?

27. 1. 2025

4 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Sofie Veselá, vycházející hvězda hradeckého plavání: Chtěla bych se podívat na olympiádu, to je sen

Host ve studiu: Sofie Veselá, vycházející hvězda hradeckého plavání: Chtěla bych se podívat na olympiádu, to je sen

27. 1. 2025

11 min

Obrázek epizody Vracíme přírodě její tvář

Vracíme přírodě její tvář

27. 1. 2025

34 min

Obrázek epizody Alex a host: Pokračuju dál a jinak. Nebráním se novým trendům, zajímá mě umělá inteligence, říká Michal Nesvadba

Alex a host: Pokračuju dál a jinak. Nebráním se novým trendům, zajímá mě umělá inteligence, říká Michal Nesvadba

27. 1. 2025

24 min

Obrázek epizody Pokračuju dál a jinak. Nebráním se novým trendům, zajímá mě umělá inteligence, říká Michal Nesvadba

Pokračuju dál a jinak. Nebráním se novým trendům, zajímá mě umělá inteligence, říká Michal Nesvadba

27. 1. 2025

24 min

Obrázek epizody Pro a proti: ANO o střelbě na fakultě: Vidíme tam nedostatky policie

Pro a proti: ANO o střelbě na fakultě: Vidíme tam nedostatky policie

27. 1. 2025

25 min

Obrázek epizody "Když péče skončí ..." Martina Vukliševičová Stropnická

"Když péče skončí ..." Martina Vukliševičová Stropnická

27. 1. 2025

1 hod 22 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Tomáš Šebek: Češi o chybách nemluví. Já píšu o těch, co jsem udělal jako otec. Je to autohanopis

Blízká setkání: Tomáš Šebek: Češi o chybách nemluví. Já píšu o těch, co jsem udělal jako otec. Je to autohanopis

27. 1. 2025

31 min