Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Petr Vizina: Jsme nespolehliví vypravěči

Petr Vizina: Jsme nespolehliví vypravěči

29. 1. 2025

3 min

Obrázek epizody Padni komu padni SPECIÁL: Fico chystá převrat, Ukrajina je jeho nepřítel. Volby by nebyly regulérní, říká Soltész - podcast

Padni komu padni SPECIÁL: Fico chystá převrat, Ukrajina je jeho nepřítel. Volby by nebyly regulérní, říká Soltész - podcast

29. 1. 2025

1 hod 13 min

Obrázek epizody 4. díl - Sára Milfajtová

4. díl - Sára Milfajtová

29. 1. 2025

47 min

Obrázek epizody Markéta Pekarová Adamová: Jak se dcera řezníka a švadleny dostala do čela Sněmovny?

Markéta Pekarová Adamová: Jak se dcera řezníka a švadleny dostala do čela Sněmovny?

29. 1. 2025

14 min

Obrázek epizody Hlasy paměti: Osvobození Osvětimi: Konec hrůzy, pokračování boje o přežití

Hlasy paměti: Osvobození Osvětimi: Konec hrůzy, pokračování boje o přežití

29. 1. 2025

32 min

Obrázek epizody Richard a Matfyzák: Sebehodnota

Richard a Matfyzák: Sebehodnota

29. 1. 2025

1 hod 27 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Sněmovna, nebo život! Političky toho mají dost

Vinohradská 12: Sněmovna, nebo život! Političky toho mají dost

29. 1. 2025

20 min

Obrázek epizody Hovory: Opravdu poslal Havel pro Rolling Stones vládní speciál? Není to historka, ale pravda, říká režisér

Hovory: Opravdu poslal Havel pro Rolling Stones vládní speciál? Není to historka, ale pravda, říká režisér

28. 1. 2025

24 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Vladimír Polívka: Nejsem lump, ale zlobil jsem. Byl jsem takový v dětství a jsem takový v dospělosti

Blízká setkání: Vladimír Polívka: Nejsem lump, ale zlobil jsem. Byl jsem takový v dětství a jsem takový v dospělosti

28. 1. 2025

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Vladimír Polívka: Nejsem lump, ale zlobil jsem. Byl jsem takový v dětství a jsem takový v dospělosti

Blízká setkání: Vladimír Polívka: Nejsem lump, ale zlobil jsem. Byl jsem takový v dětství a jsem takový v dospělosti

28. 1. 2025

33 min

Obrázek epizody Vladimír Polívka: Nejsem lump, ale zlobil jsem. Byl jsem takový v dětství a jsem takový v dospělosti

Vladimír Polívka: Nejsem lump, ale zlobil jsem. Byl jsem takový v dětství a jsem takový v dospělosti

28. 1. 2025

34 min

Obrázek epizody Dohánění Západu skončilo: Polsko - ekonomický zázrak na východě Evropy, nebo jen úspěšné PR?

Dohánění Západu skončilo: Polsko - ekonomický zázrak na východě Evropy, nebo jen úspěšné PR?

28. 1. 2025

28 min

Obrázek epizody Zdravíčko: Přestaňme si utahovat ze strýčka Googla, poučený pacient je pro lékaře výhodou, myslí si Tomáš Šebek

Zdravíčko: Přestaňme si utahovat ze strýčka Googla, poučený pacient je pro lékaře výhodou, myslí si Tomáš Šebek

28. 1. 2025

36 min

Obrázek epizody Zdravíčko: Přestaňme si utahovat ze strýčka Googla, poučený pacient je pro lékaře výhodou, myslí si Tomáš Šebek

Zdravíčko: Přestaňme si utahovat ze strýčka Googla, poučený pacient je pro lékaře výhodou, myslí si Tomáš Šebek

28. 1. 2025

36 min

Obrázek epizody vs. Hudební trendy v roce 2024 (ft. Pavel Turek)

vs. Hudební trendy v roce 2024 (ft. Pavel Turek)

28. 1. 2025

44 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Chovatelská poradna

Co vás zajímá: Chovatelská poradna

28. 1. 2025

17 min

Obrázek epizody Rekordní počet vinařů, kteří hospodaří udržitelně, přivítá festival Bottled Alive v Táboře

Rekordní počet vinařů, kteří hospodaří udržitelně, přivítá festival Bottled Alive v Táboře

28. 1. 2025

22 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Průvodkyně po Zoo Praha Lucie Ferebauerová v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Průvodkyně po Zoo Praha Lucie Ferebauerová v Klubu Rádia Junior

28. 1. 2025

22 min

Obrázek epizody Rekordní počet vinařů, kteří hospodaří udržitelně, přivítá festival Bottled Alive v Táboře

Rekordní počet vinařů, kteří hospodaří udržitelně, přivítá festival Bottled Alive v Táboře

28. 1. 2025

22 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Propad německé ekonomiky. Rezignace Vučeviće. Podzemní železnice v Praze

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Propad německé ekonomiky. Rezignace Vučeviće. Podzemní železnice v Praze

28. 1. 2025

20 min

Obrázek epizody K věci: Milan Volf hostem Tomáše Pancíře: Kdo zajistí teplo pro Kladno v příštích topných sezónách?

K věci: Milan Volf hostem Tomáše Pancíře: Kdo zajistí teplo pro Kladno v příštích topných sezónách?

28. 1. 2025

11 min

Obrázek epizody Milan Volf hostem Tomáše Pancíře: Kdo zajistí teplo pro Kladno v příštích topných sezónách?

Milan Volf hostem Tomáše Pancíře: Kdo zajistí teplo pro Kladno v příštích topných sezónách?

28. 1. 2025

11 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Výpověď bez udání důvodu může ohrozit demokracii v Česku. NERV nezná zákoník práce, tvrdí Středula

Dvacet minut Radiožurnálu: Výpověď bez udání důvodu může ohrozit demokracii v Česku. NERV nezná zákoník práce, tvrdí Středula

28. 1. 2025

24 min

Obrázek epizody 13. Tereza Kai - Duše Amazonie

13. Tereza Kai - Duše Amazonie

28. 1. 2025

53 min

Obrázek epizody 86: Děcko

86: Děcko

28. 1. 2025

20 min