Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #37 Metoda Hojer /// Nikdy jsem neměl vážný vztah - tak to si šťastný člověk! | Dlouhý Široký

#37 Metoda Hojer /// Nikdy jsem neměl vážný vztah - tak to si šťastný člověk! | Dlouhý Široký

21. 3. 2026

54 min

Obrázek epizody #37 Metoda Hojer /// Nikdy jsem neměl vážný vztah - tak to si šťastný člověk! | Dlouhý Široký

#37 Metoda Hojer /// Nikdy jsem neměl vážný vztah - tak to si šťastný člověk! | Dlouhý Široký

21. 3. 2026

54 min

Obrázek epizody Návrat Vlků do naší krajiny

Návrat Vlků do naší krajiny

21. 3. 2026

4 min

Obrázek epizody Jihočeši: Šumavské bylinné víno bylo fenoménem. Výrobu podle původní receptury obnovili dva spolužáci

Jihočeši: Šumavské bylinné víno bylo fenoménem. Výrobu podle původní receptury obnovili dva spolužáci

21. 3. 2026

18 min

Obrázek epizody Šumavské bylinné víno bylo fenoménem. Výrobu podle původní receptury obnovili dva spolužáci

Šumavské bylinné víno bylo fenoménem. Výrobu podle původní receptury obnovili dva spolužáci

21. 3. 2026

18 min

Obrázek epizody 50 vtipů o Chucku Norrisovi 1 – Pavel Kostka – PPKPP

50 vtipů o Chucku Norrisovi 1 – Pavel Kostka – PPKPP

21. 3. 2026

4 min

Obrázek epizody Trenduj: Alenka hraje na saxofon a sbírá medaile za krasojízdu na kole

Trenduj: Alenka hraje na saxofon a sbírá medaile za krasojízdu na kole

21. 3. 2026

42 min

Obrázek epizody Magazín o národnostních menšinách v Česku

Magazín o národnostních menšinách v Česku

21. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody Místa v srdci meteorologa Františka Vavrušky

Místa v srdci meteorologa Františka Vavrušky

21. 3. 2026

4 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: V Jilemnici je k vidění dílo jednoho z nejvýraznějších návrhářů sklárny v Harrachově

Vybrali jsme pro vás: V Jilemnici je k vidění dílo jednoho z nejvýraznějších návrhářů sklárny v Harrachově

21. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody V Jilemnici je k vidění dílo jednoho z nejvýraznějších návrhářů sklárny v Harrachově

V Jilemnici je k vidění dílo jednoho z nejvýraznějších návrhářů sklárny v Harrachově

21. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Výrobnu parfémů ve sklepeních citadely v belgickém Namuru navštívíte v Reportážích zahraničních zpravodajů

Reportáže zahraničních zpravodajů: Výrobnu parfémů ve sklepeních citadely v belgickém Namuru navštívíte v Reportážích zahraničních zpravodajů

21. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Zima je pro stavby nejnáročnějším obdobím. Jarní kontrolu a opravy domů neodkládejte

Hobby magazín: Zima je pro stavby nejnáročnějším obdobím. Jarní kontrolu a opravy domů neodkládejte

21. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Zima je pro stavby nejnáročnějším obdobím. Jarní kontrolu a opravy domů neodkládejte

Hobby magazín: Zima je pro stavby nejnáročnějším obdobím. Jarní kontrolu a opravy domů neodkládejte

21. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Patrioti pro Evropu v Budapešti. Testování rakoviny slinivky. Fenomén K-pop

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Patrioti pro Evropu v Budapešti. Testování rakoviny slinivky. Fenomén K-pop

21. 3. 2026

19 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Dvacet let na scéně? Uběhlo to rychle, mám s hudbou ty nejkrásnější zážitky, ohlíží se Adam Ďurica

Host Lenky Vahalové: Dvacet let na scéně? Uběhlo to rychle, mám s hudbou ty nejkrásnější zážitky, ohlíží se Adam Ďurica

21. 3. 2026

27 min

Obrázek epizody Dvacet let na scéně? Uběhlo to rychle, mám s hudbou ty nejkrásnější zážitky, ohlíží se Adam Ďurica

Dvacet let na scéně? Uběhlo to rychle, mám s hudbou ty nejkrásnější zážitky, ohlíží se Adam Ďurica

21. 3. 2026

27 min

Obrázek epizody Středočeská setkání: Kadeřnice Blanka Hašková češe účastníky StarDance. A také učí, jak pomocí dechu léčit tělo i duši

Středočeská setkání: Kadeřnice Blanka Hašková češe účastníky StarDance. A také učí, jak pomocí dechu léčit tělo i duši

21. 3. 2026

29 min

Obrázek epizody Kadeřnice Blanka Hašková češe účastníky StarDance. A také učí, jak pomocí dechu léčit tělo i duši

Kadeřnice Blanka Hašková češe účastníky StarDance. A také učí, jak pomocí dechu léčit tělo i duši

21. 3. 2026

29 min

Obrázek epizody Šéf výpravy paralympionikov: Ak dokážu športovať oni, dokážeme to všetci

Šéf výpravy paralympionikov: Ak dokážu športovať oni, dokážeme to všetci

21. 3. 2026

30 min

Obrázek epizody Svět zvířat: Klíšťata už jsou aktivní. Domácí mazlíčky, kteří chodí ven, je potřeba proti nim chránit

Svět zvířat: Klíšťata už jsou aktivní. Domácí mazlíčky, kteří chodí ven, je potřeba proti nim chránit

21. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Vždycky potřebujeme nějakou naději, tvrdí režisér Lom

Osobnost Plus: Vždycky potřebujeme nějakou naději, tvrdí režisér Lom

21. 3. 2026

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Rekviem pro planetu točit nechceme. Vždycky potřebujeme nějakou naději, říká režisér Lom

Osobnost Plus: Rekviem pro planetu točit nechceme. Vždycky potřebujeme nějakou naději, říká režisér Lom

21. 3. 2026

13 min

Obrázek epizody Laboratoř: Také brouci vědí, co je pravá a levá. U asijských listokazů to ovlivňuje výběr partnera

Laboratoř: Také brouci vědí, co je pravá a levá. U asijských listokazů to ovlivňuje výběr partnera

21. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Abych neskončil ve spárech ďábla, četla mi babička Bibli, říká Horáček. Teď příběhy přebásnil

Host Radiožurnálu: Abych neskončil ve spárech ďábla, četla mi babička Bibli, říká Horáček. Teď příběhy přebásnil

21. 3. 2026

27 min