Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 139 Bhagavadgíta

139 Bhagavadgíta

25. 6. 2026

52 min

Obrázek epizody Jiří Březina starší: Cesta na sraz

Jiří Březina starší: Cesta na sraz

25. 6. 2026

2 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Lyžovačka v iráckém Kurdistánu? Místní si zvykají, turisté se cítí jako doma

Zápisník zahraničních zpravodajů: Lyžovačka v iráckém Kurdistánu? Místní si zvykají, turisté se cítí jako doma

25. 6. 2026

3 min

Obrázek epizody Petr Beneš: O slušném člověku. A.J. k 175. výročí narození

Petr Beneš: O slušném člověku. A.J. k 175. výročí narození

25. 6. 2026

5 min

Obrázek epizody Lyžovačka v iráckém Kurdistánu? Místní si zvykají, turisté se cítí jako doma

Lyžovačka v iráckém Kurdistánu? Místní si zvykají, turisté se cítí jako doma

25. 6. 2026

3 min

Obrázek epizody Zednáři - sekta, nebo elitní klub?

Zednáři - sekta, nebo elitní klub?

25. 6. 2026

37 min

Obrázek epizody Why Nobody Feels Loved Anymore - Sonja Lyubomirsky - #1115

Why Nobody Feels Loved Anymore - Sonja Lyubomirsky - #1115

25. 6. 2026

1 hod 11 min

Obrázek epizody Agáta & host: Gábina – Odešla jsem na ples. O pár hodin později jsem bojovala o život. (krátká verze)

Agáta & host: Gábina – Odešla jsem na ples. O pár hodin později jsem bojovala o život. (krátká verze)

25. 6. 2026

23 min

Obrázek epizody Zdravé opálení neexistuje - letní speciál o vlivu slunce na zdraví pleti i její vzhled

Zdravé opálení neexistuje - letní speciál o vlivu slunce na zdraví pleti i její vzhled

25. 6. 2026

18 min

Obrázek epizody Jak neotročit dětem

Jak neotročit dětem

25. 6. 2026

33 min

Obrázek epizody Michaela Nosková: Manipulátor obrátí realitu tak, že věříte vlastní vině

Michaela Nosková: Manipulátor obrátí realitu tak, že věříte vlastní vině

25. 6. 2026

24 min

Obrázek epizody Petros Michopulos. Trpělivý predátor Babiš, idioti ve vládě a prezidentův klacek

Petros Michopulos. Trpělivý predátor Babiš, idioti ve vládě a prezidentův klacek

25. 6. 2026

31 min

Obrázek epizody „Diváci jsou můj motor. Beach volejbal stojí na pochopení a důvěře“ – Jiří Sedlák

„Diváci jsou můj motor. Beach volejbal stojí na pochopení a důvěře“ – Jiří Sedlák

25. 6. 2026

51 min

Obrázek epizody Z lásky se i Francouz naučí česky. Příběh Olgy Moris

Z lásky se i Francouz naučí česky. Příběh Olgy Moris

25. 6. 2026

13 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Bytový striptýz Prokopa z ANO

Vinohradská 12: Bytový striptýz Prokopa z ANO

25. 6. 2026

22 min

Obrázek epizody Hovory: Kahánek: Vést konzervatoř? Trochu sociální šachová partie

Hovory: Kahánek: Vést konzervatoř? Trochu sociální šachová partie

24. 6. 2026

23 min

Obrázek epizody MICHAEL BERRY BERAN | BMX není koníček, je to život. A teď OH 2028 v Los Angeles !

MICHAEL BERRY BERAN | BMX není koníček, je to život. A teď OH 2028 v Los Angeles !

24. 6. 2026

1 hod 20 min

Obrázek epizody AKO EVKU “NOVÝ SNACK” DO POPRUHOV DÁVAL

AKO EVKU “NOVÝ SNACK” DO POPRUHOV DÁVAL

24. 6. 2026

46 min

Obrázek epizody Indický kněz v Hradci Králové

Indický kněz v Hradci Králové

24. 6. 2026

22 min

Obrázek epizody Akcent: Nolanova Odyssea, horor Obsession, komiksová Supergirl… Velké filmové léto je tu

Akcent: Nolanova Odyssea, horor Obsession, komiksová Supergirl… Velké filmové léto je tu

24. 6. 2026

25 min

Obrázek epizody Česká Televize není jen izraelská propaganda. Má ale ČT proti Babišovi šanci?

Česká Televize není jen izraelská propaganda. Má ale ČT proti Babišovi šanci?

24. 6. 2026

51 min

Obrázek epizody King of Hazard

King of Hazard

24. 6. 2026

43 min

Obrázek epizody Přes den relax a večer vystoupení, to jsou pro mě Nové Hrady, říká houslista Jaroslav Svěcený

Přes den relax a večer vystoupení, to jsou pro mě Nové Hrady, říká houslista Jaroslav Svěcený

24. 6. 2026

29 min

Obrázek epizody Dopolední host: Přes den relax a večer vystoupení, to jsou pro mě Nové Hrady, říká houslista Jaroslav Svěcený

Dopolední host: Přes den relax a večer vystoupení, to jsou pro mě Nové Hrady, říká houslista Jaroslav Svěcený

24. 6. 2026

29 min