Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Blízká setkání: Býval jsem slušný člověk a teď jsem Bandita, směje se své přezdívce nejmladší lovec Libor Šimůnek

Blízká setkání: Býval jsem slušný člověk a teď jsem Bandita, směje se své přezdívce nejmladší lovec Libor Šimůnek

3. 2. 2025

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Býval jsem slušný člověk a teď jsem Bandita, směje se své přezdívce nejmladší lovec Libor Šimůnek

Blízká setkání: Býval jsem slušný člověk a teď jsem Bandita, směje se své přezdívce nejmladší lovec Libor Šimůnek

3. 2. 2025

31 min

Obrázek epizody Býval jsem slušný člověk a teď jsem Bandita, směje se své přezdívce nejmladší lovec Libor Šimůnek

Býval jsem slušný člověk a teď jsem Bandita, směje se své přezdívce nejmladší lovec Libor Šimůnek

3. 2. 2025

32 min

Obrázek epizody „Průměrný alkoholik se jde léčit sedmkrát,“ šokuje autorka Zápisníku alkoholičky, jejíž tatínek si kvůli pití vzal život

„Průměrný alkoholik se jde léčit sedmkrát,“ šokuje autorka Zápisníku alkoholičky, jejíž tatínek si kvůli pití vzal život

3. 2. 2025

30 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Záchranná a odchytová služba v Dalovicích bojuje s nedostatkem veterinářů a financí

Co vás zajímá: Záchranná a odchytová služba v Dalovicích bojuje s nedostatkem veterinářů a financí

3. 2. 2025

19 min

Obrázek epizody „Průměrný alkoholik se jde léčit sedmkrát,“ šokuje autorka Zápisníku alkoholičky, jejíž tatínek si kvůli pití vzal život

„Průměrný alkoholik se jde léčit sedmkrát,“ šokuje autorka Zápisníku alkoholičky, jejíž tatínek si kvůli pití vzal život

3. 2. 2025

30 min

Obrázek epizody Antivirus: Jak se bránit únikům dat? Pečlivě vybírejte, jaké aplikace do mobilu instalujete, radí Antivirus

Antivirus: Jak se bránit únikům dat? Pečlivě vybírejte, jaké aplikace do mobilu instalujete, radí Antivirus

3. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody 1/2 Satanistické sekty: ?️ Kulty napojené na rozvědky, policii a armádu. Ochrana pedofilů a vrahů ?

1/2 Satanistické sekty: ?️ Kulty napojené na rozvědky, policii a armádu. Ochrana pedofilů a vrahů ?

3. 2. 2025

1 hod 1 min

Obrázek epizody Radioporadna: Za obezitou se vždy skrývá nějaký důvod. Rychlým zaškatulkováním můžeme ublížit, zvláště dětem

Radioporadna: Za obezitou se vždy skrývá nějaký důvod. Rychlým zaškatulkováním můžeme ublížit, zvláště dětem

3. 2. 2025

26 min

Obrázek epizody K jádru věci: PLATÉE

K jádru věci: PLATÉE

3. 2. 2025

45 min

Obrázek epizody Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Všichni ostatní ubírají a my přidáváme, říká pilot Macík

Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Všichni ostatní ubírají a my přidáváme, říká pilot Macík

3. 2. 2025

35 min

Obrázek epizody Mozaika: Grammy 2025. Kdo proměnil nominace a jaké poselství letos ceny nesly?

Mozaika: Grammy 2025. Kdo proměnil nominace a jaké poselství letos ceny nesly?

3. 2. 2025

4 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Neuropsycholožka: Pro ty, kdo odmala čelí násilí, se zlo stává normou. Jak se projeví staré trauma?

Host Lucie Výborné: Neuropsycholožka: Pro ty, kdo odmala čelí násilí, se zlo stává normou. Jak se projeví staré trauma?

3. 2. 2025

30 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Neuropsycholožka: Pro ty, kdo odmala čelí násilí, se zlo stává normou. Jak se projeví staré trauma?

Host Lucie Výborné: Neuropsycholožka: Pro ty, kdo odmala čelí násilí, se zlo stává normou. Jak se projeví staré trauma?

3. 2. 2025

30 min

Obrázek epizody Neuropsycholožka: Pro ty, kdo odmala čelí násilí, se zlo stává normou. Jak se projeví staré trauma?

Neuropsycholožka: Pro ty, kdo odmala čelí násilí, se zlo stává normou. Jak se projeví staré trauma?

3. 2. 2025

30 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Finanční poradna: příprava na důchod

Host Dopoledního expresu: Finanční poradna: příprava na důchod

3. 2. 2025

18 min

Obrázek epizody Radioporadna: Neměňte mastičky jako ponožky. Podrážděná kůže potřebuje čas na regeneraci

Radioporadna: Neměňte mastičky jako ponožky. Podrážděná kůže potřebuje čas na regeneraci

3. 2. 2025

17 min

Obrázek epizody Radioporadna: Neměňte mastičky jako ponožky. Podrážděná kůže potřebuje čas na regeneraci

Radioporadna: Neměňte mastičky jako ponožky. Podrážděná kůže potřebuje čas na regeneraci

3. 2. 2025

17 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Hvězda ze severu zablikala, hodnotí výkon Liberce Horváth

Desítka Pavla Horvátha: Hvězda ze severu zablikala, hodnotí výkon Liberce Horváth

3. 2. 2025

54 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Je dobré vidět svět jinde, abychom zjistili, že náš život je komfortní

Host Českého rozhlasu Ostrava: Je dobré vidět svět jinde, abychom zjistili, že náš život je komfortní

3. 2. 2025

21 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Do televizní StarDance tanečník Robin Ondráček konkurzy dělat nemusí, už se v ní zapsal

Větrník - Host ve studiu: Do televizní StarDance tanečník Robin Ondráček konkurzy dělat nemusí, už se v ní zapsal

3. 2. 2025

26 min

Obrázek epizody Máme hosty: Mladí Bonifanti uzavřou EXPO, starší čeká chlapská jízda po USA

Máme hosty: Mladí Bonifanti uzavřou EXPO, starší čeká chlapská jízda po USA

3. 2. 2025

9 min

Obrázek epizody Středověk v nás. Speciál ke Kingdom Come: Deliverance II

Středověk v nás. Speciál ke Kingdom Come: Deliverance II

3. 2. 2025

1 hod 28 min

Obrázek epizody Středověk v nás. Speciál ke Kingdom Come: Deliverance II

Středověk v nás. Speciál ke Kingdom Come: Deliverance II

3. 2. 2025

1 hod 28 min

Obrázek epizody Výlet do fantazie