Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host ve studiu: Spartan Race a Hyrox. Sourozenci Veronika a Richard Hynkovi s životní vášní pro extrémní závody

Host ve studiu: Spartan Race a Hyrox. Sourozenci Veronika a Richard Hynkovi s životní vášní pro extrémní závody

4. 2. 2025

10 min

Obrázek epizody Interview Plus: Diagnóza ADHD se nadužívá, tvrdí dětský psycholog Mertin

Interview Plus: Diagnóza ADHD se nadužívá, tvrdí dětský psycholog Mertin

4. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Trumpova celní politika. Předcházení šikaně ve školách. Prevence rakoviny

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Trumpova celní politika. Předcházení šikaně ve školách. Prevence rakoviny

4. 2. 2025

20 min

Obrázek epizody Alex a host: Kočky k sobě mají vzájemné sympatie. Jsou nám podobné víc, než si myslíme, říká Klára Nevečeřalová

Alex a host: Kočky k sobě mají vzájemné sympatie. Jsou nám podobné víc, než si myslíme, říká Klára Nevečeřalová

4. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Krab říční se objevil v českých vodách! Našim živočišným druhům nekonkuruje, může přenášet račí mor

Hobby magazín: Krab říční se objevil v českých vodách! Našim živočišným druhům nekonkuruje, může přenášet račí mor

4. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Normy: Substance: Na party

Normy: Substance: Na party

4. 2. 2025

20 min

Obrázek epizody Substance: Na party

Substance: Na party

4. 2. 2025

20 min

Obrázek epizody Normy: Doprovodný rozhovor k sérii Substance s adiktoložkami Šálenou a Metlickou a psychoterapeutem Gumanem

Normy: Doprovodný rozhovor k sérii Substance s adiktoložkami Šálenou a Metlickou a psychoterapeutem Gumanem

4. 2. 2025

45 min

Obrázek epizody Doprovodný rozhovor k sérii Substance s adiktoložkami Šálenou a Metlickou a psychoterapeutem Gumanem

Doprovodný rozhovor k sérii Substance s adiktoložkami Šálenou a Metlickou a psychoterapeutem Gumanem

4. 2. 2025

45 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Herečka Bílková: V kabaretu je člověk víc sám za sebe. Nalezení talentu pro hudbu mě mile překvapilo

Host Lucie Výborné: Herečka Bílková: V kabaretu je člověk víc sám za sebe. Nalezení talentu pro hudbu mě mile překvapilo

4. 2. 2025

30 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Herečka Bílková: V kabaretu je člověk víc sám za sebe. Nalezení talentu pro hudbu mě mile překvapilo

Host Lucie Výborné: Herečka Bílková: V kabaretu je člověk víc sám za sebe. Nalezení talentu pro hudbu mě mile překvapilo

4. 2. 2025

30 min

Obrázek epizody Herečka Bílková: V kabaretu je člověk víc sám za sebe. Nalezení talentu pro hudbu mě mile překvapilo

Herečka Bílková: V kabaretu je člověk víc sám za sebe. Nalezení talentu pro hudbu mě mile překvapilo

4. 2. 2025

30 min

Obrázek epizody Radioporadna: Rovnátka a jak na ně. Léčba není omezena věkem, i v dospělosti totiž mohou zuby měnit své pozice

Radioporadna: Rovnátka a jak na ně. Léčba není omezena věkem, i v dospělosti totiž mohou zuby měnit své pozice

4. 2. 2025

26 min

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 953

Savage Lovecast Episode 953

4. 2. 2025

53 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Havlík: Politika se vyprázdnila. Mladý talent je konkurent

Osobnost Plus: Havlík: Politika se vyprázdnila. Mladý talent je konkurent

4. 2. 2025

26 min

Obrázek epizody Hobby magazín speciál: Čtrnáctiletá Markéta vyměnila řídítka za volant

Hobby magazín speciál: Čtrnáctiletá Markéta vyměnila řídítka za volant

4. 2. 2025

5 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Z herectví do zdravotnictví. „Trvalo to dlouho, ale jsem na správném místě,“ myslí si Andrea Daňková

Blízká setkání: Z herectví do zdravotnictví. „Trvalo to dlouho, ale jsem na správném místě,“ myslí si Andrea Daňková

4. 2. 2025

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Z herectví do zdravotnictví. „Trvalo to dlouho, ale jsem na správném místě,“ myslí si Andrea Daňková

Blízká setkání: Z herectví do zdravotnictví. „Trvalo to dlouho, ale jsem na správném místě,“ myslí si Andrea Daňková

4. 2. 2025

30 min

Obrázek epizody Z herectví do zdravotnictví. „Trvalo to dlouho, ale jsem na správném místě,“ myslí si Andrea Daňková

Z herectví do zdravotnictví. „Trvalo to dlouho, ale jsem na správném místě,“ myslí si Andrea Daňková

4. 2. 2025

30 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Lékařská poradna: zima a problémy s očima

Host Dopoledního expresu: Lékařská poradna: zima a problémy s očima

4. 2. 2025

15 min

Obrázek epizody Radioporadna: Hlívu ústřičnou na zdravém stromě nenajdete. Kvalitní houba nesmí být rozměklá

Radioporadna: Hlívu ústřičnou na zdravém stromě nenajdete. Kvalitní houba nesmí být rozměklá

4. 2. 2025

18 min

Obrázek epizody Pro a proti: AI ve školách zřejmě znamená konec protivných úkolů

Pro a proti: AI ve školách zřejmě znamená konec protivných úkolů

4. 2. 2025

23 min

Obrázek epizody Mozaika: Český loutkový film Pohádky po babičce se představí ve světové premiéře na Berlinale 2025

Mozaika: Český loutkový film Pohádky po babičce se představí ve světové premiéře na Berlinale 2025

4. 2. 2025

11 min

Obrázek epizody Radioporadna: Hlívu ústřičnou na zdravém stromě nenajdete. Kvalitní houba nesmí být rozměklá

Radioporadna: Hlívu ústřičnou na zdravém stromě nenajdete. Kvalitní houba nesmí být rozměklá

4. 2. 2025

18 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Jak fyzioterapeut pomáhá při bolestech pohybového aparátu, vysvětluje Alois Polák

Dobré dopoledne: Jak fyzioterapeut pomáhá při bolestech pohybového aparátu, vysvětluje Alois Polák

4. 2. 2025

21 min