Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 50 vtipů o Chucku Norrisovi 3 – Pavel Kostka – PPKPP

50 vtipů o Chucku Norrisovi 3 – Pavel Kostka – PPKPP

22. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody „Viděla jsem lidi odcházet.“ Zdravotnice vzpomíná na zážitky blízké smrti během covidu

„Viděla jsem lidi odcházet.“ Zdravotnice vzpomíná na zážitky blízké smrti během covidu

22. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Jak může AI pomoct s podnikáním? I o tom bude konference ve vratislavických Desítkách

Vybrali jsme pro vás: Jak může AI pomoct s podnikáním? I o tom bude konference ve vratislavických Desítkách

22. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Jak může AI pomoct s podnikáním? I o tom bude konference ve vratislavických Desítkách

Jak může AI pomoct s podnikáním? I o tom bude konference ve vratislavických Desítkách

22. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Manpower

Manpower

22. 3. 2026

45 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Výzva Milionu chvilek. Požár pardubické zbrojovky. Národní galerie

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Výzva Milionu chvilek. Požár pardubické zbrojovky. Národní galerie

22. 3. 2026

20 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Zpěvačka Maella: Miluju filmy, napsat k nějakému soundtrack by byl největší kariérní highlight

Až na dřeň: Zpěvačka Maella: Miluju filmy, napsat k nějakému soundtrack by byl největší kariérní highlight

22. 3. 2026

28 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Zpěvačka Maella: Miluju filmy, napsat k nějakému soundtrack by byl největší kariérní highlight

Až na dřeň: Zpěvačka Maella: Miluju filmy, napsat k nějakému soundtrack by byl největší kariérní highlight

22. 3. 2026

28 min

Obrázek epizody Zpěvačka Maella: Miluju filmy, napsat k nějakému soundtrack by byl největší kariérní highlight

Zpěvačka Maella: Miluju filmy, napsat k nějakému soundtrack by byl největší kariérní highlight

22. 3. 2026

28 min

Obrázek epizody Hudební kavárna Pavla Vítka: Jako dítěti mi housle moc voněly, vzpomíná virtuos Jaroslav Svěcený. Byl jsem takový malý feťáček

Hudební kavárna Pavla Vítka: Jako dítěti mi housle moc voněly, vzpomíná virtuos Jaroslav Svěcený. Byl jsem takový malý feťáček

22. 3. 2026

29 min

Obrázek epizody Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Jarní úklid, třídění koření a hřebíček jako afrodiziakum. Poslechněte si rady od Jiřinky s Alenkou

Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Jarní úklid, třídění koření a hřebíček jako afrodiziakum. Poslechněte si rady od Jiřinky s Alenkou

22. 3. 2026

7 min

Obrázek epizody Statistická zpověď

Statistická zpověď

22. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Stát vznikl, aby zajistil bezpečí. Říkat, že to nejde, je absurdní, komentuje rozpočet Doležalová

Leonardo Plus: Stát vznikl, aby zajistil bezpečí. Říkat, že to nejde, je absurdní, komentuje rozpočet Doležalová

22. 3. 2026

48 min

Obrázek epizody Východočeské výlety: Je náročná a září i ve třiceti. Oblíbenou rozhlednu si můžete sami odemknout

Východočeské výlety: Je náročná a září i ve třiceti. Oblíbenou rozhlednu si můžete sami odemknout

22. 3. 2026

21 min

Obrázek epizody Je náročná a září i ve třiceti. Oblíbenou rozhlednu si můžete sami odemknout

Je náročná a září i ve třiceti. Oblíbenou rozhlednu si můžete sami odemknout

22. 3. 2026

21 min

Obrázek epizody Alenka. Narodili se ve varně, putovali do dětského domova, ale v pěstounské péči teprve začalo to opravdové peklo

Alenka. Narodili se ve varně, putovali do dětského domova, ale v pěstounské péči teprve začalo to opravdové peklo

22. 3. 2026

23 sec

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Svatava Hejralová: V ochotnickém divadle nejde o potlesk, ale o setkání člověka s člověkem

Host Radiožurnálu: Svatava Hejralová: V ochotnickém divadle nejde o potlesk, ale o setkání člověka s člověkem

22. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Svatava Hejralová: V ochotnickém divadle nejde o potlesk, ale o setkání člověka s člověkem

Host Radiožurnálu: Svatava Hejralová: V ochotnickém divadle nejde o potlesk, ale o setkání člověka s člověkem

22. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Soňa Petrášková, ředitelka Linky bezpečí. Proč se dítě ostýchá svěřit i ve funkčních rodinách?

Jak to vidí...: Soňa Petrášková, ředitelka Linky bezpečí. Proč se dítě ostýchá svěřit i ve funkčních rodinách?

22. 3. 2026

26 min

Obrázek epizody Cesta k uzdravení: Buduj svou odolnost. Je to klíč ke spokojenému životu, říká koučka Lenka Helena Koenigsmark

Cesta k uzdravení: Buduj svou odolnost. Je to klíč ke spokojenému životu, říká koučka Lenka Helena Koenigsmark

22. 3. 2026

16 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Zahalená Mona Lisa i Eiffelovka. Pařížský butik s hidžáby láká na kvalitu i provokativní marketing

Zápisník zahraničních zpravodajů: Zahalená Mona Lisa i Eiffelovka. Pařížský butik s hidžáby láká na kvalitu i provokativní marketing

22. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Zahalená Mona Lisa i Eiffelovka. Pařížský butik s hidžáby láká na kvalitu i provokativní marketing

Zahalená Mona Lisa i Eiffelovka. Pařížský butik s hidžáby láká na kvalitu i provokativní marketing

22. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Stanislava Jachnická: Angažmá v pardubickém divadle jsem nikdy nelitovala

Zálety Aleny Zárybnické: Stanislava Jachnická: Angažmá v pardubickém divadle jsem nikdy nelitovala

22. 3. 2026

27 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Stanislava Jachnická: Angažmá v pardubickém divadle jsem nikdy nelitovala

Zálety Aleny Zárybnické: Stanislava Jachnická: Angažmá v pardubickém divadle jsem nikdy nelitovala

22. 3. 2026

27 min

Obrázek epizody Stanislava Jachnická: Angažmá v pardubickém divadle jsem nikdy nelitovala

Stanislava Jachnická: Angažmá v pardubickém divadle jsem nikdy nelitovala

22. 3. 2026

27 min