Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Kdo umí, ten umí: Jan Klouda je kameník, truhlář, tesař. A taky náčelník

Kdo umí, ten umí: Jan Klouda je kameník, truhlář, tesař. A taky náčelník

25. 6. 2026

25 min

Obrázek epizody #134 Jsem milenka: proč se bojím, že si mě vybere (zkrácená verze)

#134 Jsem milenka: proč se bojím, že si mě vybere (zkrácená verze)

25. 6. 2026

22 min

Obrázek epizody Kateřina Šedá: Lidi dnes sledují mobil i na pivu. Je čím dál těžší ukrást si jejich pozornost

Kateřina Šedá: Lidi dnes sledují mobil i na pivu. Je čím dál těžší ukrást si jejich pozornost

25. 6. 2026

39 min

Obrázek epizody Interview Plus: Politolog: Masakr ve Volyni rezonuje v Polsku víc než Katyň

Interview Plus: Politolog: Masakr ve Volyni rezonuje v Polsku víc než Katyň

25. 6. 2026

25 min

Obrázek epizody České slovo (Češka reč) - 25.06.2026.

České slovo (Češka reč) - 25.06.2026.

25. 6. 2026

30 min

Obrázek epizody BONUS 🚨 Ostrava je žena! Kdo vypouští mýty o „pustém a razovitém“ kraji?

BONUS 🚨 Ostrava je žena! Kdo vypouští mýty o „pustém a razovitém“ kraji?

25. 6. 2026

1 hod 20 min

Obrázek epizody Český rozhlas Liberec oslavil 10 let samostatného vysílání. Na náměstí se sešly stovky posluchačů

Český rozhlas Liberec oslavil 10 let samostatného vysílání. Na náměstí se sešly stovky posluchačů

25. 6. 2026

3 min

Obrázek epizody Skvělé postavy z Harryho Pottera, které nebyly ve filmech, ale budou v seriálu (snad)

Skvělé postavy z Harryho Pottera, které nebyly ve filmech, ale budou v seriálu (snad)

25. 6. 2026

21 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Romancov: Vítězem teď rozhodně nejsou USA. Je to Írán?

Osobnost Plus: Romancov: Vítězem teď rozhodně nejsou USA. Je to Írán?

25. 6. 2026

25 min

Obrázek epizody Romancov: Vítězem teď rozhodně nejsou USA. Je to Írán?

Romancov: Vítězem teď rozhodně nejsou USA. Je to Írán?

25. 6. 2026

25 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvák Radek Banga otevřeně o tom, co se dělo doma: „Táty jsem se hrozně bál“

Blízká setkání: Zpěvák Radek Banga otevřeně o tom, co se dělo doma: „Táty jsem se hrozně bál“

25. 6. 2026

33 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Jak pečovat o hodiny a hodinky? Pokud jdou, otřít a nesahat!

Hobby magazín: Jak pečovat o hodiny a hodinky? Pokud jdou, otřít a nesahat!

25. 6. 2026

2 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Jak pečovat o hodiny a hodinky? Pokud jdou, otřít a nesahat!

Hobby magazín: Jak pečovat o hodiny a hodinky? Pokud jdou, otřít a nesahat!

25. 6. 2026

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvák Radek Banga otevřeně o tom, co se dělo doma: „Táty jsem se hrozně bál“

Blízká setkání: Zpěvák Radek Banga otevřeně o tom, co se dělo doma: „Táty jsem se hrozně bál“

25. 6. 2026

33 min

Obrázek epizody Zpěvák Radek Banga otevřeně o tom, co se dělo doma: „Táty jsem se hrozně bál“

Zpěvák Radek Banga otevřeně o tom, co se dělo doma: „Táty jsem se hrozně bál“

25. 6. 2026

33 min

Obrázek epizody „Většina lidí se chce postarat o své stárnoucí rodiče, ale každý máme jiné možnosti," říká socioložka Lenka Špaková

„Většina lidí se chce postarat o své stárnoucí rodiče, ale každý máme jiné možnosti," říká socioložka Lenka Špaková

25. 6. 2026

43 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Herečka Maya Kintera: Spím na zádech

Brambora s vejcem: Herečka Maya Kintera: Spím na zádech

25. 6. 2026

20 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Všichni Špindleráci vnímáme, že se centrum našeho města musí přestavět, říká starosta Martin Jandura

Host ve studiu: Všichni Špindleráci vnímáme, že se centrum našeho města musí přestavět, říká starosta Martin Jandura

25. 6. 2026

11 min

Obrázek epizody EXCALIBURR: Smack One: Vím, jakým směrem jít a v čem jsem jinej. Cesta od konce rapu ke druhému debutu

EXCALIBURR: Smack One: Vím, jakým směrem jít a v čem jsem jinej. Cesta od konce rapu ke druhému debutu

25. 6. 2026

1 hod

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Spor o summit NATO: Jaký dopad bude mít předběžné opatření Ústavního soudu? A rozhodl příliš rychle?

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Spor o summit NATO: Jaký dopad bude mít předběžné opatření Ústavního soudu? A rozhodl příliš rychle?

25. 6. 2026

19 min

Obrázek epizody Pražákům je hej: U písniček na Severním albu jsem nedělal kompromisy. Každá věta je prožitá, přibližuje Šimon Bilina

Pražákům je hej: U písniček na Severním albu jsem nedělal kompromisy. Každá věta je prožitá, přibližuje Šimon Bilina

25. 6. 2026

23 min

Obrázek epizody U písniček na Severním albu jsem nedělal kompromisy. Každá věta je prožitá, přibližuje Šimon Bilina

U písniček na Severním albu jsem nedělal kompromisy. Každá věta je prožitá, přibližuje Šimon Bilina

25. 6. 2026

23 min

Obrázek epizody Alex a host: Tvrdost v sobě nemám, musím ji trénovat při boxu, přiznává hokejový útočník Matěj Blümel

Alex a host: Tvrdost v sobě nemám, musím ji trénovat při boxu, přiznává hokejový útočník Matěj Blümel

25. 6. 2026

29 min

Obrázek epizody Tvrdost v sobě nemám, musím ji trénovat při boxu, přiznává hokejový útočník Matěj Blümel

Tvrdost v sobě nemám, musím ji trénovat při boxu, přiznává hokejový útočník Matěj Blümel

25. 6. 2026

30 min

Obrázek epizody Radioporadna: Klimatizace se stává celoroční záležitostí. V letních horkých dnech chladí, na podzim může zatopit

Radioporadna: Klimatizace se stává celoroční záležitostí. V letních horkých dnech chladí, na podzim může zatopit

25. 6. 2026

23 min