Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Eva Decroix o zákulisí ODS, sporech v justici a cestě k porážce populismu

Eva Decroix o zákulisí ODS, sporech v justici a cestě k porážce populismu

23. 3. 2026

46 min

Obrázek epizody Debata se Slovenským filozofem o ANDĚLECH a hledání pravdy

Debata se Slovenským filozofem o ANDĚLECH a hledání pravdy

23. 3. 2026

2 hod 12 min

Obrázek epizody Why Men Are at the Top of Society (and the bottom) - Roy Baumeister - #1075

Why Men Are at the Top of Society (and the bottom) - Roy Baumeister - #1075

23. 3. 2026

1 hod 29 min

Obrázek epizody Život v Egyptě: Vdaná žena nesmí na kafe s cizím mužem. Češi se zbytečně bojí islámu. | SVĚTOVÍ

Život v Egyptě: Vdaná žena nesmí na kafe s cizím mužem. Češi se zbytečně bojí islámu. | SVĚTOVÍ

23. 3. 2026

43 min

Obrázek epizody (audio, zkrácená verze) Aňa a Ester Geislerovy: Japonsko je jako terapie

(audio, zkrácená verze) Aňa a Ester Geislerovy: Japonsko je jako terapie

23. 3. 2026

27 min

Obrázek epizody „Každý se dnes ke všemu vyjadřuje a je to nebezpečné. Nemusíte si nutně o všem něco myslet,“ říká Vanda Hybnerová

„Každý se dnes ke všemu vyjadřuje a je to nebezpečné. Nemusíte si nutně o všem něco myslet,“ říká Vanda Hybnerová

23. 3. 2026

55 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: EU čeká obrovský pokrok v jaderné energii, míní expert

Bruselské chlebíčky: EU čeká obrovský pokrok v jaderné energii, míní expert

23. 3. 2026

32 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Terorismus v Pardubicích?

Vinohradská 12: Terorismus v Pardubicích?

23. 3. 2026

22 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Hana Hegerová: Diamant v hrdle, skromnost v srdci

Osudové ženy: Hana Hegerová: Diamant v hrdle, skromnost v srdci

23. 3. 2026

28 min

Obrázek epizody Všichni tady umřeme: Babišova vláda národní šikany

Všichni tady umřeme: Babišova vláda národní šikany

22. 3. 2026

13 min

Obrázek epizody #29: Elizabeth Kateřina McIntosh o polyamorii v Ulici a vztahu s kolegou

#29: Elizabeth Kateřina McIntosh o polyamorii v Ulici a vztahu s kolegou

22. 3. 2026

42 min

Obrázek epizody EP26: Můj problém s alkoholem a jak jsem se z něj dostala | Průsery | Závislost | Řešení 🥴

EP26: Můj problém s alkoholem a jak jsem se z něj dostala | Průsery | Závislost | Řešení 🥴

22. 3. 2026

50 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: Vězení za „pobuřující“ poezii. Příběhy Vladimíra Kalába a Lenky Marečkové

Příběhy 20. století: Vězení za „pobuřující“ poezii. Příběhy Vladimíra Kalába a Lenky Marečkové

22. 3. 2026

49 min

Obrázek epizody #62: JFK Jr. a Carolyn Bessette - ikonický pár devadesátek

#62: JFK Jr. a Carolyn Bessette - ikonický pár devadesátek

22. 3. 2026

1 hod 2 min

Obrázek epizody EN 38 SPECIAL QUESTIONS 🌿 AI Visibility, Trust & The Future of AI Search | Andreas Höfelmeyer

EN 38 SPECIAL QUESTIONS 🌿 AI Visibility, Trust & The Future of AI Search | Andreas Höfelmeyer

22. 3. 2026

22 min

Obrázek epizody Karel Kovarski: Utilitarismus a hodnoty 💛 HOVORY O ANARCHII 36 💛

Karel Kovarski: Utilitarismus a hodnoty 💛 HOVORY O ANARCHII 36 💛

22. 3. 2026

1 hod 47 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Přitahovala jako magnet. Sama se ale cítila nechtěná. Osudové ženy: filmová Viktorka Libuše Geprtová

Osudové ženy: Přitahovala jako magnet. Sama se ale cítila nechtěná. Osudové ženy: filmová Viktorka Libuše Geprtová

22. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody Stavba domu svépomocí pro ně byla velké sousto. Jak zvládli tvrdou realitu? Láska hory přenáší

Stavba domu svépomocí pro ně byla velké sousto. Jak zvládli tvrdou realitu? Láska hory přenáší

22. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody Hergot!: Los mě něžně doprovodil k hranici života a smrti, říká autorka filmu Amoosed: Losí odysea

Hergot!: Los mě něžně doprovodil k hranici života a smrti, říká autorka filmu Amoosed: Losí odysea

22. 3. 2026

54 min

Obrázek epizody Hergot!: Los mě něžně doprovodil k hranici života a smrti, říká autorka filmu Amoosed: Losí odysea

Hergot!: Los mě něžně doprovodil k hranici života a smrti, říká autorka filmu Amoosed: Losí odysea

22. 3. 2026

54 min

Obrázek epizody 50 vtipů o Chucku Norrisovi 3 – Pavel Kostka – PPKPP

50 vtipů o Chucku Norrisovi 3 – Pavel Kostka – PPKPP

22. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody „Viděla jsem lidi odcházet.“ Zdravotnice vzpomíná na zážitky blízké smrti během covidu

„Viděla jsem lidi odcházet.“ Zdravotnice vzpomíná na zážitky blízké smrti během covidu

22. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Jak může AI pomoct s podnikáním? I o tom bude konference ve vratislavických Desítkách

Vybrali jsme pro vás: Jak může AI pomoct s podnikáním? I o tom bude konference ve vratislavických Desítkách

22. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Jak může AI pomoct s podnikáním? I o tom bude konference ve vratislavických Desítkách

Jak může AI pomoct s podnikáním? I o tom bude konference ve vratislavických Desítkách

22. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Manpower

Manpower

22. 3. 2026

45 min