Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Buddha: "Najít smysl života? Neztrácej čas, raději se zbav strachu." Podcast

Buddha: "Najít smysl života? Neztrácej čas, raději se zbav strachu." Podcast

13. 2. 2025

35 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Bezpečnostní konference. Útok v Bavorsku. Prevence srdečních chorob

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Bezpečnostní konference. Útok v Bavorsku. Prevence srdečních chorob

13. 2. 2025

19 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Představujeme Horažďovice a jejich starostu

Co vás zajímá: Představujeme Horažďovice a jejich starostu

13. 2. 2025

20 min

Obrázek epizody Jediné děti vědí, co hledají. Jak prožívají dětství na různých kontinentech?

Jediné děti vědí, co hledají. Jak prožívají dětství na různých kontinentech?

13. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody Český samuraj 2: Jakub Zeman popisuje unikátní samurajské zbraně a zbroje z japonské historie - podcast

Český samuraj 2: Jakub Zeman popisuje unikátní samurajské zbraně a zbroje z japonské historie - podcast

13. 2. 2025

51 min

Obrázek epizody Arabistka a spisovatelka LENKA HRABALOVÁ - Co si ženy řeknou v islámském světě a muži to netuší

Arabistka a spisovatelka LENKA HRABALOVÁ - Co si ženy řeknou v islámském světě a muži to netuší

13. 2. 2025

32 min

Obrázek epizody Těch pravých je určitě víc, ale dobře je mi jen s jedním, říká o svém třetím manželství Anička z Ulice, herečka Ljuba Krbová

Těch pravých je určitě víc, ale dobře je mi jen s jedním, říká o svém třetím manželství Anička z Ulice, herečka Ljuba Krbová

13. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody 90: Valentýn

90: Valentýn

13. 2. 2025

24 min

Obrázek epizody Richard Chlad: Věřím v Babiše, musel jsem si projít vnitřním přerodem

Richard Chlad: Věřím v Babiše, musel jsem si projít vnitřním přerodem

13. 2. 2025

9 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Půta: Presumpci neviny si každý musí vyhodnotit sám. O své nevině jsem přesvědčený od prvního dne

Dvacet minut Radiožurnálu: Půta: Presumpci neviny si každý musí vyhodnotit sám. O své nevině jsem přesvědčený od prvního dne

13. 2. 2025

22 min

Obrázek epizody Will AI make us the last generation to read and write? | Victor Riparbelli

Will AI make us the last generation to read and write? | Victor Riparbelli

13. 2. 2025

16 min

Obrázek epizody Interview Plus: Novinář Houska: Jednání s Trumpem nemusí být raketová věda

Interview Plus: Novinář Houska: Jednání s Trumpem nemusí být raketová věda

13. 2. 2025

26 min

Obrázek epizody How little experiments can lead to big success | Emmanuel Acho and David Epstein

How little experiments can lead to big success | Emmanuel Acho and David Epstein

13. 2. 2025

53 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Nahlédnout do života předků. K tomu motivuje aktuální expozice v muzeu v Bílovci

Odpolední interview: Nahlédnout do života předků. K tomu motivuje aktuální expozice v muzeu v Bílovci

13. 2. 2025

9 min

Obrázek epizody ODS už neexistuje, říká její dlouholetá poslankyně a olomoucká galeristka Kateřina Dostálová

ODS už neexistuje, říká její dlouholetá poslankyně a olomoucká galeristka Kateřina Dostálová

13. 2. 2025

43 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Stulík: Amerika teď má priority v Indo-Pacifiku, ne v Evropě

Osobnost Plus: Stulík: Amerika teď má priority v Indo-Pacifiku, ne v Evropě

13. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody Vlna: Parahokej je krutý. Miluju, jak se pereme o každý centimetr ledu, říká 17letý talent Lukáš Kapko

Vlna: Parahokej je krutý. Miluju, jak se pereme o každý centimetr ledu, říká 17letý talent Lukáš Kapko

13. 2. 2025

27 min

Obrázek epizody Vlna: Parahokej je krutý. Miluju, jak se pereme o každý centimetr ledu, říká 17letý talent Lukáš Kapko

Vlna: Parahokej je krutý. Miluju, jak se pereme o každý centimetr ledu, říká 17letý talent Lukáš Kapko

13. 2. 2025

27 min

Obrázek epizody #55: Pavel Novotný: Bulvár mě naučil nemít slitování, a to se v politice hodí

#55: Pavel Novotný: Bulvár mě naučil nemít slitování, a to se v politice hodí

13. 2. 2025

45 min

Obrázek epizody Třídění v Lounech by měla pomoci kampaň

Třídění v Lounech by měla pomoci kampaň

13. 2. 2025

17 min

Obrázek epizody Radioporadna: MUDr. Veselý: I malé množství bílkoviny v moči ukazuje na problém a rizikové faktory je třeba řešit

Radioporadna: MUDr. Veselý: I malé množství bílkoviny v moči ukazuje na problém a rizikové faktory je třeba řešit

13. 2. 2025

21 min

Obrázek epizody Co dělat, když zkrachuje cestovní kancelář, agentura nebo jiný pořadatel zájezdu?

Co dělat, když zkrachuje cestovní kancelář, agentura nebo jiný pořadatel zájezdu?

13. 2. 2025

41 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Včelaři si neodpočinou ani v zimě. V únoru vyvařují vosk, opravují úly a plánují první jarní práce

Hobby magazín: Včelaři si neodpočinou ani v zimě. V únoru vyvařují vosk, opravují úly a plánují první jarní práce

13. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Včelaři si neodpočinou ani v zimě. V únoru vyvařují vosk, opravují úly a plánují první jarní práce

Hobby magazín: Včelaři si neodpočinou ani v zimě. V únoru vyvařují vosk, opravují úly a plánují první jarní práce

13. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Vydání Okamury ke stíhání. NATO a mír na Ukrajině. Výměna Vogela a Vinnika

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Vydání Okamury ke stíhání. NATO a mír na Ukrajině. Výměna Vogela a Vinnika

13. 2. 2025

19 min