Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Místa v srdci hokejisty Milana Gulaše

Místa v srdci hokejisty Milana Gulaše

15. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: K návštěvě sauny nebo lázní zvou Reportáže zahraničních zpravodajů - na Slovensku třeba do orientálního hammámu

Reportáže zahraničních zpravodajů: K návštěvě sauny nebo lázní zvou Reportáže zahraničních zpravodajů - na Slovensku třeba do orientálního hammámu

15. 2. 2025

24 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Zimní výbava: Sněhové řetězy se naučte nasazovat dřív, než vyjedete na hory

Hobby magazín: Zimní výbava: Sněhové řetězy se naučte nasazovat dřív, než vyjedete na hory

15. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Zimní výbava: Sněhové řetězy se naučte nasazovat dřív, než vyjedete na hory

Hobby magazín: Zimní výbava: Sněhové řetězy se naučte nasazovat dřív, než vyjedete na hory

15. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Výměna rukojmí a vězňů. JD Vance v Mnichově. Cena Chalupeckého pro Adamce

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Výměna rukojmí a vězňů. JD Vance v Mnichově. Cena Chalupeckého pro Adamce

15. 2. 2025

20 min

Obrázek epizody Středočeská setkání: Na koni začal jezdit, aby se nenudil. Dnes je Marek Pokorný ze Sulic nadějným juniorním jezdcem

Středočeská setkání: Na koni začal jezdit, aby se nenudil. Dnes je Marek Pokorný ze Sulic nadějným juniorním jezdcem

15. 2. 2025

24 min

Obrázek epizody Koupí ČNB bitcoiny? Pomůže Unii nový evropský kompas? - #fackazprava s Lukášem Kovandou

Koupí ČNB bitcoiny? Pomůže Unii nový evropský kompas? - #fackazprava s Lukášem Kovandou

15. 2. 2025

1 hod 9 min

Obrázek epizody Arleta: V rapu začlo mluvit o citech. Celá společnost je víc naslouchající

Arleta: V rapu začlo mluvit o citech. Celá společnost je víc naslouchající

15. 2. 2025

40 min

Obrázek epizody Vyrostla u koňů, teď o nich rapuje. Arleta vypustila „vnitřní koňařku“

Vyrostla u koňů, teď o nich rapuje. Arleta vypustila „vnitřní koňařku“

15. 2. 2025

40 min

Obrázek epizody Instruktor potápění v Egyptě: Nejsložitější je sžít se s místní mentalitou. Smlouvat jsem se naučil

Instruktor potápění v Egyptě: Nejsložitější je sžít se s místní mentalitou. Smlouvat jsem se naučil

15. 2. 2025

27 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Instruktor potápění v Egyptě: Nejsložitější je sžít se s místní mentalitou. Smlouvat jsem se naučil

Host Radiožurnálu: Instruktor potápění v Egyptě: Nejsložitější je sžít se s místní mentalitou. Smlouvat jsem se naučil

15. 2. 2025

23 min

Obrázek epizody ARCHA+ cílí na mladé. Nechceme to dělat pro ně, ale spolu s nimi, tvrdí kurátor programu Kubišta

ARCHA+ cílí na mladé. Nechceme to dělat pro ně, ale spolu s nimi, tvrdí kurátor programu Kubišta

15. 2. 2025

23 min

Obrázek epizody Na koni začal jezdit, aby se nenudil. Dnes je Marek Pokorný ze Sulic nadějným juniorním jezdcem

Na koni začal jezdit, aby se nenudil. Dnes je Marek Pokorný ze Sulic nadějným juniorním jezdcem

15. 2. 2025

24 min

Obrázek epizody Laboratoř: Stará DNA odhalila neznámou indoevropskou populaci na Kavkaze

Laboratoř: Stará DNA odhalila neznámou indoevropskou populaci na Kavkaze

15. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody Selects: The Collar Bomb Heist

Selects: The Collar Bomb Heist

15. 2. 2025

42 min

Obrázek epizody Pečovatelka a taneční pedagožka Jana Hanušová. Co podle ní dokáže zkrášlit podzim života?

Pečovatelka a taneční pedagožka Jana Hanušová. Co podle ní dokáže zkrášlit podzim života?

15. 2. 2025

43 min

Obrázek epizody JIRKA VYSVĚTLUJE VĚCI - Byl jsem špatný student, moje máma byla samoživitelka

JIRKA VYSVĚTLUJE VĚCI - Byl jsem špatný student, moje máma byla samoživitelka

15. 2. 2025

49 min

Obrázek epizody Org. Story #16: Tanec Praha (těžkosti se získáváním grantů zažíváme rok co rok)

Org. Story #16: Tanec Praha (těžkosti se získáváním grantů zažíváme rok co rok)

15. 2. 2025

48 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Pečovatelka a taneční pedagožka Jana Hanušová. Co podle ní dokáže zkrášlit podzim života?

Stříbrný vítr: Pečovatelka a taneční pedagožka Jana Hanušová. Co podle ní dokáže zkrášlit podzim života?

15. 2. 2025

43 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Pečovatelka a taneční pedagožka Jana Hanušová. Co podle ní dokáže zkrášlit podzim života?

Stříbrný vítr: Pečovatelka a taneční pedagožka Jana Hanušová. Co podle ní dokáže zkrášlit podzim života?

15. 2. 2025

43 min

Obrázek epizody Pod čarou: I mladí chtějí kus moci. Kdo jim uvolní pozice?

Pod čarou: I mladí chtějí kus moci. Kdo jim uvolní pozice?

15. 2. 2025

13 min

Obrázek epizody Seznámení s kryptoměnami v pražské Scio škole

Seznámení s kryptoměnami v pražské Scio škole

15. 2. 2025

1 hod 30 min

Obrázek epizody Hradní harašení - hostem dílu politický marketér, spisovatel, producent a satirik Jakub Horák.

Hradní harašení - hostem dílu politický marketér, spisovatel, producent a satirik Jakub Horák.

15. 2. 2025

35 min

Obrázek epizody The Science Of Rewiring Your Brain To Be Less Miserable - Rick Hanson - #903

The Science Of Rewiring Your Brain To Be Less Miserable - Rick Hanson - #903

15. 2. 2025

1 hod 27 min