Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Šedivý: Trump chce zastavit válku za každou cenu. Hlavním zájmem USA je Čína

Dvacet minut Radiožurnálu: Šedivý: Trump chce zastavit válku za každou cenu. Hlavním zájmem USA je Čína

17. 2. 2025

23 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Pavlovo druhé veto. Bezpečnostní záruky pro Ukrajinu. Film Čas do zásahu

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Pavlovo druhé veto. Bezpečnostní záruky pro Ukrajinu. Film Čas do zásahu

17. 2. 2025

20 min

Obrázek epizody Padni komu padni 18: Trump obdivuje Putina, Evropa se musí ozvat. Blažek pomáhá jen Pirátům - podcast

Padni komu padni 18: Trump obdivuje Putina, Evropa se musí ozvat. Blažek pomáhá jen Pirátům - podcast

17. 2. 2025

1 hod 26 min

Obrázek epizody K věci ČRo Ostrava: Kriminalita v Ostravě sice klesá, strážníci ale řešili víc událostí. Co městskou policii zaměstnává?

K věci ČRo Ostrava: Kriminalita v Ostravě sice klesá, strážníci ale řešili víc událostí. Co městskou policii zaměstnává?

17. 2. 2025

26 min

Obrázek epizody Veronika Gajerová: Nemám sociální sítě. Spoustu věcí jsem přehodnotila a děkuju za každé nové ráno

Veronika Gajerová: Nemám sociální sítě. Spoustu věcí jsem přehodnotila a děkuju za každé nové ráno

17. 2. 2025

47 min

Obrázek epizody Interview Plus: Expertka Víchová: K vpádu do Evropy potřebuje Rusko Ukrajinu

Interview Plus: Expertka Víchová: K vpádu do Evropy potřebuje Rusko Ukrajinu

17. 2. 2025

26 min

Obrázek epizody Bourání: Hasicí přístroj do předsíně a v požárním čidle nové baterky. Nejvíc požárů je z neopatrnosti

Bourání: Hasicí přístroj do předsíně a v požárním čidle nové baterky. Nejvíc požárů je z neopatrnosti

17. 2. 2025

45 min

Obrázek epizody Bourání: Hasicí přístroj do předsíně a v požárním čidle nové baterky. Nejvíc požárů je z neopatrnosti

Bourání: Hasicí přístroj do předsíně a v požárním čidle nové baterky. Nejvíc požárů je z neopatrnosti

17. 2. 2025

45 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Chrání přírodu, pečují o svěřená území či usměrňují návštěvníky chráněných lokalit

Odpolední interview: Chrání přírodu, pečují o svěřená území či usměrňují návštěvníky chráněných lokalit

17. 2. 2025

12 min

Obrázek epizody Jakou chybu děláme ve vztahu nejčastěji?

Jakou chybu děláme ve vztahu nejčastěji?

17. 2. 2025

8 min

Obrázek epizody TL;DR: Norman Ohler na tripu. Máme naději na legalizaci LSD?

TL;DR: Norman Ohler na tripu. Máme naději na legalizaci LSD?

17. 2. 2025

1 hod 7 min

Obrázek epizody Jan Jakub Zlámaný: Psychoanalýza, Imaginace, Stín, Zlo #47

Jan Jakub Zlámaný: Psychoanalýza, Imaginace, Stín, Zlo #47

17. 2. 2025

1 hod 23 min

Obrázek epizody Momenty: Jana Klusáková: Pečlivá příprava na vysílání pro mě byla vždy zárukou dobrého výsledku

Momenty: Jana Klusáková: Pečlivá příprava na vysílání pro mě byla vždy zárukou dobrého výsledku

17. 2. 2025

12 min

Obrázek epizody Radioporadna: Zabijačka jako česká tradice a společenská událost. Maso máme rádi, sníme ho 85 kg na osobu za rok

Radioporadna: Zabijačka jako česká tradice a společenská událost. Maso máme rádi, sníme ho 85 kg na osobu za rok

17. 2. 2025

24 min

Obrázek epizody Norman Ohler na tripu: Minulost i budoucnost LSD. Máme naději na legalizaci?

Norman Ohler na tripu: Minulost i budoucnost LSD. Máme naději na legalizaci?

17. 2. 2025

1 hod 7 min

Obrázek epizody Momenty: Jana Klusáková: Pečlivá příprava na vysílání pro mě byla vždy zárukou dobrého výsledku

Momenty: Jana Klusáková: Pečlivá příprava na vysílání pro mě byla vždy zárukou dobrého výsledku

17. 2. 2025

12 min

Obrázek epizody Jak chutnalo pivo před 400 lety? Lomničtí sládci zkusili nakouřené pivo uvařit

Jak chutnalo pivo před 400 lety? Lomničtí sládci zkusili nakouřené pivo uvařit

17. 2. 2025

4 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Petra Jungmanová: Bylo období, kdy jsem tajně brečela. Ale synové mi dali životní lekci

Blízká setkání: Herečka Petra Jungmanová: Bylo období, kdy jsem tajně brečela. Ale synové mi dali životní lekci

17. 2. 2025

32 min

Obrázek epizody Radioporadna: Chcete ušetřit? Choďte na nákupy večer, s plným žaludkem a bez dětí

Radioporadna: Chcete ušetřit? Choďte na nákupy večer, s plným žaludkem a bez dětí

17. 2. 2025

18 min

Obrázek epizody Radioporadna: Chcete ušetřit? Choďte na nákupy večer, s plným žaludkem a bez dětí

Radioporadna: Chcete ušetřit? Choďte na nákupy večer, s plným žaludkem a bez dětí

17. 2. 2025

18 min

Obrázek epizody Z druhé galerie: (AUTO)CENZURA A DIVADLO

Z druhé galerie: (AUTO)CENZURA A DIVADLO

17. 2. 2025

38 min

Obrázek epizody Casablanca: Cestovatelka Vinická: Když kmen Hadzabe lovil komby, brečela jsem jako želva

Casablanca: Cestovatelka Vinická: Když kmen Hadzabe lovil komby, brečela jsem jako želva

17. 2. 2025

46 min

Obrázek epizody Casablanca: Cestovatelka Vinická: Když kmen Hadzabe lovil komby, brečela jsem jako želva

Casablanca: Cestovatelka Vinická: Když kmen Hadzabe lovil komby, brečela jsem jako želva

17. 2. 2025

46 min

Obrázek epizody Cestovatelka Vinická: Když kmen Hadzabe lovil komby, brečela jsem jako želva

Cestovatelka Vinická: Když kmen Hadzabe lovil komby, brečela jsem jako želva

17. 2. 2025

46 min

Obrázek epizody JUDITA BERKOVÁ: Negativita je snadnější cesta. Jak překódovat svou mysl pomocí jógy?

JUDITA BERKOVÁ: Negativita je snadnější cesta. Jak překódovat svou mysl pomocí jógy?

17. 2. 2025

48 min