Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Potrebuje veda filozofiu?

Potrebuje veda filozofiu?

19. 2. 2025

55 min

Obrázek epizody Ondrovy pecky všecky - 19.02.2025 - A

Ondrovy pecky všecky - 19.02.2025 - A

19. 2. 2025

1 hod 34 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Americká facka pro Evropu

Vinohradská 12: Americká facka pro Evropu

19. 2. 2025

23 min

Obrázek epizody Objevte podcast „Musím ti to říct“

Objevte podcast „Musím ti to říct“

19. 2. 2025

1 min

Obrázek epizody Hovory: V soukromí jsem prožívala to, co jsem točila. Vážně mi onemocněla maminka, říká reportérka Surovcová

Hovory: V soukromí jsem prožívala to, co jsem točila. Vážně mi onemocněla maminka, říká reportérka Surovcová

18. 2. 2025

23 min

Obrázek epizody Platformy na hraně: Práce pro platformy po Česku. Skryté algoritmy, prekarizace a izolace

Platformy na hraně: Práce pro platformy po Česku. Skryté algoritmy, prekarizace a izolace

18. 2. 2025

21 min

Obrázek epizody Fitness Expert Marco Panichi

Fitness Expert Marco Panichi

18. 2. 2025

32 min

Obrázek epizody 138: Tři odvážlivci versus strach z neznámého

138: Tři odvážlivci versus strach z neznámého

18. 2. 2025

56 min

Obrázek epizody #40 Jak být nejlepším parťákem pro svého psa – 5 tipů pro šťastného čumáčka

#40 Jak být nejlepším parťákem pro svého psa – 5 tipů pro šťastného čumáčka

18. 2. 2025

8 min

Obrázek epizody ep08: Studium bez stresu a zbytečné teorie, Alica a Jerguš o studiu VŠ v Dánsku

ep08: Studium bez stresu a zbytečné teorie, Alica a Jerguš o studiu VŠ v Dánsku

18. 2. 2025

39 min

Obrázek epizody Z dárcovství krevní plazmy se v Česku stal obyčejný byznys, upozorňuje psycholožka

Z dárcovství krevní plazmy se v Česku stal obyčejný byznys, upozorňuje psycholožka

18. 2. 2025

21 min

Obrázek epizody Čistá hra Martina Procházky: Brutální fauly, které předvádí Houdek, se musí z ligy vymýtit. Blikance neuznávám, hlásí Procházka

Čistá hra Martina Procházky: Brutální fauly, které předvádí Houdek, se musí z ligy vymýtit. Blikance neuznávám, hlásí Procházka

18. 2. 2025

21 min

Obrázek epizody 112: Psychoterapie - její formy a směry

112: Psychoterapie - její formy a směry

18. 2. 2025

55 min

Obrázek epizody Z dárcovství krevní plazmy se v Česku stal obyčejný byznys, upozorňuje psycholožka

Z dárcovství krevní plazmy se v Česku stal obyčejný byznys, upozorňuje psycholožka

18. 2. 2025

21 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Česko-slovenské vztahy. TOP 09. Jednání USA-Rusko. Drony ve zdravotnictví

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Česko-slovenské vztahy. TOP 09. Jednání USA-Rusko. Drony ve zdravotnictví

18. 2. 2025

19 min

Obrázek epizody K věci: Robert Pecha hostem Tomáše Pancíře: Co bude dál s bývalým vojenským prostorem v Milovicích?

K věci: Robert Pecha hostem Tomáše Pancíře: Co bude dál s bývalým vojenským prostorem v Milovicích?

18. 2. 2025

13 min

Obrázek epizody Robert Pecha hostem Tomáše Pancíře: Co bude dál s bývalým vojenským prostorem v Milovicích?

Robert Pecha hostem Tomáše Pancíře: Co bude dál s bývalým vojenským prostorem v Milovicích?

18. 2. 2025

13 min

Obrázek epizody Soundsystém: Arleta - Proč se nikdo neptá rapperů, jak se cítí jako kluci v rapu?

Soundsystém: Arleta - Proč se nikdo neptá rapperů, jak se cítí jako kluci v rapu?

18. 2. 2025

54 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Blanár: Válka na Ukrajině nemá vojenské řešení. Neposíláme zbraně a vylučujeme zapojení naší armády

Dvacet minut Radiožurnálu: Blanár: Válka na Ukrajině nemá vojenské řešení. Neposíláme zbraně a vylučujeme zapojení naší armády

18. 2. 2025

26 min

Obrázek epizody Akcent: Matko Boží, vyžeň Putina. Hra o Pussy Riot mě přivedla k otázce, kdo je tu vlastně kacíř, říká autor

Akcent: Matko Boží, vyžeň Putina. Hra o Pussy Riot mě přivedla k otázce, kdo je tu vlastně kacíř, říká autor

18. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Pozvánka na výstavu Český figurální porcelán tří století

Co vás zajímá: Pozvánka na výstavu Český figurální porcelán tří století

18. 2. 2025

17 min

Obrázek epizody Podhoubí: V předobrazu pralesa vidět hospodářský les. S Tomášem Vrškou o lesnickém umění usměrňovat růst

Podhoubí: V předobrazu pralesa vidět hospodářský les. S Tomášem Vrškou o lesnickém umění usměrňovat růst

18. 2. 2025

40 min

Obrázek epizody Collagen's dirty secret — and its clean future | Fei Luo

Collagen's dirty secret — and its clean future | Fei Luo

18. 2. 2025

8 min

Obrázek epizody Marek Balicki: Život v dodávce není jen idylka

Marek Balicki: Život v dodávce není jen idylka

18. 2. 2025

30 min

Obrázek epizody MAREK BALICKI: Život v dodávce není jen idylka

MAREK BALICKI: Život v dodávce není jen idylka