Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Divadlo je ve své podstatě nesmrtelné. Lidé ho potřebují stejně jako jíst a pít, říká Stanislav Moša

Divadlo je ve své podstatě nesmrtelné. Lidé ho potřebují stejně jako jíst a pít, říká Stanislav Moša

19. 2. 2025

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Krajina Dana Bárty by dala prostor divočině. Mou zodpovědností je všímat si a rozumět, říká zpěvák

Host Lucie Výborné: Krajina Dana Bárty by dala prostor divočině. Mou zodpovědností je všímat si a rozumět, říká zpěvák

19. 2. 2025

31 min

Obrázek epizody Supertřída globální šlechty: ? Lidé jako nástroje pro mocenské hry elit. Staré Řecko, Čína a Amerika

Supertřída globální šlechty: ? Lidé jako nástroje pro mocenské hry elit. Staré Řecko, Čína a Amerika

19. 2. 2025

1 hod 5 min

Obrázek epizody Radioporadna: Lymfatický systém jako tichý hrdina našeho zdraví. Významně pomáhá správně hospodařit s vodou v těle

Radioporadna: Lymfatický systém jako tichý hrdina našeho zdraví. Významně pomáhá správně hospodařit s vodou v těle

19. 2. 2025

26 min

Obrázek epizody Balanc: Politika a vztahy: Identita se příliš tvoří skrze politiku, varuje psycholog

Balanc: Politika a vztahy: Identita se příliš tvoří skrze politiku, varuje psycholog

19. 2. 2025

30 min

Obrázek epizody Balanc: Politika a vztahy: Identita se příliš tvoří skrze politiku, varuje psycholog

Balanc: Politika a vztahy: Identita se příliš tvoří skrze politiku, varuje psycholog

19. 2. 2025

24 min

Obrázek epizody Opečovat tělo zemřelého můžete i doma - Marie Císařová

Opečovat tělo zemřelého můžete i doma - Marie Císařová

19. 2. 2025

37 min

Obrázek epizody Host ve studiu: S mladými jsem byl vždy pozitivně naladěný, říká učitel Jaroslav Kotrbáček, osobnost města Hořice

Host ve studiu: S mladými jsem byl vždy pozitivně naladěný, říká učitel Jaroslav Kotrbáček, osobnost města Hořice

19. 2. 2025

10 min

Obrázek epizody Okénko Moravskoslezského kraje | 19. 02. 2025

Okénko Moravskoslezského kraje | 19. 02. 2025

19. 2. 2025

2 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Krajina Dana Bárty by dala prostor divočině. Mou zodpovědností je všímat si a rozumět, říká zpěvák

Host Lucie Výborné: Krajina Dana Bárty by dala prostor divočině. Mou zodpovědností je všímat si a rozumět, říká zpěvák

19. 2. 2025

31 min

Obrázek epizody Krajina Dana Bárty by dala prostor divočině. Mou zodpovědností je všímat si a rozumět, říká zpěvák

Krajina Dana Bárty by dala prostor divočině. Mou zodpovědností je všímat si a rozumět, říká zpěvák

19. 2. 2025

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Leoš Mareš pustil její básně. „Bylo mi z toho šoufl. Změnil mi tím život,“ vzpomíná básnířka Svojost

Blízká setkání: Leoš Mareš pustil její básně. „Bylo mi z toho šoufl. Změnil mi tím život,“ vzpomíná básnířka Svojost

19. 2. 2025

32 min

Obrázek epizody Leoš Mareš pustil její básně. „Bylo mi z toho šoufl. Změnil mi tím život,“ vzpomíná básnířka Svojost

Leoš Mareš pustil její básně. „Bylo mi z toho šoufl. Změnil mi tím život,“ vzpomíná básnířka Svojost

19. 2. 2025

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Leoš Mareš pustil její básně. „Bylo mi z toho šoufl. Změnil mi tím život,“ vzpomíná básnířka Svojost

Blízká setkání: Leoš Mareš pustil její básně. „Bylo mi z toho šoufl. Změnil mi tím život,“ vzpomíná básnířka Svojost

19. 2. 2025

32 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jak se dělá přírodní mýdlo? Základem jsou tuky a hydroxid sodný

Radioporadna: Jak se dělá přírodní mýdlo? Základem jsou tuky a hydroxid sodný

19. 2. 2025

15 min

Obrázek epizody Vítejte v Tachově. Podívejte se do druhé největší jízdárny v Evropě

Vítejte v Tachově. Podívejte se do druhé největší jízdárny v Evropě

19. 2. 2025

10 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Minutovník je něco, co můžu rozhodně doporučit, říká Zora Jandová

Na pohovce Jožky Kubáníka: Minutovník je něco, co můžu rozhodně doporučit, říká Zora Jandová

19. 2. 2025

42 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Minutovník je něco, co můžu rozhodně doporučit, říká Zora Jandová

Na pohovce Jožky Kubáníka: Minutovník je něco, co můžu rozhodně doporučit, říká Zora Jandová

19. 2. 2025

42 min

Obrázek epizody 63: JAK SE DĚLÁ VÝSTAVA? Krok za krokem

63: JAK SE DĚLÁ VÝSTAVA? Krok za krokem

19. 2. 2025

21 min

Obrázek epizody Doktorská rada: Zápal plic často odhalí až rentgenové vyšetření

Doktorská rada: Zápal plic často odhalí až rentgenové vyšetření

19. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Internetoví podvodníci jsou vynalézaví. Začíná to přitom nevinnou konverzací, varuje policista

Host Dopoledního expresu: Internetoví podvodníci jsou vynalézaví. Začíná to přitom nevinnou konverzací, varuje policista

19. 2. 2025

17 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jak se dělá přírodní mýdlo? Základem jsou tuky a hydroxid sodný

Radioporadna: Jak se dělá přírodní mýdlo? Základem jsou tuky a hydroxid sodný

19. 2. 2025

15 min

Obrázek epizody Host ve středu: Kulturní život ve Žďáru nad Sázavou: Pestrý program plný akcí a novinek

Host ve středu: Kulturní život ve Žďáru nad Sázavou: Pestrý program plný akcí a novinek

19. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody S Arenbergerem nejen o medicíně: Lidstvo prý hloupne, říká genetik

S Arenbergerem nejen o medicíně: Lidstvo prý hloupne, říká genetik

19. 2. 2025

19 min

Obrázek epizody Short Stuff: Waffle House Index

Short Stuff: Waffle House Index

19. 2. 2025

13 min