Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Křížem krajem: Kunínský zámek ukáže v letošní návštěvnické sezoně nově vybavený Muší pokoj

Křížem krajem: Kunínský zámek ukáže v letošní návštěvnické sezoně nově vybavený Muší pokoj

27. 2. 2025

8 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Zajímejte se o mě! křičí Rus v novém filmu. Myšlenka, že na vás nezáleží, je ve všem, líčí režisér

Host Lucie Výborné: Zajímejte se o mě! křičí Rus v novém filmu. Myšlenka, že na vás nezáleží, je ve všem, líčí režisér

27. 2. 2025

32 min

Obrázek epizody Zajímejte se o mě! křičí Rus v novém filmu. Myšlenka, že na vás nezáleží, je ve všem, líčí režisér

Zajímejte se o mě! křičí Rus v novém filmu. Myšlenka, že na vás nezáleží, je ve všem, líčí režisér

27. 2. 2025

32 min

Obrázek epizody 100 let Domu umění v Ostravě

100 let Domu umění v Ostravě

27. 2. 2025

53 min

Obrázek epizody S. Rydlová: „Po botoxu mě dva dny bolela hlava, nechtěla jsem do sebe dávat jed.“

S. Rydlová: „Po botoxu mě dva dny bolela hlava, nechtěla jsem do sebe dávat jed.“

27. 2. 2025

48 min

Obrázek epizody Máme hosty: Pomáhat je v módě. Srdce generací staví mosty mezi dětmi a seniory

Máme hosty: Pomáhat je v módě. Srdce generací staví mosty mezi dětmi a seniory

27. 2. 2025

8 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Zpravodaj Balucha: Ruka na koleni, polibky i pozvání. Macron může protlačit EU k jednáním o míru

Jak to vidí...: Zpravodaj Balucha: Ruka na koleni, polibky i pozvání. Macron může protlačit EU k jednáním o míru

27. 2. 2025

24 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Účinky léčivých pramenů v Bedford Springs znalo už původní obyvatelstvo Ameriky. Pak zvítězil byznys

Zápisník zahraničních zpravodajů: Účinky léčivých pramenů v Bedford Springs znalo už původní obyvatelstvo Ameriky. Pak zvítězil byznys

27. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Účinky léčivých pramenů v Bedford Springs znalo už původní obyvatelstvo Ameriky. Pak zvítězil byznys

Účinky léčivých pramenů v Bedford Springs znalo už původní obyvatelstvo Ameriky. Pak zvítězil byznys

27. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Když dítě buší hlavou o dlaždičky

Když dítě buší hlavou o dlaždičky

27. 2. 2025

16 min

Obrázek epizody Petr Beneš o příležitostech a nástrahách digitalizace

Petr Beneš o příležitostech a nástrahách digitalizace

27. 2. 2025

24 min

Obrázek epizody #37 – Co má společného pazourek a mikročip?

#37 – Co má společného pazourek a mikročip?

27. 2. 2025

38 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Výzkum kvantové provázanosti je jako fyzikální archeologie, popisuje francouzský nobelista

Magazín Experiment: Výzkum kvantové provázanosti je jako fyzikální archeologie, popisuje francouzský nobelista

27. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Terra vs. sexualizace žen v hudebním průmyslu // RANT Prostoru #77

Terra vs. sexualizace žen v hudebním průmyslu // RANT Prostoru #77

27. 2. 2025

21 min

Obrázek epizody #11 O ženském cyklu, jak ho využít v náš prospěch a co žena vs. vrcholová pozice

#11 O ženském cyklu, jak ho využít v náš prospěch a co žena vs. vrcholová pozice

27. 2. 2025

48 min

Obrázek epizody Jak si během dovolené užít dobrovolničení a poznat svět jinak

Jak si během dovolené užít dobrovolničení a poznat svět jinak

27. 2. 2025

37 min

Obrázek epizody Martina Adlerová: Udržitelný život

Martina Adlerová: Udržitelný život

27. 2. 2025

1 min

Obrázek epizody The Manipulation Expert: Most People Don't Realise They're Narcissists! You're Setting Your Child Up For Misery!

The Manipulation Expert: Most People Don't Realise They're Narcissists! You're Setting Your Child Up For Misery!

27. 2. 2025

2 hod 42 min

Obrázek epizody Klokani

Klokani

27. 2. 2025

1 min

Obrázek epizody Adam Borzič: Evropo, probuď se!

Adam Borzič: Evropo, probuď se!

27. 2. 2025

4 min

Obrázek epizody What Traits Should You Look For In A Partner? - Dr Shannon Curry - #908

What Traits Should You Look For In A Partner? - Dr Shannon Curry - #908

27. 2. 2025

1 hod 20 min

Obrázek epizody „Po zápase se nemluví. Kromě hokeje miluju umění a českou filharmonii“ – Slavomír Lener

„Po zápase se nemluví. Kromě hokeje miluju umění a českou filharmonii“ – Slavomír Lener

27. 2. 2025

45 min

Obrázek epizody Jiří Hynek. Odchod z ČT a zaujaté vedení, Krejčířův humor a jeho návrat, kufry ruských peněz a Česko jako jejich úspěšná pračka

Jiří Hynek. Odchod z ČT a zaujaté vedení, Krejčířův humor a jeho návrat, kufry ruských peněz a Česko jako jejich úspěšná pračka

27. 2. 2025

29 min

Obrázek epizody Pat a Mat jedou do Bausteinu

Pat a Mat jedou do Bausteinu

27. 2. 2025

31 min

Obrázek epizody Jak přežít toxický vztah a vyjít z něj silnější? Šansoniérka Renata Drössler v podcastu Popravdě s Janou Fabiánovou

Jak přežít toxický vztah a vyjít z něj silnější? Šansoniérka Renata Drössler v podcastu Popravdě s Janou Fabiánovou

27. 2. 2025

40 min