Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Marek Čejka: Pásmo Gaza jako riviéra Blízkého východu nemá šanci. Trump chce něco jiného

Jak to vidí...: Politolog Marek Čejka: Pásmo Gaza jako riviéra Blízkého východu nemá šanci. Trump chce něco jiného

4. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody #11 Tomáš Machula: „sv. Tomáš Akvinský nás učí vidět pravdu v souvislosti s láskou.“

#11 Tomáš Machula: „sv. Tomáš Akvinský nás učí vidět pravdu v souvislosti s láskou.“

4. 3. 2025

36 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Vinnetou z masa a kostí vypadá spíš jako Mexičan. Jak se žije dnešním Apačům?

Zápisník zahraničních zpravodajů: Vinnetou z masa a kostí vypadá spíš jako Mexičan. Jak se žije dnešním Apačům?

4. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Vinnetou z masa a kostí vypadá spíš jako Mexičan. Jak se žije dnešním Apačům?

Vinnetou z masa a kostí vypadá spíš jako Mexičan. Jak se žije dnešním Apačům?

4. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Jan Cempírek: Přímluva za ex libris

Jan Cempírek: Přímluva za ex libris

4. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Sandra Silná: Divoký Bůh

Sandra Silná: Divoký Bůh

4. 3. 2025

4 min

Obrázek epizody Sokole, bílý pták

Sokole, bílý pták

4. 3. 2025

4 min

Obrázek epizody Petr Fiala. „Úlety“, sliby a antibabišovská rétorika, obdiv k USA a mír bez Ukrajiny, útoky na rodinu

Petr Fiala. „Úlety“, sliby a antibabišovská rétorika, obdiv k USA a mír bez Ukrajiny, útoky na rodinu

4. 3. 2025

32 min

Obrázek epizody Jan Čermák: vyrábíme inovativní beton, který je trvanlivý a udržitelný

Jan Čermák: vyrábíme inovativní beton, který je trvanlivý a udržitelný

4. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Když děti začnou brát drogy, rodiče to vnímají jako své selhání

Když děti začnou brát drogy, rodiče to vnímají jako své selhání

4. 3. 2025

1 hod 1 min

Obrázek epizody Běžní lidé si ráno otevřou zprávy, já jsem sledovala revenge p*rno, říká novinářka, která odhalila nelegální kanály na Telegramu

Běžní lidé si ráno otevřou zprávy, já jsem sledovala revenge p*rno, říká novinářka, která odhalila nelegální kanály na Telegramu

4. 3. 2025

1 hod 6 min

Obrázek epizody Peníze a vliv Jany Klímové: Vohánka: Dekarbonizace je megatrend, který se nezastaví

Peníze a vliv Jany Klímové: Vohánka: Dekarbonizace je megatrend, který se nezastaví

4. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody 820 - Nacpat se

820 - Nacpat se

4. 3. 2025

13 min

Obrázek epizody Za čárou #118: Olomouc: na mušli to jde, domácím fans vedení dál nepřichází na jméno

Za čárou #118: Olomouc: na mušli to jde, domácím fans vedení dál nepřichází na jméno

4. 3. 2025

1 hod

Obrázek epizody Jak být v klidu, i když se něco stane? Pojištění může být vaše záchranná síť

Jak být v klidu, i když se něco stane? Pojištění může být vaše záchranná síť

4. 3. 2025

21 min

Obrázek epizody Odjel si do Indonésie splnit americký sen. Jiná mentalita mu dala na začátku zabrat

Odjel si do Indonésie splnit americký sen. Jiná mentalita mu dala na začátku zabrat

4. 3. 2025

55 min

Obrázek epizody Odjel si do Indonésie splnit americký sen. Jiná mentalita mu dala na začátku zabrat

Odjel si do Indonésie splnit americký sen. Jiná mentalita mu dala na začátku zabrat

4. 3. 2025

55 min

Obrázek epizody 2025-3-4-A

2025-3-4-A

4. 3. 2025

1 hod 30 min

Obrázek epizody #33 Velká influencerská žranice. Zlo nebo povinnost?

#33 Velká influencerská žranice. Zlo nebo povinnost?

4. 3. 2025

4 hod 39 min

Obrázek epizody Proč se nevidím tak, jak mě vidí ostatní?

Proč se nevidím tak, jak mě vidí ostatní?

4. 3. 2025

8 min

Obrázek epizody Proč je sexuální násilí tak vážný problém?

Proč je sexuální násilí tak vážný problém?

4. 3. 2025

8 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Co teď bude s NATO?

Vinohradská 12: Co teď bude s NATO?

4. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Proč je důležité odkládat si peníze?

Proč je důležité odkládat si peníze?

4. 3. 2025

7 min

Obrázek epizody Tramadol

Tramadol

3. 3. 2025

42 min