Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vypalovačka #11: Madonna

Vypalovačka #11: Madonna

28. 6. 2026

42 min

Obrázek epizody MS #29: Báječné rande, ovšem ráno mu řekla: Jsem vdaná!

MS #29: Báječné rande, ovšem ráno mu řekla: Jsem vdaná!

28. 6. 2026

24 min

Obrázek epizody Mrtvý kohout  odhalil zloděje

Mrtvý kohout odhalil zloděje

28. 6. 2026

15 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Myslím si, že to nemuselo dojít tak daleko, říká youtuber Stay12 o sporu s Tarym

Klub Rádia Junior: Myslím si, že to nemuselo dojít tak daleko, říká youtuber Stay12 o sporu s Tarym

28. 6. 2026

37 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Adaptace měst na klimatickou změnu. Vypískání ministrů ve Strážnici. Příručka pro táborové vedoucí

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Adaptace měst na klimatickou změnu. Vypískání ministrů ve Strážnici. Příručka pro táborové vedoucí

28. 6. 2026

19 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Všechny hry zrcadlí můj osobní život. Do Moskvy už se vrátit nedokážu, přiznává šéfka Divadla MA

Až na dřeň: Všechny hry zrcadlí můj osobní život. Do Moskvy už se vrátit nedokážu, přiznává šéfka Divadla MA

28. 6. 2026

26 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Všechny hry zrcadlí můj osobní život. Do Moskvy už se vrátit nedokážu, přiznává šéfka Divadla MA

Až na dřeň: Všechny hry zrcadlí můj osobní život. Do Moskvy už se vrátit nedokážu, přiznává šéfka Divadla MA

28. 6. 2026

26 min

Obrázek epizody Všechny hry zrcadlí můj osobní život. Do Moskvy už se vrátit nedokážu, přiznává šéfka Divadla MA

Všechny hry zrcadlí můj osobní život. Do Moskvy už se vrátit nedokážu, přiznává šéfka Divadla MA

28. 6. 2026

26 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Vlastivědné omalovánky fungují i na motorkáře, usmívá se vydavatelka. Kam vyrazit v létě na výlet?

Host Radiožurnálu: Vlastivědné omalovánky fungují i na motorkáře, usmívá se vydavatelka. Kam vyrazit v létě na výlet?

28. 6. 2026

28 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Vlastivědné omalovánky fungují i na motorkáře, usmívá se vydavatelka. Kam vyrazit v létě na výlet?

Host Radiožurnálu: Vlastivědné omalovánky fungují i na motorkáře, usmívá se vydavatelka. Kam vyrazit v létě na výlet?

28. 6. 2026

28 min

Obrázek epizody Hudební kavárna Pavla Vítka: Před trémou jsem se schovával na záchodě, přiznává herec a zpěvák Milan Peroutka. Pomohl až čas

Hudební kavárna Pavla Vítka: Před trémou jsem se schovával na záchodě, přiznává herec a zpěvák Milan Peroutka. Pomohl až čas

28. 6. 2026

27 min

Obrázek epizody Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Jak na křupavé kvašené okurky? Přidáme i recept na letní kuřecí roládu

Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Jak na křupavé kvašené okurky? Přidáme i recept na letní kuřecí roládu

28. 6. 2026

6 min

Obrázek epizody Agresivní doba

Agresivní doba

28. 6. 2026

3 min

Obrázek epizody Setkání u mikrofonu: Proč zaznamenávat vyprávění pamětníků totalitních režimů? Téma v Setkání u mikrofonu

Setkání u mikrofonu: Proč zaznamenávat vyprávění pamětníků totalitních režimů? Téma v Setkání u mikrofonu

28. 6. 2026

33 min

Obrázek epizody Proč zaznamenávat vyprávění pamětníků totalitních režimů? Téma v Setkání u mikrofonu

Proč zaznamenávat vyprávění pamětníků totalitních režimů? Téma v Setkání u mikrofonu

28. 6. 2026

33 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Psycholožka Zábrodská: Workoholismus více ohrožuje ženy

Leonardo Plus: Psycholožka Zábrodská: Workoholismus více ohrožuje ženy

28. 6. 2026

48 min

Obrázek epizody Páteční Q&A: odpovídáme s mámou (celá verze)

Páteční Q&A: odpovídáme s mámou (celá verze)

28. 6. 2026

58 min

Obrázek epizody Cesta k uzdravení: Paní Markéta podstoupila během těhotenství náročnou léčbu rakoviny. Dnes je zdravá ona i její syn

Cesta k uzdravení: Paní Markéta podstoupila během těhotenství náročnou léčbu rakoviny. Dnes je zdravá ona i její syn

28. 6. 2026

24 min

Obrázek epizody Automoto Museum Lučany je ráj pro fandy motosportu. K vidění je tam na 160 závodních vozů a motorek

Automoto Museum Lučany je ráj pro fandy motosportu. K vidění je tam na 160 závodních vozů a motorek

28. 6. 2026

7 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Z Bonapartovy dopravní tepny městská plovárna. Pařížané utíkají před vedrem do kanálu Saint-Martin

Zápisník zahraničních zpravodajů: Z Bonapartovy dopravní tepny městská plovárna. Pařížané utíkají před vedrem do kanálu Saint-Martin

28. 6. 2026

3 min

Obrázek epizody Z Bonapartovy dopravní tepny městská plovárna. Pařížané utíkají před vedrem do kanálu Saint-Martin

Z Bonapartovy dopravní tepny městská plovárna. Pařížané utíkají před vedrem do kanálu Saint-Martin

28. 6. 2026

3 min

Obrázek epizody La Fayette mezi Yorktownem, Paříží a Olomoucí

La Fayette mezi Yorktownem, Paříží a Olomoucí

28. 6. 2026

51 min

Obrázek epizody Vltavín: Českokrumlovské podzemí ve skutečnosti podzemím vůbec nebylo

Vltavín: Českokrumlovské podzemí ve skutečnosti podzemím vůbec nebylo

28. 6. 2026

8 min

Obrázek epizody Tomáš Klus: Přátelé od nás kvůli Palestině utíkali. Ale měli jsme pravdu

Tomáš Klus: Přátelé od nás kvůli Palestině utíkali. Ale měli jsme pravdu

28. 6. 2026

45 min

Obrázek epizody Neurobiologička Fričová o migréne: ako vzniká a čo s ňou? (ukážka z knihy)

Neurobiologička Fričová o migréne: ako vzniká a čo s ňou? (ukážka z knihy)

28. 6. 2026

21 min