Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Alena Heinrichová se vzdala koní a po vzoru svého otce začala pěstovat muškáty

Středočeské příběhy

Alena Heinrichová se vzdala koní a po vzoru svého otce začala pěstovat muškáty

4. 8. 2025

3 min

Obrázek epizody Zámek Jánský Vrch byl letním sídlem vratislavských biskupů. Stal se kulturním centrem celého kraje

Zámecké léto

Zámek Jánský Vrch byl letním sídlem vratislavských biskupů. Stal se kulturním centrem celého kraje

4. 8. 2025

3 min

Obrázek epizody Máme hosty: Telefon zvedá do třetího zazvonění a pracuje 24/7. Nový mluvčí záchranky si plní sen

Český rozhlas - Rozhovory

Máme hosty: Telefon zvedá do třetího zazvonění a pracuje 24/7. Nový mluvčí záchranky si plní sen

4. 8. 2025

9 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Minout Prahu! Německá spisovatelka Anette Selg stráví měsíc v Hradci Králové a napíše o něm povídku

Host ve studiu: Minout Prahu! Německá spisovatelka Anette Selg stráví měsíc v Hradci Králové a napíše o něm povídku

4. 8. 2025

5 min

Obrázek epizody Jan Flaška: Kosmologie prádla

Rozhlasový sloupek

Jan Flaška: Kosmologie prádla

4. 8. 2025

2 min

Obrázek epizody #38 S Chili Ta & Kamu o sítích a vlivu

Velká Žranice

#38 S Chili Ta & Kamu o sítích a vlivu

4. 8. 2025

3 hod 10 min

Obrázek epizody 189. Letní Šimrání: Sex, drogy a rock’n’roll

Šimrání

189. Letní Šimrání: Sex, drogy a rock’n’roll

4. 8. 2025

41 min

Obrázek epizody Anna Beata Háblová: Respekt k jedinečnosti každého z nás

Ranní úvaha

Anna Beata Háblová: Respekt k jedinečnosti každého z nás

4. 8. 2025

4 min

Obrázek epizody 16 Zdeněk Vrba

HovorcaSt

16 Zdeněk Vrba

4. 8. 2025

39 min

Obrázek epizody Dýmka

Minuta s encyklopedií

Dýmka

4. 8. 2025

1 min

Obrázek epizody #976 - Ray Dalio - The Changing World Order: How Countries Go Broke

Modern Wisdom

#976 - Ray Dalio - The Changing World Order: How Countries Go Broke

4. 8. 2025

1 hod 25 min

Obrázek epizody EP14: Anorexie a já - druhá část | Rituály | Průběh nejhoršího období | Fyzické následky

Honest Talks

EP14: Anorexie a já - druhá část | Rituály | Průběh nejhoršího období | Fyzické následky

4. 8. 2025

37 min

Obrázek epizody 14 - Jan Sůra - šéfredaktor zdopravy.cz

Strojvedouci.com

14 - Jan Sůra - šéfredaktor zdopravy.cz

4. 8. 2025

45 min

Obrázek epizody BST Society: Ozempic - Lék na cukrovku, nebo injekce na ideál krásy?

Beat Sexism Talks

BST Society: Ozempic - Lék na cukrovku, nebo injekce na ideál krásy?

4. 8. 2025

51 min

Obrázek epizody Zvládneme být ticho?

jolo.cast

Zvládneme být ticho?

4. 8. 2025

Obrázek epizody Labubu ft. Karel Frýd

Med a peří

Labubu ft. Karel Frýd

4. 8. 2025

43 min

Obrázek epizody #121 Život v Zambii | Filip Brychta

SVĚTOVÍ

#121 Život v Zambii | Filip Brychta

4. 8. 2025

1 hod 24 min

Obrázek epizody Ty mě vůbec neposloucháš!

Žít, nepřežívat

Ty mě vůbec neposloucháš!

4. 8. 2025

22 min

Obrázek epizody „Někdy mám pocit, že nežiju jeden, ale pět životů - jsem taková jaderná elektrárna,“ říká Zdeňka Žádníková

Bubliny Katky Osičkové

„Někdy mám pocit, že nežiju jeden, ale pět životů - jsem taková jaderná elektrárna,“ říká Zdeňka Žádníková

4. 8. 2025

46 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Česko v novém europarlamentu spíš vliv ztratilo

Bruselské chlebíčky: Česko v novém europarlamentu spíš vliv ztratilo

4. 8. 2025

43 min

Obrázek epizody Tiché zbraně: ? Tajný dokument pro ovládnutí mas od průmyslu přes zábavu po vzdělání či politiku ?

Tapin

Tiché zbraně: ? Tajný dokument pro ovládnutí mas od průmyslu přes zábavu po vzdělání či politiku ?

4. 8. 2025

1 hod 9 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Málo dětí. Co s tím?

Vinohradská 12: Málo dětí. Co s tím?

4. 8. 2025

24 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: Letec RAF, který nelétal, ale vymýšlel si. Příběh J. Horala

Český rozhlas - Osobnosti

Příběhy 20. století: Letec RAF, který nelétal, ale vymýšlel si. Příběh J. Horala

3. 8. 2025

46 min

Obrázek epizody Terapie není slabost. Muži si to začínají uvědomovat, říká zakladatel Hedepy Krčil

Bojs

Terapie není slabost. Muži si to začínají uvědomovat, říká zakladatel Hedepy Krčil

3. 8. 2025

44 min

Obrázek epizody Bojs: Terapie není slabost. Muži si to začínají uvědomovat, říká zakladatel Hedepy Krčil

Český rozhlas - Životní styl

Bojs: Terapie není slabost. Muži si to začínají uvědomovat, říká zakladatel Hedepy Krčil

3. 8. 2025

44 min