Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Pozor na podvodníky, kteří vaši důvěru chtějí zneužít jménem vašich dětí

Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Pozor na podvodníky, kteří vaši důvěru chtějí zneužít jménem vašich dětí

16. 1. 2026

4 min

Obrázek epizody Ešus 13/10/2025 Kristýna, Matouš a cesty za štěstím

Ešus 13/10/2025 Kristýna, Matouš a cesty za štěstím

16. 1. 2026

58 min

Obrázek epizody Interview Plus: Tolasz: Země se otepluje. „Zpochybňovači“ mají své důvody

Interview Plus: Tolasz: Země se otepluje. „Zpochybňovači“ mají své důvody

16. 1. 2026

25 min

Obrázek epizody Zátiší 14/1/2026 Boris Kaliský, Asociace pro mezinárodní otázky

Zátiší 14/1/2026 Boris Kaliský, Asociace pro mezinárodní otázky

16. 1. 2026

52 min

Obrázek epizody Jak se nové tramvaje líbí samotným cestujícím?

Jak se nové tramvaje líbí samotným cestujícím?

16. 1. 2026

2 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Sněmovna k prezidentovi. Místopředseda Sněmovny. Čech propuštěn ve Venezuele

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Sněmovna k prezidentovi. Místopředseda Sněmovny. Čech propuštěn ve Venezuele

16. 1. 2026

19 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Trenér juniorů Augusta: Dnešní generace hokejistů je jiná

Osobnost Plus: Trenér juniorů Augusta: Dnešní generace hokejistů je jiná

16. 1. 2026

25 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Pokladem je pro mě celé ohromné bohatství všech našich archivů, říká trutnovský archivář Roman Reil

Host ve studiu: Pokladem je pro mě celé ohromné bohatství všech našich archivů, říká trutnovský archivář Roman Reil

16. 1. 2026

11 min

Obrázek epizody Ciglerová: Trump to s Grónskem myslí úplně vážně. Pokud zaútočí, možná skončí NATO

Ciglerová: Trump to s Grónskem myslí úplně vážně. Pokud zaútočí, možná skončí NATO

16. 1. 2026

27 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Máte pocit, že stále něco zapomínáte? Nezoufejte. Pomůže vám technika jogurtu za stěračem

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Máte pocit, že stále něco zapomínáte? Nezoufejte. Pomůže vám technika jogurtu za stěračem

16. 1. 2026

28 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Máte pocit, že stále něco zapomínáte? Nezoufejte. Pomůže vám technika jogurtu za stěračem

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Máte pocit, že stále něco zapomínáte? Nezoufejte. Pomůže vám technika jogurtu za stěračem

16. 1. 2026

28 min

Obrázek epizody Co se děje se světem: Bříza: Rozpad světového řádu je v pokročilé fázi. Svět bude rozdělen na západní a východní hemisféru

Co se děje se světem: Bříza: Rozpad světového řádu je v pokročilé fázi. Svět bude rozdělen na západní a východní hemisféru

16. 1. 2026

18 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Martin Pechlát o filmu Šviháci, mužích a odpuštění: Scénář jsem četl ve vaně a ukápla mi slza

Blízká setkání: Martin Pechlát o filmu Šviháci, mužích a odpuštění: Scénář jsem četl ve vaně a ukápla mi slza

16. 1. 2026

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Martin Pechlát o filmu Šviháci, mužích a odpuštění: Scénář jsem četl ve vaně a ukápla mi slza

Blízká setkání: Martin Pechlát o filmu Šviháci, mužích a odpuštění: Scénář jsem četl ve vaně a ukápla mi slza

16. 1. 2026

34 min

Obrázek epizody Martin Pechlát o filmu Šviháci, mužích a odpuštění: Scénář jsem četl ve vaně a ukápla mi slza

Martin Pechlát o filmu Šviháci, mužích a odpuštění: Scénář jsem četl ve vaně a ukápla mi slza

16. 1. 2026

34 min

Obrázek epizody Radioporadna: Péče o naše vlasy. Nepřekrmujte je, dejte jim kvalitní svačinu, nikoliv oběd, radí zkušená kadeřnice

Radioporadna: Péče o naše vlasy. Nepřekrmujte je, dejte jim kvalitní svačinu, nikoliv oběd, radí zkušená kadeřnice

16. 1. 2026

28 min

Obrázek epizody Pro a proti: Pošarová vs. Kovářová: Zrychlí nový zákon stavební řízení?

Pro a proti: Pošarová vs. Kovářová: Zrychlí nový zákon stavební řízení?

16. 1. 2026

24 min

Obrázek epizody 87. NESPOUTANÁ POLITIKA: Rok 2026 - zbrojení, US madness, nový Írán

87. NESPOUTANÁ POLITIKA: Rok 2026 - zbrojení, US madness, nový Írán

16. 1. 2026

1 hod 3 min

Obrázek epizody Online Plus: Plošně sbírat data, s kým si píšeme a voláme, je nezákonné

Online Plus: Plošně sbírat data, s kým si píšeme a voláme, je nezákonné

16. 1. 2026

24 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Vladislav Klíma je nejstarším a nejdéle sloužícím filharmonickým archivářem u nás

Host Českého rozhlasu Ostrava: Vladislav Klíma je nejstarším a nejdéle sloužícím filharmonickým archivářem u nás

16. 1. 2026

22 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Zahrádkářská poradna: zima a péče o pokojové rostliny

Host Dopoledního expresu: Zahrádkářská poradna: zima a péče o pokojové rostliny

16. 1. 2026

18 min

Obrázek epizody Osud Lidic a Ležáků se v lednu 1943 vznášel i nad Rovenskem pod Troskami. Vzpomínka na Antimony

Osud Lidic a Ležáků se v lednu 1943 vznášel i nad Rovenskem pod Troskami. Vzpomínka na Antimony

16. 1. 2026

3 min

Obrázek epizody Radioporadna: Výhody a nevýhody matrací: Pěna, pružiny nebo latex?

Radioporadna: Výhody a nevýhody matrací: Pěna, pružiny nebo latex?

16. 1. 2026

18 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Ponocný vrátil historii do ulic. Procházky Marka Skřivánka se staly fenoménem Jihlavy

Dobré dopoledne: Ponocný vrátil historii do ulic. Procházky Marka Skřivánka se staly fenoménem Jihlavy

16. 1. 2026

20 min

Obrázek epizody Radioporadna: Výhody a nevýhody matrací: Pěna, pružiny nebo latex?

Radioporadna: Výhody a nevýhody matrací: Pěna, pružiny nebo latex?

16. 1. 2026

18 min