Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Hledání shody s opozicí na obraně. Násilí v Sýrii. Výstava říše Čingischána

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Hledání shody s opozicí na obraně. Násilí v Sýrii. Výstava říše Čingischána

11. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody Tomáš Mach hostem Tomáše Pancíře: Jak si bude Nymburk připomínat 750. výročí od svého založení?

Tomáš Mach hostem Tomáše Pancíře: Jak si bude Nymburk připomínat 750. výročí od svého založení?

11. 3. 2025

13 min

Obrázek epizody 96: GIRL TALK 2

96: GIRL TALK 2

11. 3. 2025

16 min

Obrázek epizody Náročná práce pastora, vážná nemoc a nenaplněný sen o dítěti. Proč spolu zůstali? Láska hory přenáší

Náročná práce pastora, vážná nemoc a nenaplněný sen o dítěti. Proč spolu zůstali? Láska hory přenáší

11. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Včelařům začínají jarní práce

Co vás zajímá: Včelařům začínají jarní práce

11. 3. 2025

20 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Gróňany pobouřila slova o koupi. Nechtějí obětovat svou zemi těžbě a penězům, říká politický geograf

Dvacet minut Radiožurnálu: Gróňany pobouřila slova o koupi. Nechtějí obětovat svou zemi těžbě a penězům, říká politický geograf

11. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Podhoubí: To vám přijde, že ta voda má radost. Iva Bufková vrací vodu Šumavě, jsou místa, kde 60 let netekla

Podhoubí: To vám přijde, že ta voda má radost. Iva Bufková vrací vodu Šumavě, jsou místa, kde 60 let netekla

11. 3. 2025

37 min

Obrázek epizody Time management? To počká na potom (135)

Time management? To počká na potom (135)

11. 3. 2025

33 min

Obrázek epizody Poradna: Chcete mít letos bohatou úrodu šťavnatých a vyzrálých rajčat?

Poradna: Chcete mít letos bohatou úrodu šťavnatých a vyzrálých rajčat?

11. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Chcete mít letos bohatou úrodu šťavnatých a vyzrálých rajčat?

Chcete mít letos bohatou úrodu šťavnatých a vyzrálých rajčat?

11. 3. 2025

18 min

Obrázek epizody Okénko Moravskoslezského kraje | 12. 03. 2025

Okénko Moravskoslezského kraje | 12. 03. 2025

11. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody How light and code can transform a city | Leo Villareal

How light and code can transform a city | Leo Villareal

11. 3. 2025

10 min

Obrázek epizody Interview Plus: Sinolog: Čína se snaží sblížit s Evropou, je to nevýhodné

Interview Plus: Sinolog: Čína se snaží sblížit s Evropou, je to nevýhodné

11. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody #47 Pamětníci sledují současnou společnost se strachem. Komunistický režim rozhodně dobrý nebyl, říká novinář Radek Gális

#47 Pamětníci sledují současnou společnost se strachem. Komunistický režim rozhodně dobrý nebyl, říká novinář Radek Gális

11. 3. 2025

31 min

Obrázek epizody “AI dokáže být vaším osobním asistentem. Pokud nevíte jak začít, zeptejte se přímo AI.” S Českou asociací umělé inteligence o tom, jak může AI změnit neziskový sektor.

“AI dokáže být vaším osobním asistentem. Pokud nevíte jak začít, zeptejte se přímo AI.” S Českou asociací umělé inteligence o tom, jak může AI změnit neziskový sektor.

11. 3. 2025

33 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Nevyhazujte větvičky z jarního průklestu ovocných stromů. Budou se vám hodit na čaj

Hobby magazín: Nevyhazujte větvičky z jarního průklestu ovocných stromů. Budou se vám hodit na čaj

11. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Nevyhazujte větvičky z jarního průklestu ovocných stromů. Budou se vám hodit na čaj

Hobby magazín: Nevyhazujte větvičky z jarního průklestu ovocných stromů. Budou se vám hodit na čaj

11. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kristýna Jedličková z krimisérie Případ tanečnice: Byla jsem tichá voda. Temperament jsem se učila

Blízká setkání: Kristýna Jedličková z krimisérie Případ tanečnice: Byla jsem tichá voda. Temperament jsem se učila

11. 3. 2025

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kristýna Jedličková z krimisérie Případ tanečnice: Byla jsem tichá voda. Temperament jsem se učila

Blízká setkání: Kristýna Jedličková z krimisérie Případ tanečnice: Byla jsem tichá voda. Temperament jsem se učila

11. 3. 2025

31 min

Obrázek epizody Jak skloubit mateřství, podnikání a vášeň pro vaření? 🍲✨ Lucka Nováková AKA Buchta v troubě

Jak skloubit mateřství, podnikání a vášeň pro vaření? 🍲✨ Lucka Nováková AKA Buchta v troubě

11. 3. 2025

1 hod 10 min

Obrázek epizody Kristýna Jedličková z krimisérie Případ tanečnice: Byla jsem tichá voda. Temperament jsem se učila

Kristýna Jedličková z krimisérie Případ tanečnice: Byla jsem tichá voda. Temperament jsem se učila

11. 3. 2025

31 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Krása, nostalgie, elegance a vášeň. To vše nabízí nová expozice Dotek starých časů v Hradci Králové

Host ve studiu: Krása, nostalgie, elegance a vášeň. To vše nabízí nová expozice Dotek starých časů v Hradci Králové

11. 3. 2025

10 min

Obrázek epizody Balanc: Přerušení těhotenství může způsobit krizi vztahu. Jak si být oporou?

Balanc: Přerušení těhotenství může způsobit krizi vztahu. Jak si být oporou?

11. 3. 2025

29 min

Obrázek epizody Balanc: Přerušení těhotenství může způsobit krizi vztahu. Jak si být oporou?

Balanc: Přerušení těhotenství může způsobit krizi vztahu. Jak si být oporou?

11. 3. 2025

29 min

Obrázek epizody #16 O stopování, bezpečnosti a lidech za volantem s mistryní ČR v autostopu Vendy Klejchovou

#16 O stopování, bezpečnosti a lidech za volantem s mistryní ČR v autostopu Vendy Klejchovou

11. 3. 2025

1 hod 18 min