Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host ve studiu: Překonat v začátcích bolest je na pole dance nejtěžší, říká vicemistryně republiky Tereza Vedrová

Host ve studiu: Překonat v začátcích bolest je na pole dance nejtěžší, říká vicemistryně republiky Tereza Vedrová

14. 3. 2025

9 min

Obrázek epizody Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Experimenty s drogami jsou pro zdraví velice riskantní. Přesto se drogovému trhu u nás stále daří

Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Experimenty s drogami jsou pro zdraví velice riskantní. Přesto se drogovému trhu u nás stále daří

14. 3. 2025

4 min

Obrázek epizody Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Experimenty s drogami jsou pro zdraví velice riskantní. Přesto se drogovému trhu u nás stále daří

Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Experimenty s drogami jsou pro zdraví velice riskantní. Přesto se drogovému trhu u nás stále daří

14. 3. 2025

4 min

Obrázek epizody Týden v redakci: Nová železná opona a nedostupné bydlení

Týden v redakci: Nová železná opona a nedostupné bydlení

14. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: 10 důvodů, proč máme studené nohy. Na vině jsou často cévní poruchy, ale i špatná dieta

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: 10 důvodů, proč máme studené nohy. Na vině jsou často cévní poruchy, ale i špatná dieta

14. 3. 2025

30 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: 10 důvodů, proč máme studené nohy. Na vině jsou často cévní poruchy, ale i špatná dieta

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: 10 důvodů, proč máme studené nohy. Na vině jsou často cévní poruchy, ale i špatná dieta

14. 3. 2025

30 min

Obrázek epizody Co se děje se světem: Analytik: Jednání Putina s Trumpem? Rusko často redefinuje své cíle i to, kdo je přítel a nepřítel

Co se děje se světem: Analytik: Jednání Putina s Trumpem? Rusko často redefinuje své cíle i to, kdo je přítel a nepřítel

14. 3. 2025

21 min

Obrázek epizody Radioporadna: Chyba je, když se nenalíčíme. Preferuji vždy konkrétní líčení pro danou ženu, říká make-up artistka

Radioporadna: Chyba je, když se nenalíčíme. Preferuji vždy konkrétní líčení pro danou ženu, říká make-up artistka

14. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Pro a proti: Pomůže urgentům víc zvýšení poplatku, nebo pomoc praktiků?

Pro a proti: Pomůže urgentům víc zvýšení poplatku, nebo pomoc praktiků?

14. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Oskar Hes: Po vítězství ve StarDance mi v obchodech dávali slevu

Na pohovce Jožky Kubáníka: Oskar Hes: Po vítězství ve StarDance mi v obchodech dávali slevu

14. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody #43 Happy Holi aneb nejbarevnější festival Indie

#43 Happy Holi aneb nejbarevnější festival Indie

14. 3. 2025

11 min

Obrázek epizody Chci ty prsa pro sebe! Milovník ženské krásy Petr Švancara zhodnotil odvážné modely ze Lvů

Chci ty prsa pro sebe! Milovník ženské krásy Petr Švancara zhodnotil odvážné modely ze Lvů

14. 3. 2025

15 min

Obrázek epizody Chci ty prsa pro sebe! Milovník ženské krásy Petr Švancara zhodnotil odvážné modely ze Lvů

Chci ty prsa pro sebe! Milovník ženské krásy Petr Švancara zhodnotil odvážné modely ze Lvů

14. 3. 2025

15 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Meteorolog Žák: Poručí teď větru, dešti? Trump plošně propouští meteorology. Nic tím ale neušetří

Jak to vidí...: Meteorolog Žák: Poručí teď větru, dešti? Trump plošně propouští meteorology. Nic tím ale neušetří

14. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Tanečnice Daria Klimentová: Nechtěla jsem být ta první uprostřed. Ale byla jsem cílevědomá

Blízká setkání: Tanečnice Daria Klimentová: Nechtěla jsem být ta první uprostřed. Ale byla jsem cílevědomá

14. 3. 2025

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Tanečnice Daria Klimentová: Nechtěla jsem být ta první uprostřed. Ale byla jsem cílevědomá

Blízká setkání: Tanečnice Daria Klimentová: Nechtěla jsem být ta první uprostřed. Ale byla jsem cílevědomá

14. 3. 2025

29 min

Obrázek epizody Tanečnice Daria Klimentová: Nechtěla jsem být ta první uprostřed. Ale byla jsem cílevědomá

Tanečnice Daria Klimentová: Nechtěla jsem být ta první uprostřed. Ale byla jsem cílevědomá

14. 3. 2025

29 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Oskar Hes: Po vítězství ve StarDance mi v obchodech dávali slevu

Na pohovce Jožky Kubáníka: Oskar Hes: Po vítězství ve StarDance mi v obchodech dávali slevu

14. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody Online Plus: Brání Google uživatelům Androidu, aby si zvolili vyhledávač?

Online Plus: Brání Google uživatelům Androidu, aby si zvolili vyhledávač?

14. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Jachtař: Sám uprostřed oceánu? Loď musíte velice dobře znát, problémy řešíte každý den

Host Lucie Výborné: Jachtař: Sám uprostřed oceánu? Loď musíte velice dobře znát, problémy řešíte každý den

14. 3. 2025

30 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Jachtař: Sám uprostřed oceánu? Loď musíte velice dobře znát, problémy řešíte každý den

Host Lucie Výborné: Jachtař: Sám uprostřed oceánu? Loď musíte velice dobře znát, problémy řešíte každý den

14. 3. 2025

30 min

Obrázek epizody Jachtař: Sám uprostřed oceánu? Loď musíte velice dobře znát, problémy řešíte každý den

Jachtař: Sám uprostřed oceánu? Loď musíte velice dobře znát, problémy řešíte každý den

14. 3. 2025

30 min

Obrázek epizody Radioporadna: Špičkového kocoura do chovu, nebo jen jako mazlíka? Rozdíl je nejen v ceně

Radioporadna: Špičkového kocoura do chovu, nebo jen jako mazlíka? Rozdíl je nejen v ceně

14. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody Náš host: Jeden návštěvník mojí přednášky mě pochválil tím, že v průběhu neusnul, směje se Jakub Greschl

Náš host: Jeden návštěvník mojí přednášky mě pochválil tím, že v průběhu neusnul, směje se Jakub Greschl

14. 3. 2025

12 min

Obrázek epizody Oběti holocaustu mají ve Velkém Meziříčí svůj památník. Najdeme ho na internetu

Oběti holocaustu mají ve Velkém Meziříčí svůj památník. Najdeme ho na internetu

14. 3. 2025

3 min