Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Radioporadna: Špičkového kocoura do chovu, nebo jen jako mazlíka? Rozdíl je nejen v ceně

Radioporadna: Špičkového kocoura do chovu, nebo jen jako mazlíka? Rozdíl je nejen v ceně

14. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody Náš host: Jeden návštěvník mojí přednášky mě pochválil tím, že v průběhu neusnul, směje se Jakub Greschl

Náš host: Jeden návštěvník mojí přednášky mě pochválil tím, že v průběhu neusnul, směje se Jakub Greschl

14. 3. 2025

12 min

Obrázek epizody Oběti holocaustu mají ve Velkém Meziříčí svůj památník. Najdeme ho na internetu

Oběti holocaustu mají ve Velkém Meziříčí svůj památník. Najdeme ho na internetu

14. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Jakub Čížek: Mladí umělci dostávají šanci v Symfonickém orchestru Českého rozhlasu

Dobré dopoledne: Jakub Čížek: Mladí umělci dostávají šanci v Symfonickém orchestru Českého rozhlasu

14. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Létající Čestmír po 42 letech: Lukáš Bech nám prozradil, co ho dnes živí

Létající Čestmír po 42 letech: Lukáš Bech nám prozradil, co ho dnes živí

14. 3. 2025

41 min

Obrázek epizody Radka: Jako dítě jsem byla snadný cíl. Vedoucí si mě dokázal zpracovat

Radka: Jako dítě jsem byla snadný cíl. Vedoucí si mě dokázal zpracovat

14. 3. 2025

33 min

Obrázek epizody V ženskom rode: Andrea Čepcová: Panvové dno ovplyvňuje kvalitu nášho života viac, než si myslíme – a je na čase o tom hovoriť

V ženskom rode: Andrea Čepcová: Panvové dno ovplyvňuje kvalitu nášho života viac, než si myslíme – a je na čase o tom hovoriť

14. 3. 2025

56 min

Obrázek epizody Portugalsko - Lisabon, Sintra, Lourinhã (2. část)

Portugalsko - Lisabon, Sintra, Lourinhã (2. část)

14. 3. 2025

27 min

Obrázek epizody Jan Přeučil oslavil 88. narozeniny a pozval nás domů: Byli jsme štěstím bez sebe, když tatínek dostal jen doživotí, zavzpomínal na těžké okamžiky v dětství

Jan Přeučil oslavil 88. narozeniny a pozval nás domů: Byli jsme štěstím bez sebe, když tatínek dostal jen doživotí, zavzpomínal na těžké okamžiky v dětství

14. 3. 2025

33 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Marie Febrová učí děti už přes půl století. Její práci ocenil i ministr školství

Host Českého rozhlasu Ostrava: Marie Febrová učí děti už přes půl století. Její práci ocenil i ministr školství

14. 3. 2025

21 min

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Atletka Vondrová: Mezinárodní tréninkové skupiny mohou rozbít stereotyp. Je to jasný krok dopředu

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Atletka Vondrová: Mezinárodní tréninkové skupiny mohou rozbít stereotyp. Je to jasný krok dopředu

14. 3. 2025

28 min

Obrázek epizody Zahrádkářské tipy: Jak hnojit pokojové rostliny od jara do podzimu? Stačí jednou a máte vystaráno

Zahrádkářské tipy: Jak hnojit pokojové rostliny od jara do podzimu? Stačí jednou a máte vystaráno

14. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Vizitka: Antropoložka Marie Heřmanová: Dnešní informační dobu prožíváme jako kdysi lidé industriální revoluci

Vizitka: Antropoložka Marie Heřmanová: Dnešní informační dobu prožíváme jako kdysi lidé industriální revoluci

14. 3. 2025

48 min

Obrázek epizody Vizitka: Antropoložka Marie Heřmanová: Dnešní informační dobu prožíváme jako kdysi lidé industriální revoluci

Vizitka: Antropoložka Marie Heřmanová: Dnešní informační dobu prožíváme jako kdysi lidé industriální revoluci

14. 3. 2025

48 min

Obrázek epizody Antropoložka Marie Heřmanová: Dnešní informační dobu prožíváme jako kdysi lidé industriální revoluci

Antropoložka Marie Heřmanová: Dnešní informační dobu prožíváme jako kdysi lidé industriální revoluci

14. 3. 2025

48 min

Obrázek epizody Blízká setkání: „Děkuju tam nahoru.“ Hit Michala Davida Pár přátel nazpíval Billy Idol jako hymnu americké charity

Blízká setkání: „Děkuju tam nahoru.“ Hit Michala Davida Pár přátel nazpíval Billy Idol jako hymnu americké charity

14. 3. 2025

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: „Děkuju tam nahoru.“ Hit Michala Davida Pár přátel nazpíval Billy Idol jako hymnu americké charity

Blízká setkání: „Děkuju tam nahoru.“ Hit Michala Davida Pár přátel nazpíval Billy Idol jako hymnu americké charity

14. 3. 2025

31 min

Obrázek epizody „Děkuju tam nahoru.“ Hit Michala Davida Pár přátel nazpíval Billy Idol jako hymnu americké charity

„Děkuju tam nahoru.“ Hit Michala Davida Pár přátel nazpíval Billy Idol jako hymnu americké charity

14. 3. 2025

31 min

Obrázek epizody GS Talks #49 Michal Malátný: Býval jsem pankáč s batohem, dneska se rád hezky obléknu

GS Talks #49 Michal Malátný: Býval jsem pankáč s batohem, dneska se rád hezky obléknu

14. 3. 2025

57 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Strach z výšek a létání se dá léčit ve virtuální realitě. Pomáhá i zabíjení virtuálních much

Klub Rádia Junior: Strach z výšek a létání se dá léčit ve virtuální realitě. Pomáhá i zabíjení virtuálních much

14. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Koberce bílých kvítků sněženek pokryly okolí Sedlnic na Novojičínsku

Křížem krajem: Koberce bílých kvítků sněženek pokryly okolí Sedlnic na Novojičínsku

14. 3. 2025

8 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Jan Vala: Po vyhazovu z televize jsem skončil v JZD

Zálety Aleny Zárybnické: Jan Vala: Po vyhazovu z televize jsem skončil v JZD

14. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Jan Vala: Po vyhazovu z televize jsem skončil v JZD

Zálety Aleny Zárybnické: Jan Vala: Po vyhazovu z televize jsem skončil v JZD

14. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody Jan Vala: Po vyhazovu z televize jsem skončil v JZD

Jan Vala: Po vyhazovu z televize jsem skončil v JZD

14. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Sůl v potravinách. Kdo by si její konzumaci měl hlídat?

Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Sůl v potravinách. Kdo by si její konzumaci měl hlídat?

14. 3. 2025

11 min