Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: K profesionálním hasičům chodí Jan Huňat do práce, dobrovolnou jednotku vnímá jako poslání

Větrník - Host ve studiu: K profesionálním hasičům chodí Jan Huňat do práce, dobrovolnou jednotku vnímá jako poslání

17. 3. 2025

27 min

Obrázek epizody Básnířka Anna Štičková: Poezii je potřeba číst jako texty filozofické. Je to jazyk v jazyce

Básnířka Anna Štičková: Poezii je potřeba číst jako texty filozofické. Je to jazyk v jazyce

17. 3. 2025

46 min

Obrázek epizody Vizitka: Básnířka Anna Štičková: Poezii je potřeba číst jako texty filozofické. Je to jazyk v jazyce

Vizitka: Básnířka Anna Štičková: Poezii je potřeba číst jako texty filozofické. Je to jazyk v jazyce

17. 3. 2025

46 min

Obrázek epizody Vizitka: Básnířka Anna Štičková: Poezii je potřeba číst jako texty filozofické. Je to jazyk v jazyce

Vizitka: Básnířka Anna Štičková: Poezii je potřeba číst jako texty filozofické. Je to jazyk v jazyce

17. 3. 2025

46 min

Obrázek epizody Středočeské příběhy: Sedlčanská knihovna spojuje lidi. Nápad vytvářet rekordy se stal oblíbenou tradicí

Středočeské příběhy: Sedlčanská knihovna spojuje lidi. Nápad vytvářet rekordy se stal oblíbenou tradicí

17. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Sklářské výrobky z Heřmanic najdete po celém světě. Sklář Josef Novotný i v osmdesáti stále pracuje

Sklářské výrobky z Heřmanic najdete po celém světě. Sklář Josef Novotný i v osmdesáti stále pracuje

17. 3. 2025

4 min

Obrázek epizody Máme hosty: Pardubický soubor Perníček – folklor, který spojuje generace

Máme hosty: Pardubický soubor Perníček – folklor, který spojuje generace

17. 3. 2025

11 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Kubáček: Schůzka o bezpečnosti ČR bez ANO a SPD? Čeští politici se chovají hloupě

Jak to vidí...: Politolog Kubáček: Schůzka o bezpečnosti ČR bez ANO a SPD? Čeští politici se chovají hloupě

17. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody S mikrofonem do Anglie: Čekal jsem zábavnější zápas, ale Arsenal porazil Chelsea zaslouženě, říká Tylšar ke šlágru 29. kola

S mikrofonem do Anglie: Čekal jsem zábavnější zápas, ale Arsenal porazil Chelsea zaslouženě, říká Tylšar ke šlágru 29. kola

17. 3. 2025

26 min

Obrázek epizody Kateřina Bolechová: Poprvé do kina

Kateřina Bolechová: Poprvé do kina

17. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody ZDENĚK NOVÁČEK: Upřímnost je nejdřív k sobě, až pak k ostatním.

ZDENĚK NOVÁČEK: Upřímnost je nejdřív k sobě, až pak k ostatním.

17. 3. 2025

1 hod 13 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Luděk Rudiš cestuje světem s vlajkou rodných Hořiček. Proslavila obec na Náchodsku už ve 117 zemích

Na cestách s Petrem Voldánem: Luděk Rudiš cestuje světem s vlajkou rodných Hořiček. Proslavila obec na Náchodsku už ve 117 zemích

17. 3. 2025

32 min

Obrázek epizody Luděk Rudiš cestuje světem s vlajkou rodných Hořiček. Proslavila obec na Náchodsku už ve 117 zemích

Luděk Rudiš cestuje světem s vlajkou rodných Hořiček. Proslavila obec na Náchodsku už ve 117 zemích

17. 3. 2025

32 min

Obrázek epizody 171. díl Šimrání s burleskou Elektrou, o životě, síle médií a sociálních sítí i těžké skleničce

171. díl Šimrání s burleskou Elektrou, o životě, síle médií a sociálních sítí i těžké skleničce

17. 3. 2025

1 hod 23 min

Obrázek epizody The Speaking Coach: The One Word All Liars Use! Stop Saying This Word, It's Making You Sound Weak! The More You Do This, The More You Sound Like A Liar!

The Speaking Coach: The One Word All Liars Use! Stop Saying This Word, It's Making You Sound Weak! The More You Do This, The More You Sound Like A Liar!

17. 3. 2025

2 hod 17 min

Obrázek epizody Borneo a Sulawesi 3. díl - Tanjung Puting

Borneo a Sulawesi 3. díl - Tanjung Puting

17. 3. 2025

32 min

Obrázek epizody Svatý Patrik

Svatý Patrik

17. 3. 2025

1 min

Obrázek epizody #21: Ring Girl a Playmate Denisa - Jsem jediná, která nemá úpravy a miluji to

#21: Ring Girl a Playmate Denisa - Jsem jediná, která nemá úpravy a miluji to

17. 3. 2025

1 hod 7 min

Obrázek epizody Tomáš Koblížek: Co je propaganda a co nám způsobuje? Odpovědi nabízí současná věda

Tomáš Koblížek: Co je propaganda a co nám způsobuje? Odpovědi nabízí současná věda

17. 3. 2025

4 min

Obrázek epizody Umíme se nudit?

Umíme se nudit?

17. 3. 2025

26 min

Obrázek epizody Why Modern Women Feel More Lost Than Ever - Freya India - #916

Why Modern Women Feel More Lost Than Ever - Freya India - #916

17. 3. 2025

1 hod 27 min

Obrázek epizody Život na Filipínách: Sen Filipínek je najít si bělocha a utéct z chudoby. Někdy to vyjde. | SVĚTOVÍ

Život na Filipínách: Sen Filipínek je najít si bělocha a utéct z chudoby. Někdy to vyjde. | SVĚTOVÍ

17. 3. 2025

1 hod 21 min

Obrázek epizody Po Živote s Tomášom Verešom #94 - Kpt. v. v. Vladimír Strmeň

Po Živote s Tomášom Verešom #94 - Kpt. v. v. Vladimír Strmeň

17. 3. 2025

1 hod 11 min

Obrázek epizody Kamila Nývltová: Nikdy jsem neměla ostré lokty, byla jsem ťuňťa a nechápala, že děti umí být zlé

Kamila Nývltová: Nikdy jsem neměla ostré lokty, byla jsem ťuňťa a nechápala, že děti umí být zlé

17. 3. 2025

44 min

Obrázek epizody Kamila Nývltová: Nikdy jsem neměla ostré lokty, byla jsem ťuňťa a nechápala, že děti umí být zlé

Kamila Nývltová: Nikdy jsem neměla ostré lokty, byla jsem ťuňťa a nechápala, že děti umí být zlé

17. 3. 2025

44 min