Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Halina Pawlowská slaví. Do studia vtrhl i Jakub Kohák. „Vezmeš si mě?“ požádal ji v přímém přenosu

Halina Pawlowská slaví. Do studia vtrhl i Jakub Kohák. „Vezmeš si mě?“ požádal ji v přímém přenosu

20. 3. 2025

30 min

Obrázek epizody Radioporadna: Kateřina Chaloupková z Asociace českých cestovních kanceláří a agentur radí, jak si vybrat dovolenou

Radioporadna: Kateřina Chaloupková z Asociace českých cestovních kanceláří a agentur radí, jak si vybrat dovolenou

20. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Řečí peněz: Dluhové brzdy měly svou logiku, kritizuje jejich odjišťování Lacina. Česko na tom však může vydělat

Řečí peněz: Dluhové brzdy měly svou logiku, kritizuje jejich odjišťování Lacina. Česko na tom však může vydělat

20. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Libor Kunte: botanická expedice na Madagaskar

Host Dopoledního expresu: Libor Kunte: botanická expedice na Madagaskar

20. 3. 2025

17 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Heligonky a akordeon v akci: dopolední rozhovor o lidové hudbě

Dobré dopoledne: Heligonky a akordeon v akci: dopolední rozhovor o lidové hudbě

20. 3. 2025

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Halina Pawlowská slaví. Do studia vtrhl i Jakub Kohák. „Vezmeš si mě?“ požádal ji v přímém přenosu

Blízká setkání: Halina Pawlowská slaví. Do studia vtrhl i Jakub Kohák. „Vezmeš si mě?“ požádal ji v přímém přenosu

20. 3. 2025

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Halina Pawlowská slaví. Do studia vtrhl i Jakub Kohák. „Vezmeš si mě?“ požádal ji v přímém přenosu

Blízká setkání: Halina Pawlowská slaví. Do studia vtrhl i Jakub Kohák. „Vezmeš si mě?“ požádal ji v přímém přenosu

20. 3. 2025

33 min

Obrázek epizody Halina Pawlowská slaví. Do studia vtrhl i Jakub Kohák. „Vezmeš si mě?“ požádal ji v přímém přenosu

Halina Pawlowská slaví. Do studia vtrhl i Jakub Kohák. „Vezmeš si mě?“ požádal ji v přímém přenosu

20. 3. 2025

33 min

Obrázek epizody Mozaika: Andersenovy příběhy nejsou vyloženě pro děti, pojí je ale téma lásky, říká ilustrátor Filip Pošivač

Mozaika: Andersenovy příběhy nejsou vyloženě pro děti, pojí je ale téma lásky, říká ilustrátor Filip Pošivač

20. 3. 2025

12 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Malátný: Chinaski slaví 30 let na scéně. „Není to žádná nostalgie, slavíme v nejlepší formě“

Host Lucie Výborné: Malátný: Chinaski slaví 30 let na scéně. „Není to žádná nostalgie, slavíme v nejlepší formě“

20. 3. 2025

32 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Malátný: Chinaski slaví 30 let na scéně. „Není to žádná nostalgie, slavíme v nejlepší formě“

Host Lucie Výborné: Malátný: Chinaski slaví 30 let na scéně. „Není to žádná nostalgie, slavíme v nejlepší formě“

20. 3. 2025

32 min

Obrázek epizody Malátný: Chinaski slaví 30 let na scéně. „Není to žádná nostalgie, slavíme v nejlepší formě“

Malátný: Chinaski slaví 30 let na scéně. „Není to žádná nostalgie, slavíme v nejlepší formě“

20. 3. 2025

32 min

Obrázek epizody Lékárna: Nejčastější oční poranění, prevence a první pomoc

Lékárna: Nejčastější oční poranění, prevence a první pomoc

20. 3. 2025

22 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Voříšek: Nedvědem jsem byl vážně poblázněný, hubnutí bylo zbytečné. Žral jsem všechny jeho zápasy

Desítka Pavla Horvátha: Voříšek: Nedvědem jsem byl vážně poblázněný, hubnutí bylo zbytečné. Žral jsem všechny jeho zápasy

20. 3. 2025

53 min

Obrázek epizody Sílu, vůni a barvu dá vývaru pečené maso se zeleninou. Tučnější maso přidá na chuti

Sílu, vůni a barvu dá vývaru pečené maso se zeleninou. Tučnější maso přidá na chuti

20. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Apatyka: Medvědí česnek smíchaný s česnekem setým mají větší záběr, radí gemmoterapeutka Jarmila Podhorná

Apatyka: Medvědí česnek smíchaný s česnekem setým mají větší záběr, radí gemmoterapeutka Jarmila Podhorná

20. 3. 2025

35 min

Obrázek epizody Apatyka: Medvědí česnek smíchaný s česnekem setým mají větší záběr, radí gemmoterapeutka Jarmila Podhorná

Apatyka: Medvědí česnek smíchaný s česnekem setým mají větší záběr, radí gemmoterapeutka Jarmila Podhorná

20. 3. 2025

35 min

Obrázek epizody The Highway of Tears (And Maybe Hope)

The Highway of Tears (And Maybe Hope)

20. 3. 2025

42 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Ve Staříči se na kopci tyčí telekomunikační věž s vyhlídkovou plošinou

Křížem krajem: Ve Staříči se na kopci tyčí telekomunikační věž s vyhlídkovou plošinou

20. 3. 2025

7 min

Obrázek epizody Přežije ten nejschopnější. Sherlock Holmes na stopě zločinu mezi upíry, vědci a haraburdím z kolonií

Přežije ten nejschopnější. Sherlock Holmes na stopě zločinu mezi upíry, vědci a haraburdím z kolonií

20. 3. 2025

1 hod 17 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Česko není jen Švejk a pivo. Podcast Czechostacja bourá polské stereotypy o Češích

Zápisník zahraničních zpravodajů: Česko není jen Švejk a pivo. Podcast Czechostacja bourá polské stereotypy o Češích

20. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody NA ROVINU s Jánom Kubišom: Keď Robert Fico nazýva spojencov vojnovými štváčmi, škodí vzťahom (epizóda 18/25)

NA ROVINU s Jánom Kubišom: Keď Robert Fico nazýva spojencov vojnovými štváčmi, škodí vzťahom (epizóda 18/25)

20. 3. 2025

49 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Radko Kubičko: Že by se Ukrajina rozdělila jako poválečné Německo? To se nakonec taky zase spojilo

Jak to vidí...: Radko Kubičko: Že by se Ukrajina rozdělila jako poválečné Německo? To se nakonec taky zase spojilo

20. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody Svoje hranice si nemusíte tvrdě vydobývat, jde to i lehce

Svoje hranice si nemusíte tvrdě vydobývat, jde to i lehce

20. 3. 2025

10 min

Obrázek epizody Mileniálové #19 - Za co (ne)platit? Velký souboj streamovacích služeb!

Mileniálové #19 - Za co (ne)platit? Velký souboj streamovacích služeb!

20. 3. 2025

27 min