Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Náš host: Jarmark radosti nachází nový domov v bývalé plavírně kaolínu v Otovicích

Náš host: Jarmark radosti nachází nový domov v bývalé plavírně kaolínu v Otovicích

20. 3. 2025

14 min

Obrázek epizody Chirurg TOMÁŠ ŠEBEK - Vypouštění vzteku

Chirurg TOMÁŠ ŠEBEK - Vypouštění vzteku

20. 3. 2025

26 min

Obrázek epizody 99: Honza Bendig a Lukáš Rejmon

99: Honza Bendig a Lukáš Rejmon

20. 3. 2025

26 min

Obrázek epizody Večerka 13 Martin Váša: Není nic horšího než se vrátit ke starýmu deníku a zjistit, že jsi byla zrůda - podcast

Večerka 13 Martin Váša: Není nic horšího než se vrátit ke starýmu deníku a zjistit, že jsi byla zrůda - podcast

20. 3. 2025

45 min

Obrázek epizody EU by neměla reagovat na americká cla - #4 OFFLINE Podpultovka

EU by neměla reagovat na americká cla - #4 OFFLINE Podpultovka

20. 3. 2025

18 min

Obrázek epizody #15 Jsem gay, ale...

#15 Jsem gay, ale...

20. 3. 2025

44 min

Obrázek epizody Vlna: Za románek s AI postavou platíme osobními daty. Virtuální flirt zkoumal David Laufer

Vlna: Za románek s AI postavou platíme osobními daty. Virtuální flirt zkoumal David Laufer

20. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Vlna: Za románek s AI postavou platíme osobními daty. Virtuální flirt zkoumal David Laufer

Vlna: Za románek s AI postavou platíme osobními daty. Virtuální flirt zkoumal David Laufer

20. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody #59: Jan Šimice: Chtěli jsme Londýn v Praze, a nešlo to

#59: Jan Šimice: Chtěli jsme Londýn v Praze, a nešlo to

20. 3. 2025

36 min

Obrázek epizody Is generosity the most underrated leadership skill? | Joe Davis

Is generosity the most underrated leadership skill? | Joe Davis

20. 3. 2025

8 min

Obrázek epizody Školní stravování je často lepší než stravování v rodinách, konstatuje odbornice na zdravou výživu

Školní stravování je často lepší než stravování v rodinách, konstatuje odbornice na zdravou výživu

20. 3. 2025

18 min

Obrázek epizody České slovo (Češka reč) - 20.03.2025.

České slovo (Češka reč) - 20.03.2025.

20. 3. 2025

30 min

Obrázek epizody Balanc: Spektrum: Jaké to je žít s autismem ve společnosti, která mu nerozumí?

Balanc: Spektrum: Jaké to je žít s autismem ve společnosti, která mu nerozumí?

20. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Alex a host: Na jeden nádech vydržím pod vodou 8 minut a 25 vteřin, říká freediver David Vencl

Alex a host: Na jeden nádech vydržím pod vodou 8 minut a 25 vteřin, říká freediver David Vencl

20. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Na jeden nádech vydržím pod vodou 8 minut a 25 vteřin, říká freediver David Vencl

Na jeden nádech vydržím pod vodou 8 minut a 25 vteřin, říká freediver David Vencl

20. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Divadelník Ewan McLaren: V dětství jsem se doma v Kanadě ocitl ve hře Karla Čapka

Vizitka: Divadelník Ewan McLaren: V dětství jsem se doma v Kanadě ocitl ve hře Karla Čapka

20. 3. 2025

44 min

Obrázek epizody Vizitka: Divadelník Ewan McLaren: V dětství jsem se doma v Kanadě ocitl ve hře Karla Čapka

Vizitka: Divadelník Ewan McLaren: V dětství jsem se doma v Kanadě ocitl ve hře Karla Čapka

20. 3. 2025

44 min

Obrázek epizody Divadelník Ewan McLaren: V dětství jsem se doma v Kanadě ocitl ve hře Karla Čapka

Divadelník Ewan McLaren: V dětství jsem se doma v Kanadě ocitl ve hře Karla Čapka

20. 3. 2025

44 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Nechanice mají lidé spojeny se zámkem Hrádek, ale i město stojí za návštěvu, říká starosta Pechar

Host ve studiu: Nechanice mají lidé spojeny se zámkem Hrádek, ale i město stojí za návštěvu, říká starosta Pechar

20. 3. 2025

10 min

Obrázek epizody Interview Plus: Výstavba Vltavské filharmonie neomezí jiné investice. Přispět by měla i veřejnost, říká architekt

Interview Plus: Výstavba Vltavské filharmonie neomezí jiné investice. Přispět by měla i veřejnost, říká architekt

20. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Výdaje na obranu. Vyhoštění francouzského vědce z USA. Expedice a psychika

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Výdaje na obranu. Vyhoštění francouzského vědce z USA. Expedice a psychika

20. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: V chování k dětem zůstává v Česku relikt totality, říká zmocněnkyně pro lidská práva

Osobnost Plus: V chování k dětem zůstává v Česku relikt totality, říká zmocněnkyně pro lidská práva

20. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Je sice teprve začátek sezony, ale výkony Vingegaarda mě zatím nepřesvědčují, přiznává Ježek

Kilometry Jiřího Ježka: Je sice teprve začátek sezony, ale výkony Vingegaarda mě zatím nepřesvědčují, přiznává Ježek

20. 3. 2025

37 min

Obrázek epizody Halina Pawlowská slaví. Do studia vtrhl i Jakub Kohák. „Vezmeš si mě?“ požádal ji v přímém přenosu

Halina Pawlowská slaví. Do studia vtrhl i Jakub Kohák. „Vezmeš si mě?“ požádal ji v přímém přenosu

20. 3. 2025

30 min

Obrázek epizody Radioporadna: Kateřina Chaloupková z Asociace českých cestovních kanceláří a agentur radí, jak si vybrat dovolenou

Radioporadna: Kateřina Chaloupková z Asociace českých cestovních kanceláří a agentur radí, jak si vybrat dovolenou

20. 3. 2025

23 min