Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Alžběta Malá. Zmizení tatínka, láska a citlivost, „loutka“ na Českých lvech, odmítání rolí i boj s financemi

Alžběta Malá. Zmizení tatínka, láska a citlivost, „loutka“ na Českých lvech, odmítání rolí i boj s financemi

23. 3. 2025

28 min

Obrázek epizody Čarodějnické lektvary? - Prof. JUDr. Ivo Telec, CSc.

Čarodějnické lektvary? - Prof. JUDr. Ivo Telec, CSc.

23. 3. 2025

21 min

Obrázek epizody Filipínské duchovní léčitelství - Prof. JUDr. Ivo Telec, CSc.

Filipínské duchovní léčitelství - Prof. JUDr. Ivo Telec, CSc.

23. 3. 2025

18 min

Obrázek epizody Pot: Masturbují už miminka v děloze. Gynekoložka Petra Vrzáčková o zdravé sexualitě

Pot: Masturbují už miminka v děloze. Gynekoložka Petra Vrzáčková o zdravé sexualitě

22. 3. 2025

29 min

Obrázek epizody Pot: Masturbují už miminka v děloze. Gynekoložka Petra Vrzáčková o zdravé sexualitě

Pot: Masturbují už miminka v děloze. Gynekoložka Petra Vrzáčková o zdravé sexualitě

22. 3. 2025

29 min

Obrázek epizody Scan Technology Reveals Hidden Chambers at Giza?

Scan Technology Reveals Hidden Chambers at Giza?

22. 3. 2025

9 min

Obrázek epizody #461 – ThePrimeagen: Programming, AI, ADHD, Productivity, Addiction, and God

#461 – ThePrimeagen: Programming, AI, ADHD, Productivity, Addiction, and God

22. 3. 2025

5 hod 30 min

Obrázek epizody When Justinian Met Theodora – Part 2

When Justinian Met Theodora – Part 2

22. 3. 2025

1 hod 19 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Spisovatelka a milovnice zdravých přírodních zahrad Šárka Svobodová v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Spisovatelka a milovnice zdravých přírodních zahrad Šárka Svobodová v Klubu Rádia Junior

22. 3. 2025

35 min

Obrázek epizody Jihočeši: Když jsem viděl poklady fotografa Seidela, bylo jasné, že práci nemůžu odmítnout, vzpomíná kurátor

Jihočeši: Když jsem viděl poklady fotografa Seidela, bylo jasné, že práci nemůžu odmítnout, vzpomíná kurátor

22. 3. 2025

28 min

Obrázek epizody Když jsem viděl poklady fotografa Seidela, bylo jasné, že práci nemůžu odmítnout, vzpomíná kurátor

Když jsem viděl poklady fotografa Seidela, bylo jasné, že práci nemůžu odmítnout, vzpomíná kurátor

22. 3. 2025

28 min

Obrázek epizody Šarm: Abeceda zdraví s Hanou Stříteckou, ředitelkou spolku Fér potravina: pravá péče o naše kosti a klouby

Šarm: Abeceda zdraví s Hanou Stříteckou, ředitelkou spolku Fér potravina: pravá péče o naše kosti a klouby

22. 3. 2025

27 min

Obrázek epizody Buďme všímaví ke svému okolí, říká reportérka Lea Surovcová

Buďme všímaví ke svému okolí, říká reportérka Lea Surovcová

22. 3. 2025

45 min

Obrázek epizody Magazín o národnostních menšinách v Česku Poslechněte si rozhovor Oleksadry Simochko s novinářkou České televize Ilonou Zasidkovyčovou o tom, jak na Ukrajině točila svůj první dokumentární film Tři roky lásky, který je k vidění na iVysílání

Magazín o národnostních menšinách v Česku Poslechněte si rozhovor Oleksadry Simochko s novinářkou České televize Ilonou Zasidkovyčovou o tom, jak na Ukrajině točila svůj první dokumentární film Tři roky lásky, který je k vidění na iVysílání

22. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Místa v srdci fotbalisty Davida Lafaty

Místa v srdci fotbalisty Davida Lafaty

22. 3. 2025

1 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Do francouzských kin zamířil český snímek "Vlny"

Reportáže zahraničních zpravodajů: Do francouzských kin zamířil český snímek "Vlny"

22. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Ochrana českého skotu. Odchod Zahradila z ODS. Nová šéfka olympijského výboru

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Ochrana českého skotu. Odchod Zahradila z ODS. Nová šéfka olympijského výboru

22. 3. 2025

20 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Střílení zvěře je v našem oboru až na posledním místě, tvrdí myslivec z Heřmanova Městce

Hobby magazín: Střílení zvěře je v našem oboru až na posledním místě, tvrdí myslivec z Heřmanova Městce

22. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Střílení zvěře je v našem oboru až na posledním místě, tvrdí myslivec z Heřmanova Městce

Hobby magazín: Střílení zvěře je v našem oboru až na posledním místě, tvrdí myslivec z Heřmanova Městce

22. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Tajný rozhovor před odletem na Survivor: Roman v boji o přežití. Co na to jeho nejblizší?

Tajný rozhovor před odletem na Survivor: Roman v boji o přežití. Co na to jeho nejblizší?

22. 3. 2025

1 hod 41 min

Obrázek epizody Středočeská setkání: Nikdy jsem svůj úraz nepovažoval za tragédii, říká paralympionik Zdeněk Šafránek

Středočeská setkání: Nikdy jsem svůj úraz nepovažoval za tragédii, říká paralympionik Zdeněk Šafránek

22. 3. 2025

28 min

Obrázek epizody MEXICKÝ ZÁZRAK

MEXICKÝ ZÁZRAK

22. 3. 2025

51 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Poslední singl má úspěch, fanoušci po nás chtějí tu taneční muziku, shodují se členové kapely Verona

Host Lenky Vahalové: Poslední singl má úspěch, fanoušci po nás chtějí tu taneční muziku, shodují se členové kapely Verona

22. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody Poslední singl má úspěch, fanoušci po nás chtějí tu taneční muziku, shodují se členové kapely Verona

Poslední singl má úspěch, fanoušci po nás chtějí tu taneční muziku, shodují se členové kapely Verona

22. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody Nikdy jsem svůj úraz nepovažoval za tragédii, říká paralympionik Zdeněk Šafránek

Nikdy jsem svůj úraz nepovažoval za tragédii, říká paralympionik Zdeněk Šafránek

22. 3. 2025

28 min