Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody MEXICKÝ ZÁZRAK

MEXICKÝ ZÁZRAK

22. 3. 2025

51 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Poslední singl má úspěch, fanoušci po nás chtějí tu taneční muziku, shodují se členové kapely Verona

Host Lenky Vahalové: Poslední singl má úspěch, fanoušci po nás chtějí tu taneční muziku, shodují se členové kapely Verona

22. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody Poslední singl má úspěch, fanoušci po nás chtějí tu taneční muziku, shodují se členové kapely Verona

Poslední singl má úspěch, fanoušci po nás chtějí tu taneční muziku, shodují se členové kapely Verona

22. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody Nikdy jsem svůj úraz nepovažoval za tragédii, říká paralympionik Zdeněk Šafránek

Nikdy jsem svůj úraz nepovažoval za tragédii, říká paralympionik Zdeněk Šafránek

22. 3. 2025

28 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Jako malá jsem myslela, že zpívat umí každý, říká Debbi

Host Radiožurnálu: Jako malá jsem myslela, že zpívat umí každý, říká Debbi

22. 3. 2025

29 min

Obrázek epizody Jako malá jsem myslela, že zpívat umí každý, říká Debbi

Jako malá jsem myslela, že zpívat umí každý, říká Debbi

22. 3. 2025

29 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Lněnička: Poslední částí Markoviče na mně byly obarvené vlasy. Ulevilo se mi, když odrostly

Osobnost Plus: Lněnička: Poslední částí Markoviče na mně byly obarvené vlasy. Ulevilo se mi, když odrostly

27. 12. 2025

24 min

Obrázek epizody Laboratoř: Velryby šíří v oceánu potřebné živiny. Vypouštějí je spolu s močí

Laboratoř: Velryby šíří v oceánu potřebné živiny. Vypouštějí je spolu s močí

22. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody STAY12 - Byl jsem třídní klaun a na střední mi nedovolili se seberealizovat

STAY12 - Byl jsem třídní klaun a na střední mi nedovolili se seberealizovat

22. 3. 2025

48 min

Obrázek epizody Selects: Seven - No, Wait, Five - Mysteries of the Art World

Selects: Seven - No, Wait, Five - Mysteries of the Art World

22. 3. 2025

47 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Jan Pirk: Lékař, sportovec a inspirace pro budoucí generace

Stříbrný vítr: Jan Pirk: Lékař, sportovec a inspirace pro budoucí generace

22. 3. 2025

41 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Jan Pirk: Lékař, sportovec a inspirace pro budoucí generace

Stříbrný vítr: Jan Pirk: Lékař, sportovec a inspirace pro budoucí generace

22. 3. 2025

41 min

Obrázek epizody Jan Pirk: Lékař, sportovec a inspirace pro budoucí generace

Jan Pirk: Lékař, sportovec a inspirace pro budoucí generace

22. 3. 2025

41 min

Obrázek epizody Zahraniční zpravodajství ČT dokáže být výrazně jednostranné

Zahraniční zpravodajství ČT dokáže být výrazně jednostranné

22. 3. 2025

56 min

Obrázek epizody O čem se mluví pod Ještědem: Medicínu nikdy dobře nemůže dělat ten, kdo to nemá vnitřně dané, říká jablonecký primář Tomáš Vacek

O čem se mluví pod Ještědem: Medicínu nikdy dobře nemůže dělat ten, kdo to nemá vnitřně dané, říká jablonecký primář Tomáš Vacek

22. 3. 2025

18 min

Obrázek epizody Vztahy influencer - agentura - klient. Jak komunikovat a získat zakázku?!

Vztahy influencer - agentura - klient. Jak komunikovat a získat zakázku?!

22. 3. 2025

42 min

Obrázek epizody Lipavský: Nikdy jsem nebyl progresivistický politik. V ODS je řada hlasů, které mi konvenují

Lipavský: Nikdy jsem nebyl progresivistický politik. V ODS je řada hlasů, které mi konvenují

22. 3. 2025

31 min

Obrázek epizody Pod čarou: Proč máme plné košíky? Nakupování je oběť i výraz lásky

Pod čarou: Proč máme plné košíky? Nakupování je oběť i výraz lásky

22. 3. 2025

11 min

Obrázek epizody Povídka #98 Výlet část 3

Povídka #98 Výlet část 3

22. 3. 2025

26 min

Obrázek epizody Pod čarou: Proč máme plné košíky? Nakupování je oběť i výraz lásky

Pod čarou: Proč máme plné košíky? Nakupování je oběť i výraz lásky

22. 3. 2025

11 min

Obrázek epizody OTÁZKY, NA KTERÉ SE NIKDO NEPTÁ

OTÁZKY, NA KTERÉ SE NIKDO NEPTÁ

22. 3. 2025

48 min

Obrázek epizody Pavel Ševčík: Kulturní válka v Hollywoodu a její oběti (KSP25: Kulturní války včera, dnes a zítra)

Pavel Ševčík: Kulturní válka v Hollywoodu a její oběti (KSP25: Kulturní války včera, dnes a zítra)

22. 3. 2025

1 hod 2 min

Obrázek epizody Why Do Modern Movies Suck So Much? - Critical Drinker - #918

Why Do Modern Movies Suck So Much? - Critical Drinker - #918

22. 3. 2025

1 hod 14 min

Obrázek epizody Studio Alarm: Zahraniční zpravodajství ČT dokáže být výrazně jednostranné

Studio Alarm: Zahraniční zpravodajství ČT dokáže být výrazně jednostranné

22. 3. 2025

56 min