Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Akcent: Výběr týdne: Mnichov 1972 a etika médií, Mucha globální značkou, filmová hudba, Jules Verne

Akcent: Výběr týdne: Mnichov 1972 a etika médií, Mucha globální značkou, filmová hudba, Jules Verne

28. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Legendární zpěvačka Hana Hegerová podle textaře Michala Horáčka

Legendární zpěvačka Hana Hegerová podle textaře Michala Horáčka

28. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Legendární zpěvačka Hana Hegerová podle textaře Michala Horáčka

Úžasné životy: Legendární zpěvačka Hana Hegerová podle textaře Michala Horáčka

28. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody #25 Balkán 2021 1. část

#25 Balkán 2021 1. část

28. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody O čem se mluví pod Ještědem: Hra z českého středověku může vzbudit zájem o historii, domnívají se učitelé dějepisu

O čem se mluví pod Ještědem: Hra z českého středověku může vzbudit zájem o historii, domnívají se učitelé dějepisu

28. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Tůma: Bezpečnostní služba lidi neumlčí. Uhlídat davy není v silách extraligy

Dvacet minut Radiožurnálu: Tůma: Bezpečnostní služba lidi neumlčí. Uhlídat davy není v silách extraligy

28. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Why joy and flexibility are good for business | Rosie Sargeant

Why joy and flexibility are good for business | Rosie Sargeant

28. 3. 2025

8 min

Obrázek epizody Týden v redakci: Poučení z vysoké inflace a (ne)vyloučené Broumovsko

Týden v redakci: Poučení z vysoké inflace a (ne)vyloučené Broumovsko

28. 3. 2025

26 min

Obrázek epizody Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Poradíme, co dělat při nálezu staré nevybuchlé munice nebo zapomenuté zbraně

Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Poradíme, co dělat při nálezu staré nevybuchlé munice nebo zapomenuté zbraně

28. 3. 2025

4 min

Obrázek epizody Interview Plus: Hajič: S vývojem jazykových modelů Evropa začala pozdě

Interview Plus: Hajič: S vývojem jazykových modelů Evropa začala pozdě

28. 3. 2025

26 min

Obrázek epizody Malthusian Swerve

Malthusian Swerve

28. 3. 2025

41 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Stav nebezpečí v okolí Hustopečí. Zemětřesení v Thajsku. Příroda jako učebna

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Stav nebezpečí v okolí Hustopečí. Zemětřesení v Thajsku. Příroda jako učebna

28. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody 126 ŽENSKÁ MASTURBACE | První masturbace? Bylo mi asi devět a hrozně jsem se styděla, přiznává Jana

126 ŽENSKÁ MASTURBACE | První masturbace? Bylo mi asi devět a hrozně jsem se styděla, přiznává Jana

28. 3. 2025

52 min

Obrázek epizody Radioporadna: Střední škola vizuální tvorby v Hradci Králové a Jarní výstava jako inspirace nejen na Velikonoce

Radioporadna: Střední škola vizuální tvorby v Hradci Králové a Jarní výstava jako inspirace nejen na Velikonoce

28. 3. 2025

20 min

Obrázek epizody MICHAL DLOUHÝ: O herectví, dabingu, bratrovi...

MICHAL DLOUHÝ: O herectví, dabingu, bratrovi...

28. 3. 2025

57 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Ruku před pusu! Kašlete do ohybu lokte. Kdo kašle na lidi, je bezohledný, vzkazuje lékařka

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Ruku před pusu! Kašlete do ohybu lokte. Kdo kašle na lidi, je bezohledný, vzkazuje lékařka

28. 3. 2025

31 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Ruku před pusu! Kašlete do ohybu lokte. Kdo kašle na lidi, je bezohledný, vzkazuje lékařka

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Ruku před pusu! Kašlete do ohybu lokte. Kdo kašle na lidi, je bezohledný, vzkazuje lékařka

28. 3. 2025

31 min

Obrázek epizody Poklad v nadmořské výšce 802 metrů. Archeologové našli na Šumavě keramiku z dob Keltů

Poklad v nadmořské výšce 802 metrů. Archeologové našli na Šumavě keramiku z dob Keltů

28. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Co se děje se světem: Bříza: Správa Ukrajiny pod záštitu OSN? Je to Putinova snaha rozdělit Západ a získat čas

Co se děje se světem: Bříza: Správa Ukrajiny pod záštitu OSN? Je to Putinova snaha rozdělit Západ a získat čas

28. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Neurolog o Alzheimeru: Každý pátý Čech už má změny v mozku

Osobnost Plus: Neurolog o Alzheimeru: Každý pátý Čech už má změny v mozku

28. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody Online Plus: Koubský: Aplikace Signal není chráněná proti chybě člověka

Online Plus: Koubský: Aplikace Signal není chráněná proti chybě člověka

28. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Daniel Pitek: Českou krajinu ničí sucho, velké agropodniky i zkostnatělá byrokracie

Daniel Pitek: Českou krajinu ničí sucho, velké agropodniky i zkostnatělá byrokracie

28. 3. 2025

41 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kreativní producentka Alena Müllerová: Seriál Děcko mám ráda. Brečela jsem u něj

Blízká setkání: Kreativní producentka Alena Müllerová: Seriál Děcko mám ráda. Brečela jsem u něj

28. 3. 2025

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kreativní producentka Alena Müllerová: Seriál Děcko mám ráda. Brečela jsem u něj

Blízká setkání: Kreativní producentka Alena Müllerová: Seriál Děcko mám ráda. Brečela jsem u něj

28. 3. 2025

31 min

Obrázek epizody Kreativní producentka Alena Müllerová: Seriál Děcko mám ráda. Brečela jsem u něj

Kreativní producentka Alena Müllerová: Seriál Děcko mám ráda. Brečela jsem u něj

28. 3. 2025

32 min