Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Porovnávejte se se svým minulým já, ne s lidmi na sociálních sítích, radí psychoterapeutka

Klub Rádia Junior: Porovnávejte se se svým minulým já, ne s lidmi na sociálních sítích, radí psychoterapeutka

31. 3. 2025

39 min

Obrázek epizody Životní hodnoty bez plánu? Pro muže záruka selhání!

Životní hodnoty bez plánu? Pro muže záruka selhání!

31. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Bráškovi daroval kostní dřeň. Jak vážná nemoc zasáhne do života rodiny

Klub Rádia Junior: Bráškovi daroval kostní dřeň. Jak vážná nemoc zasáhne do života rodiny

31. 3. 2025

42 min

Obrázek epizody Kulatý stůl: Jak by měla Evropa reagovat na reciproční cla Donalda Trumpa? Poslechněte si debatu u kulatého stolu

Kulatý stůl: Jak by měla Evropa reagovat na reciproční cla Donalda Trumpa? Poslechněte si debatu u kulatého stolu

31. 3. 2025

50 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Nejčastějším současným kyberpodvodem je podle policie falešný bankéř

Co vás zajímá: Nejčastějším současným kyberpodvodem je podle policie falešný bankéř

31. 3. 2025

20 min

Obrázek epizody Padni komu padni 24: Fiala bojuje se zlem. Nebo ne? Nekonečná Bobošíková je zpět a máme zrušit F-35? - podcast

Padni komu padni 24: Fiala bojuje se zlem. Nebo ne? Nekonečná Bobošíková je zpět a máme zrušit F-35? - podcast

31. 3. 2025

1 hod 41 min

Obrázek epizody K věci ČRo Ostrava: Jeden Svět. Jaká témata otevírá letošní ročník lidskoprávní přehlídky, ví Kristina Konczyna

K věci ČRo Ostrava: Jeden Svět. Jaká témata otevírá letošní ročník lidskoprávní přehlídky, ví Kristina Konczyna

31. 3. 2025

18 min

Obrázek epizody Akcent: Busking způsoboval osypky. To už jsme překonali, říká za pouliční umění šéf organizace Nerudný fest

Akcent: Busking způsoboval osypky. To už jsme překonali, říká za pouliční umění šéf organizace Nerudný fest

31. 3. 2025

26 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Miroslav Štěpán: Karikatura České pošty úplně zasloužená není. Pracujeme s lidským faktorem

Dvacet minut Radiožurnálu: Miroslav Štěpán: Karikatura České pošty úplně zasloužená není. Pracujeme s lidským faktorem

31. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Is parenting advice leading to more anxious kids? | Mathilde H. Ross

Is parenting advice leading to more anxious kids? | Mathilde H. Ross

31. 3. 2025

10 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Fištejn: Nebyl to Trump, kdo ztratil ukrajinské území

Osobnost Plus: Fištejn: Nebyl to Trump, kdo ztratil ukrajinské území

31. 3. 2025

26 min

Obrázek epizody Alex a host: Díky malé zámince jsem mohl nahlédnout pod pokličku policie, říká scenárista Případů 1. oddělení

Alex a host: Díky malé zámince jsem mohl nahlédnout pod pokličku policie, říká scenárista Případů 1. oddělení

31. 3. 2025

29 min

Obrázek epizody Interview Plus: Amerikanistka: Trump bere cla jako symbol a magickou formuli

Interview Plus: Amerikanistka: Trump bere cla jako symbol a magickou formuli

31. 3. 2025

26 min

Obrázek epizody Pro a proti: Společná armáda EU? Špidla vidí výhody, Vondra má námitky

Pro a proti: Společná armáda EU? Špidla vidí výhody, Vondra má námitky

31. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody Radioporadna: Sedavý způsob života a stres jsou základní faktory, které přispívají k blokádám naší krční páteře

Radioporadna: Sedavý způsob života a stres jsou základní faktory, které přispívají k blokádám naší krční páteře

31. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Vlna: Arleta: Mám teď období ticha

Vlna: Arleta: Mám teď období ticha

31. 3. 2025

20 min

Obrázek epizody Vlna: Arleta: Mám teď období ticha

Vlna: Arleta: Mám teď období ticha

31. 3. 2025

20 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvačka Tereza Kerndlová: Black Mlíko je moje dojemná zpověď o moři a hudební cestě

Blízká setkání: Zpěvačka Tereza Kerndlová: Black Mlíko je moje dojemná zpověď o moři a hudební cestě

31. 3. 2025

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvačka Tereza Kerndlová: Black Mlíko je moje dojemná zpověď o moři a hudební cestě

Blízká setkání: Zpěvačka Tereza Kerndlová: Black Mlíko je moje dojemná zpověď o moři a hudební cestě

31. 3. 2025

33 min

Obrázek epizody Zpěvačka Tereza Kerndlová: Black Mlíko je moje dojemná zpověď o moři a hudební cestě

Zpěvačka Tereza Kerndlová: Black Mlíko je moje dojemná zpověď o moři a hudební cestě

31. 3. 2025

33 min

Obrázek epizody #10 Kateřina Vlastová - I ten, kdo na to nevypadá, může mít těžkosti. Sdílení mi pomáhá.

#10 Kateřina Vlastová - I ten, kdo na to nevypadá, může mít těžkosti. Sdílení mi pomáhá.

31. 3. 2025

36 min

Obrázek epizody Momenty: Zuzana Kronerová: Rozdělení Československa jsem vnímala jako nesmysl a strašnou nespravedlnost

Momenty: Zuzana Kronerová: Rozdělení Československa jsem vnímala jako nesmysl a strašnou nespravedlnost

31. 3. 2025

12 min

Obrázek epizody Momenty: Zuzana Kronerová: Rozdělení Československa jsem vnímala jako nesmysl a strašnou nespravedlnost

Momenty: Zuzana Kronerová: Rozdělení Československa jsem vnímala jako nesmysl a strašnou nespravedlnost

31. 3. 2025

12 min

Obrázek epizody Díky malé zámince jsem mohl nahlédnout pod pokličku policie, říká scenárista Případů 1. oddělení

Díky malé zámince jsem mohl nahlédnout pod pokličku policie, říká scenárista Případů 1. oddělení

31. 3. 2025

29 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Opatření proti slintavce. Evropské dotace. Šíření žloutenky. Soud s Le Penovou

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Opatření proti slintavce. Evropské dotace. Šíření žloutenky. Soud s Le Penovou

31. 3. 2025

19 min