Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvačka Tereza Kerndlová: Black Mlíko je moje dojemná zpověď o moři a hudební cestě

Blízká setkání: Zpěvačka Tereza Kerndlová: Black Mlíko je moje dojemná zpověď o moři a hudební cestě

31. 3. 2025

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvačka Tereza Kerndlová: Black Mlíko je moje dojemná zpověď o moři a hudební cestě

Blízká setkání: Zpěvačka Tereza Kerndlová: Black Mlíko je moje dojemná zpověď o moři a hudební cestě

31. 3. 2025

33 min

Obrázek epizody Zpěvačka Tereza Kerndlová: Black Mlíko je moje dojemná zpověď o moři a hudební cestě

Zpěvačka Tereza Kerndlová: Black Mlíko je moje dojemná zpověď o moři a hudební cestě

31. 3. 2025

33 min

Obrázek epizody #10 Kateřina Vlastová - I ten, kdo na to nevypadá, může mít těžkosti. Sdílení mi pomáhá.

#10 Kateřina Vlastová - I ten, kdo na to nevypadá, může mít těžkosti. Sdílení mi pomáhá.

31. 3. 2025

36 min

Obrázek epizody Momenty: Zuzana Kronerová: Rozdělení Československa jsem vnímala jako nesmysl a strašnou nespravedlnost

Momenty: Zuzana Kronerová: Rozdělení Československa jsem vnímala jako nesmysl a strašnou nespravedlnost

31. 3. 2025

12 min

Obrázek epizody Momenty: Zuzana Kronerová: Rozdělení Československa jsem vnímala jako nesmysl a strašnou nespravedlnost

Momenty: Zuzana Kronerová: Rozdělení Československa jsem vnímala jako nesmysl a strašnou nespravedlnost

31. 3. 2025

12 min

Obrázek epizody Díky malé zámince jsem mohl nahlédnout pod pokličku policie, říká scenárista Případů 1. oddělení

Díky malé zámince jsem mohl nahlédnout pod pokličku policie, říká scenárista Případů 1. oddělení

31. 3. 2025

29 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Opatření proti slintavce. Evropské dotace. Šíření žloutenky. Soud s Le Penovou

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Opatření proti slintavce. Evropské dotace. Šíření žloutenky. Soud s Le Penovou

31. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Integrační centrum Sasov: Pomoc lidem s autismem více než 20 let

Dobré dopoledne: Integrační centrum Sasov: Pomoc lidem s autismem více než 20 let

31. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Moje paní má šanci si na to sáhnout. Petr Švancara zanalyzoval rodinný majetek a vychvaloval Rosenberga

Moje paní má šanci si na to sáhnout. Petr Švancara zanalyzoval rodinný majetek a vychvaloval Rosenberga

31. 3. 2025

14 min

Obrázek epizody Ako zatočiť s drogami? Odpoveď nájdeme na Islande

Ako zatočiť s drogami? Odpoveď nájdeme na Islande

31. 3. 2025

20 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Sokolov spolupracuje s marketingovým stratégem na posílení své reputace

Co vás zajímá: Sokolov spolupracuje s marketingovým stratégem na posílení své reputace

31. 3. 2025

15 min

Obrázek epizody Moje paní má šanci si na to sáhnout. Petr Švancara zanalyzoval rodinný majetek a vychvaloval Rosenberga

Moje paní má šanci si na to sáhnout. Petr Švancara zanalyzoval rodinný majetek a vychvaloval Rosenberga

31. 3. 2025

14 min

Obrázek epizody Antivirus: Hraje vaše dítě Minecraft? Dejte si pozor na podvodné „cheaty“ a nastavte pravidla, radí Antivirus

Antivirus: Hraje vaše dítě Minecraft? Dejte si pozor na podvodné „cheaty“ a nastavte pravidla, radí Antivirus

31. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Mozaika: Výstava Enter the Room vás nenechá jen přihlížet. Dům U Kamenného zvonu mění v dynamické hřiště

Mozaika: Výstava Enter the Room vás nenechá jen přihlížet. Dům U Kamenného zvonu mění v dynamické hřiště

31. 3. 2025

17 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Největší riziko umělé inteligence je v tom, že nevíte, jestli říká pravdu. A ona sama to také neví

Host ve studiu: Největší riziko umělé inteligence je v tom, že nevíte, jestli říká pravdu. A ona sama to také neví

31. 3. 2025

10 min

Obrázek epizody „Mám hodně mladého šéfa.“ Jak to přežít a jak na tom vydělat. A jako bonus vysvětlení, co si mladí myslí o plešatosti

„Mám hodně mladého šéfa.“ Jak to přežít a jak na tom vydělat. A jako bonus vysvětlení, co si mladí myslí o plešatosti

31. 3. 2025

16 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Hazardní hry, sázení a závislost na videohrách očima odborníků

Host Dopoledního expresu: Hazardní hry, sázení a závislost na videohrách očima odborníků

31. 3. 2025

18 min

Obrázek epizody Radioporadna: Cukr je jed, který naše tělo nepotřebuje. Mýtus uvedla na pravou míru nutriční terapeutka

Radioporadna: Cukr je jed, který naše tělo nepotřebuje. Mýtus uvedla na pravou míru nutriční terapeutka

31. 3. 2025

18 min

Obrázek epizody Radioporadna: Cukr je jed, který naše tělo nepotřebuje. Mýtus uvedla na pravou míru nutriční terapeutka

Radioporadna: Cukr je jed, který naše tělo nepotřebuje. Mýtus uvedla na pravou míru nutriční terapeutka

31. 3. 2025

18 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Sparta proti Plzni odehrála dobře patnáct minut. To proti tak silnému soupeři nestačí, míní Horváth

Desítka Pavla Horvátha: Sparta proti Plzni odehrála dobře patnáct minut. To proti tak silnému soupeři nestačí, míní Horváth

31. 3. 2025

53 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Kybernetik: Největší riziko AI? Že vytvoří svět, ze kterého se nám nebude chtít vystupovat

Host Lucie Výborné: Kybernetik: Největší riziko AI? Že vytvoří svět, ze kterého se nám nebude chtít vystupovat

31. 3. 2025

33 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Kybernetik: Největší riziko AI? Že vytvoří svět, ze kterého se nám nebude chtít vystupovat

Host Lucie Výborné: Kybernetik: Největší riziko AI? Že vytvoří svět, ze kterého se nám nebude chtít vystupovat

31. 3. 2025

33 min

Obrázek epizody Kybernetik: Největší riziko AI? Že vytvoří svět, ze kterého se nám nebude chtít vystupovat

Kybernetik: Největší riziko AI? Že vytvoří svět, ze kterého se nám nebude chtít vystupovat

31. 3. 2025

33 min

Obrázek epizody Slyšíte sviňe v Bruselu

Slyšíte sviňe v Bruselu

31. 3. 2025

15 sec