Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Středa patří ve švýcarském Luzernu češtině. Jedna z holčiček si myslela, že češtinu používají jen prarodiče

Středa patří ve švýcarském Luzernu češtině. Jedna z holčiček si myslela, že češtinu používají jen prarodiče

1. 7. 2026

13 min

Obrázek epizody Radioporadna: Už v den příjmu se myslí na rehabilitaci imobilního pacienta. Fyzioterapeut je součástí celého týmu

Radioporadna: Už v den příjmu se myslí na rehabilitaci imobilního pacienta. Fyzioterapeut je součástí celého týmu

1. 7. 2026

22 min

Obrázek epizody Ing. Lucie Baránková Vilamová, náměstkyně primátora statutárního města Ostravy | Statutární město Ostrava | 26. 06. 2026

Ing. Lucie Baránková Vilamová, náměstkyně primátora statutárního města Ostravy | Statutární město Ostrava | 26. 06. 2026

1. 7. 2026

19 min

Obrázek epizody 66: JAK DNES VYDĚLÁVAT V NĚMECKU? James Riess o příležitostech, které Češi přehlížejí.

66: JAK DNES VYDĚLÁVAT V NĚMECKU? James Riess o příležitostech, které Češi přehlížejí.

1. 7. 2026

1 hod 42 min

Obrázek epizody Pro a proti: ČEZ neměl být nikdy privatizován, míní SPD. Rusnok nesouhlasí

Pro a proti: ČEZ neměl být nikdy privatizován, míní SPD. Rusnok nesouhlasí

1. 7. 2026

26 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Architekt Libeskind: Z měst bez inovací se stávají skanzeny

Host Radiožurnálu: Architekt Libeskind: Z měst bez inovací se stávají skanzeny

1. 7. 2026

29 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Architekt Libeskind: Z měst bez inovací se stávají skanzeny

Host Radiožurnálu: Architekt Libeskind: Z měst bez inovací se stávají skanzeny

1. 7. 2026

29 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Gruzie okouzlila cestovatelku z Děčína pohostinností i divokou přírodou

Host Dopoledního expresu: Gruzie okouzlila cestovatelku z Děčína pohostinností i divokou přírodou

1. 7. 2026

16 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: S Evou Ježíkovou o sborovém zpěvu jako disciplíně, vášni, poslání a radosti

Host Českého rozhlasu Ostrava: S Evou Ježíkovou o sborovém zpěvu jako disciplíně, vášni, poslání a radosti

1. 7. 2026

20 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jak se vyrovnat se stárnutím populace? Prvním krokem je všímavost a vzájemná pospolitost

Radioporadna: Jak se vyrovnat se stárnutím populace? Prvním krokem je všímavost a vzájemná pospolitost

1. 7. 2026

17 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jak se vyrovnat se stárnutím populace? Prvním krokem je všímavost a vzájemná pospolitost

Radioporadna: Jak se vyrovnat se stárnutím populace? Prvním krokem je všímavost a vzájemná pospolitost

1. 7. 2026

17 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Letní čtení pro děti i dospělé: Jana Kožichová představuje příběhy na dovolenou

Dobré dopoledne: Letní čtení pro děti i dospělé: Jana Kožichová představuje příběhy na dovolenou

1. 7. 2026

22 min

Obrázek epizody Short Stuff: Toronto Clown Riot

Short Stuff: Toronto Clown Riot

1. 7. 2026

12 min

Obrázek epizody Michael Romancov: Donald Trump se chová podobně jako Vladimir Putin

Michael Romancov: Donald Trump se chová podobně jako Vladimir Putin

1. 7. 2026

21 min

Obrázek epizody Na place: Skalák: V Brightonu mi fanoušci líbali nohy. V Millwallu mi ale styl fotbalu nevyhovoval

Na place: Skalák: V Brightonu mi fanoušci líbali nohy. V Millwallu mi ale styl fotbalu nevyhovoval

1. 7. 2026

39 min

Obrázek epizody Pražákům je hej: Hudba, umění i skvělé jídlo. Šansony v Zahradách nakrmí všechny smysly, zve zpěvačka Radka Fišarová

Pražákům je hej: Hudba, umění i skvělé jídlo. Šansony v Zahradách nakrmí všechny smysly, zve zpěvačka Radka Fišarová

1. 7. 2026

25 min

Obrázek epizody Hudba, umění i skvělé jídlo. Šansony v Zahradách nakrmí všechny smysly, zve zpěvačka Radka Fišarová

Hudba, umění i skvělé jídlo. Šansony v Zahradách nakrmí všechny smysly, zve zpěvačka Radka Fišarová

1. 7. 2026

25 min

Obrázek epizody Na kopcích kolem Kamenné najdete Thorovo kladivo i štít Kapitána Ameriky. Vyrobili je Kameňáci

Na kopcích kolem Kamenné najdete Thorovo kladivo i štít Kapitána Ameriky. Vyrobili je Kameňáci

1. 7. 2026

2 min

Obrázek epizody Houpačky: U moře platí všechna bezpečnostní opatření krát dva. Z tobogánů jsem jako táta býval na prášky

Houpačky: U moře platí všechna bezpečnostní opatření krát dva. Z tobogánů jsem jako táta býval na prášky

1. 7. 2026

35 min

Obrázek epizody Houpačky: U moře platí všechna bezpečnostní opatření krát dva. Z tobogánů jsem jako táta býval na prášky

Houpačky: U moře platí všechna bezpečnostní opatření krát dva. Z tobogánů jsem jako táta býval na prášky

1. 7. 2026

35 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Naučná stezka Dědictví břidlice vás provede historií důlních děl Vítkovska

Křížem krajem: Naučná stezka Dědictví břidlice vás provede historií důlních děl Vítkovska

1. 7. 2026

8 min

Obrázek epizody podcast - 1.7.2026

podcast - 1.7.2026

1. 7. 2026

9 min

Obrázek epizody Múza, manželka, švagrové. Příběhy žen okolo Antonína Dvořáka vypráví výstava Ženy na Vysoké

Múza, manželka, švagrové. Příběhy žen okolo Antonína Dvořáka vypráví výstava Ženy na Vysoké

1. 7. 2026

3 min

Obrázek epizody Lovecký zámek Humprecht připomíná narozeninový dort. Má kouzlo inspirované italskou architekturou

Lovecký zámek Humprecht připomíná narozeninový dort. Má kouzlo inspirované italskou architekturou

1. 7. 2026

3 min

Obrázek epizody Rewind: The Titanic

Rewind: The Titanic

1. 7. 2026

1 hod 2 min