Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Až na dřeň: Jsem životní rváč. Ale ze vztahu s manipulátorem se vzpamatovávám doteď, vypráví Michaela Nosková

Český rozhlas - Osobnosti

Až na dřeň: Jsem životní rváč. Ale ze vztahu s manipulátorem se vzpamatovávám doteď, vypráví Michaela Nosková

5. 10. 2025

28 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Jsem životní rváč. Ale ze vztahu s manipulátorem se vzpamatovávám doteď, vypráví Michaela Nosková

Český rozhlas - Rozhovory

Až na dřeň: Jsem životní rváč. Ale ze vztahu s manipulátorem se vzpamatovávám doteď, vypráví Michaela Nosková

5. 10. 2025

28 min

Obrázek epizody Čo sa stalo medzi Lenkou a Nicolasom v HIDEAWAY podľa Sáry?🤯 (OUT LOUD)

REFRESHER Rozhovory

Čo sa stalo medzi Lenkou a Nicolasom v HIDEAWAY podľa Sáry?🤯 (OUT LOUD)

5. 10. 2025

31 min

Obrázek epizody Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Recept na králíka z Ischie, podzimní tahy ptáků a úsměv starý 63 let

Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Recept na králíka z Ischie, podzimní tahy ptáků a úsměv starý 63 let

5. 10. 2025

6 min

Obrázek epizody Volby 2025: Kdo bude vládnout Česku? Poslechněte si povolební speciál Radiožurnálu

Volby 2025: Kdo bude vládnout Česku? Poslechněte si povolební speciál Radiožurnálu

5. 10. 2025

53 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Průzkum: Mladí lidé vnímají 90. léta pozitivně

Leonardo Plus: Průzkum: Mladí lidé vnímají 90. léta pozitivně

5. 10. 2025

48 min

Obrázek epizody Lepší svět

Fouskův svět

Lepší svět

5. 10. 2025

2 min

Obrázek epizody Po stopách Josefa Gočára v Pardubicích

Východočeské výlety

Po stopách Josefa Gočára v Pardubicích

5. 10. 2025

26 min

Obrázek epizody Východočeské výlety: Po stopách Josefa Gočára v Pardubicích

Český rozhlas - Cestování

Východočeské výlety: Po stopách Josefa Gočára v Pardubicích

5. 10. 2025

26 min

Obrázek epizody Jak probíhaly volby do Poslanecké sněmovny v Libereckém kraji

Vybrali jsme pro vás

Jak probíhaly volby do Poslanecké sněmovny v Libereckém kraji

5. 10. 2025

2 min

Obrázek epizody BERENIKA ŠRETTROVÁ - Nehezká a nevyspělá aneb moje hodnocení na přijímačkách

KABINET podcast

BERENIKA ŠRETTROVÁ - Nehezká a nevyspělá aneb moje hodnocení na přijímačkách

5. 10. 2025

1 hod 7 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Co považujeme za dobrý a důstojný život? Marek Orko Vácha u Martiny Viktorie Kopecké

Jak to vidí...: Co považujeme za dobrý a důstojný život? Marek Orko Vácha u Martiny Viktorie Kopecké

5. 10. 2025

25 min

Obrázek epizody Cesta k uzdravení: Jako jediný muž v čekárně plné žen jsem se cítil zvláštně, říká Michal. Onemocněl rakovinou prsu

Cesta k uzdravení: Jako jediný muž v čekárně plné žen jsem se cítil zvláštně, říká Michal. Onemocněl rakovinou prsu

5. 10. 2025

17 min

Obrázek epizody Paříž obnovila tradici závodu číšníků. Tři kilometry musí absolvovat s vodou, kávou a croissantem

Zápisník zahraničních zpravodajů

Paříž obnovila tradici závodu číšníků. Tři kilometry musí absolvovat s vodou, kávou a croissantem

5. 10. 2025

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Paříž obnovila tradici závodu číšníků. Tři kilometry musí absolvovat s vodou, kávou a croissantem

Zápisník zahraničních zpravodajů: Paříž obnovila tradici závodu číšníků. Tři kilometry musí absolvovat s vodou, kávou a croissantem

5. 10. 2025

3 min

Obrázek epizody Konec zbrojní výroby?

Historie.cs

Konec zbrojní výroby?

5. 10. 2025

51 min

Obrázek epizody Dina Štěrbová: Hory mě naučily jít si za svým se vší skromností

Zálety Aleny Zárybnické

Dina Štěrbová: Hory mě naučily jít si za svým se vší skromností

5. 10. 2025

26 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Dina Štěrbová: Hory mě naučily jít si za svým se vší skromností

Zálety Aleny Zárybnické: Dina Štěrbová: Hory mě naučily jít si za svým se vší skromností

5. 10. 2025

26 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Dina Štěrbová: Hory mě naučily jít si za svým se vší skromností

Zálety Aleny Zárybnické: Dina Štěrbová: Hory mě naučily jít si za svým se vší skromností

5. 10. 2025

26 min

Obrázek epizody Vltavín: Osudy Jihočechů, kteří byli dobrovolně i nedobrovolně spojeni s Kendeho vilou v Českých Budějovicích

Vltavín: Osudy Jihočechů, kteří byli dobrovolně i nedobrovolně spojeni s Kendeho vilou v Českých Budějovicích

5. 10. 2025

33 min

Obrázek epizody Vertikála: Debata molekulárního biologa Karla Číhy a strukturního biologa Gabriela Demo

Vertikála: Debata molekulárního biologa Karla Číhy a strukturního biologa Gabriela Demo

5. 10. 2025

25 min

Obrázek epizody Péter Esterházy, hrabě – žertéř – teolog

Spirituála

Péter Esterházy, hrabě – žertéř – teolog

5. 10. 2025

27 min

Obrázek epizody “Chceme spolu zestárnout,” říkají manželé Poláškovi

Téma.21

“Chceme spolu zestárnout,” říkají manželé Poláškovi

5. 10. 2025

37 min

Obrázek epizody Vertikála: Novinky ze světa církví a víry

Vertikála: Novinky ze světa církví a víry

5. 10. 2025

23 min

Obrázek epizody Nic osobního, prostě byznys: Nic osobního, prostě byznys. Nový pořad Klímové a Šimůnka

Nic osobního, prostě byznys: Nic osobního, prostě byznys. Nový pořad Klímové a Šimůnka

5. 10. 2025

1 min