Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Radioporadna: Kůže spálená od slunce vás potrápí. Jaká je nejrychlejší a nejúčinnější pomoc? Nejlepší je prevence

Český rozhlas - Rozhovory

Radioporadna: Kůže spálená od slunce vás potrápí. Jaká je nejrychlejší a nejúčinnější pomoc? Nejlepší je prevence

6. 8. 2025

19 min

Obrázek epizody Okénko Moravskoslezského kraje | 06. 08. 2025

Okénko Moravskoslezského kraje

Okénko Moravskoslezského kraje | 06. 08. 2025

6. 8. 2025

2 min

Obrázek epizody Náměstkyně hejtmana pro regionální rozvoj a cestovní ruch Šárka Šimoňáková a ředitel centrály cestovního ruchu Petr Koudela | Moravskoslezský kraj

Hádej, kdo přijde na snídani

Náměstkyně hejtmana pro regionální rozvoj a cestovní ruch Šárka Šimoňáková a ředitel centrály cestovního ruchu Petr Koudela | Moravskoslezský kraj

6. 8. 2025

18 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Hradecký Ironman si získal srdce závodníků i diváků! Z města udělal nádherné české centrum triatlonu

Host ve studiu: Hradecký Ironman si získal srdce závodníků i diváků! Z města udělal nádherné české centrum triatlonu

6. 8. 2025

10 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Schůzka hnutí STAN s ministryní Decroix. Hirošima a Nagasaki. Zimní olympiáda

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Schůzka hnutí STAN s ministryní Decroix. Hirošima a Nagasaki. Zimní olympiáda

6. 8. 2025

19 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Před třemi roky v Národním parku České Švýcarsko hořelo. Požár trval 21 dní, zasahovalo 6000 hasičů

Host Dopoledního expresu: Před třemi roky v Národním parku České Švýcarsko hořelo. Požár trval 21 dní, zasahovalo 6000 hasičů

6. 8. 2025

31 min

Obrázek epizody Lit: Básník Tim Postovit: I generace Z se bojí, že bude poslední, která si hrála v blátě

Lit: Básník Tim Postovit: I generace Z se bojí, že bude poslední, která si hrála v blátě

6. 8. 2025

1 hod

Obrázek epizody Balanc: Moderní láska: Mapu našich vztahů nám dají rodiče. Do jaké míry ji lze měnit?

Balanc: Moderní láska: Mapu našich vztahů nám dají rodiče. Do jaké míry ji lze měnit?

6. 8. 2025

31 min

Obrázek epizody Balanc: Moderní láska: Mapu našich vztahů nám dají rodiče. Do jaké míry ji lze měnit?

Český rozhlas - Životní styl

Balanc: Moderní láska: Mapu našich vztahů nám dají rodiče. Do jaké míry ji lze měnit?

6. 8. 2025

31 min

Obrázek epizody Pro a proti: Změny ve školství: Slučování škol a změna placení nepedagogů

Pro a proti: Změny ve školství: Slučování škol a změna placení nepedagogů

6. 8. 2025

25 min

Obrázek epizody Houpačky: Dítě týden na džusu a suchých hranolkách na dovolené klidně přežije. I okraj pizzy může být úspěch

Houpačky: Dítě týden na džusu a suchých hranolkách na dovolené klidně přežije. I okraj pizzy může být úspěch

6. 8. 2025

38 min

Obrázek epizody Houpačky: Dítě týden na džusu a suchých hranolkách na dovolené klidně přežije. I okraj pizzy může být úspěch

Houpačky: Dítě týden na džusu a suchých hranolkách na dovolené klidně přežije. I okraj pizzy může být úspěch

6. 8. 2025

38 min

Obrázek epizody Šokovala nahou koupelí v kádi. Ráda tak chodím i po bytě, přiznala Sandra z Farmy. Zmínila intimní scénu i šikanu

SuperCHAT

Šokovala nahou koupelí v kádi. Ráda tak chodím i po bytě, přiznala Sandra z Farmy. Zmínila intimní scénu i šikanu

6. 8. 2025

16 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jazyk po šedesátce? Proč ne! Důležité je chtít a vydržet

Radioporadna: Jazyk po šedesátce? Proč ne! Důležité je chtít a vydržet

6. 8. 2025

15 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jazyk po šedesátce? Proč ne! Důležité je chtít a vydržet

Radioporadna: Jazyk po šedesátce? Proč ne! Důležité je chtít a vydržet

6. 8. 2025

15 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kristina Höschlová: Nikdy jsem nezažila paralyzující strach. Kdybych nezasáhla, pacient by zemřel

Český rozhlas - Osobnosti

Blízká setkání: Kristina Höschlová: Nikdy jsem nezažila paralyzující strach. Kdybych nezasáhla, pacient by zemřel

6. 8. 2025

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kristina Höschlová: Nikdy jsem nezažila paralyzující strach. Kdybych nezasáhla, pacient by zemřel

Blízká setkání: Kristina Höschlová: Nikdy jsem nezažila paralyzující strach. Kdybych nezasáhla, pacient by zemřel

6. 8. 2025

32 min

Obrázek epizody Kristina Höschlová: Nikdy jsem nezažila paralyzující strach. Kdybych nezasáhla, pacient by zemřel

Blízká setkání

Kristina Höschlová: Nikdy jsem nezažila paralyzující strach. Kdybych nezasáhla, pacient by zemřel

6. 8. 2025

33 min

Obrázek epizody Short Stuff: Marianne Bachmeier: Vigilante Mother

Stuff You Should Know

Short Stuff: Marianne Bachmeier: Vigilante Mother

6. 8. 2025

10 min

Obrázek epizody Janek Ledecký o osudovém setkání s manželkou před 30 lety i nové roli dědečka

Na kafeečko

Janek Ledecký o osudovém setkání s manželkou před 30 lety i nové roli dědečka

6. 8. 2025

53 min

Obrázek epizody NAROZENINOVÉ PATÁLIE | co nám studium dalo?

Patálie

NAROZENINOVÉ PATÁLIE | co nám studium dalo?

6. 8. 2025

47 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Farář, který prošel syndromem vyhoření. Setkání s Pavlem Janošíkem

Host Českého rozhlasu Ostrava: Farář, který prošel syndromem vyhoření. Setkání s Pavlem Janošíkem

6. 8. 2025

21 min

Obrázek epizody Z bývalé rozvodny je udírna, náhon se využívá k chlazení piva. Továrna ve Víru znovu ožívá

Příběhy z Vysočiny

Z bývalé rozvodny je udírna, náhon se využívá k chlazení piva. Továrna ve Víru znovu ožívá

6. 8. 2025

3 min

Obrázek epizody Na place: S golfem jsem procestoval kus světa. Baví mě nejvíc, když už neřeším výsledky, přiznává Pohlreich

Na place: S golfem jsem procestoval kus světa. Baví mě nejvíc, když už neřeším výsledky, přiznává Pohlreich

6. 8. 2025

35 min

Obrázek epizody Šéf CzechTourismu Reismüller: Praha je známější než celá naše země, snažíme se to změnit

Vizitka

Šéf CzechTourismu Reismüller: Praha je známější než celá naše země, snažíme se to změnit

6. 8. 2025

45 min