Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Ak chceme, aby bola umelá inteligencia empatickejšia, mala by sa učiť aj na umení. Ale nie zadarmo, hovorí právnik a odborník na etiku

Ak chceme, aby bola umelá inteligencia empatickejšia, mala by sa učiť aj na umení. Ale nie zadarmo, hovorí právnik a odborník na etiku

5. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Herec Patrik Děrgel: Na roli Formana jsem se těšil. Silné pro mě byly hlavně momenty z jeho dětství

Herec Patrik Děrgel: Na roli Formana jsem se těšil. Silné pro mě byly hlavně momenty z jeho dětství

5. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Středočeská setkání: Hodnocení dětí nemá být o známkách. Aby se posouvaly, potřebují zpětnou vazbu, říká učitelka

Středočeská setkání: Hodnocení dětí nemá být o známkách. Aby se posouvaly, potřebují zpětnou vazbu, říká učitelka

5. 4. 2025

28 min

Obrázek epizody Hodnocení dětí nemá být o známkách. Aby se posouvaly, potřebují zpětnou vazbu, říká učitelka

Hodnocení dětí nemá být o známkách. Aby se posouvaly, potřebují zpětnou vazbu, říká učitelka

5. 4. 2025

28 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Děkani fakult mě nazývali žlutou zimnicí, vzpomíná iniciátorka univerzit třetího věku Dana Steinová

Host Radiožurnálu: Děkani fakult mě nazývali žlutou zimnicí, vzpomíná iniciátorka univerzit třetího věku Dana Steinová

5. 4. 2025

27 min

Obrázek epizody Děkani fakult mě nazývali žlutou zimnicí, vzpomíná iniciátorka univerzit třetího věku Dana Steinová

Děkani fakult mě nazývali žlutou zimnicí, vzpomíná iniciátorka univerzit třetího věku Dana Steinová

5. 4. 2025

27 min

Obrázek epizody Svět zvířat: Některé ptačí druhy mizí z naší přírody před očima, upozorňuje ornitolog

Svět zvířat: Některé ptačí druhy mizí z naší přírody před očima, upozorňuje ornitolog

5. 4. 2025

25 min

Obrázek epizody Selects: Agatha Christie: Queen of the Murder Mystery

Selects: Agatha Christie: Queen of the Murder Mystery

5. 4. 2025

53 min

Obrázek epizody Laboratoř: Vědci natočili skrytý život ledních medvědů s mláďaty

Laboratoř: Vědci natočili skrytý život ledních medvědů s mláďaty

5. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody ANDY ZÍTKOVÁ - Studium medicíny mě ničí

ANDY ZÍTKOVÁ - Studium medicíny mě ničí

5. 4. 2025

51 min

Obrázek epizody Slovo do bitky LP 06: Davaj het!

Slovo do bitky LP 06: Davaj het!

5. 4. 2025

45 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Jaroslav Maxmilián Kašparů: Co chybí dnešním rodinám?

Stříbrný vítr: Jaroslav Maxmilián Kašparů: Co chybí dnešním rodinám?

5. 4. 2025

43 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Jaroslav Maxmilián Kašparů: Co chybí dnešním rodinám?

Stříbrný vítr: Jaroslav Maxmilián Kašparů: Co chybí dnešním rodinám?

5. 4. 2025

43 min

Obrázek epizody Jaroslav Maxmilián Kašparů: Co chybí dnešním rodinám?

Jaroslav Maxmilián Kašparů: Co chybí dnešním rodinám?

5. 4. 2025

43 min

Obrázek epizody Pod čarou: AI chatboti jsou reklama na neudržitelný byznys

Pod čarou: AI chatboti jsou reklama na neudržitelný byznys

5. 4. 2025

17 min

Obrázek epizody Pod čarou: AI chatboti jsou reklama na neudržitelný byznys

Pod čarou: AI chatboti jsou reklama na neudržitelný byznys

5. 4. 2025

17 min

Obrázek epizody Duben, číst knihy si budem!

Duben, číst knihy si budem!

5. 4. 2025

46 min

Obrázek epizody Tady už si nikdo na nic nehraje, na to není čas - Petra Švehlová

Tady už si nikdo na nic nehraje, na to není čas - Petra Švehlová

5. 4. 2025

35 min

Obrázek epizody Psychedelika

Psychedelika

5. 4. 2025

46 min

Obrázek epizody Urza s Jakubem Novákem (SOCDEM) o sebeřízení pro Students for Liberty

Urza s Jakubem Novákem (SOCDEM) o sebeřízení pro Students for Liberty

5. 4. 2025

1 hod 59 min

Obrázek epizody Hypnóza

Hypnóza

5. 4. 2025

1 min

Obrázek epizody What Netflix’s “Adolescence” Got Wrong - William Costello - #924

What Netflix’s “Adolescence” Got Wrong - William Costello - #924

5. 4. 2025

1 hod 36 min

Obrázek epizody Ema Fajnor otvorene o chudnutí, mužoch, či plastikách. Čaká ju nový televízny projekt?

Ema Fajnor otvorene o chudnutí, mužoch, či plastikách. Čaká ju nový televízny projekt?

5. 4. 2025

30 min

Obrázek epizody Zdarec jak sviňa: Michal Doležel, zachránce brněnských památek a politik

Zdarec jak sviňa: Michal Doležel, zachránce brněnských památek a politik

5. 4. 2025

1 hod 19 min

Obrázek epizody Všichni tady umřeme: Sigma boy Petr Fiala

Všichni tady umřeme: Sigma boy Petr Fiala

5. 4. 2025

16 min