Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody DEBATNÍ DENÍK vs. DENÍK N: Debata o svobodě slova (Petr Koubský)

DEBATNÍ DENÍK vs. DENÍK N: Debata o svobodě slova (Petr Koubský)

6. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Ivan Rynda. Silní si dělí planetu, selhání USA a „pašák“ Trump, politická korektnost jako problém pro debatu

Ivan Rynda. Silní si dělí planetu, selhání USA a „pašák“ Trump, politická korektnost jako problém pro debatu

6. 4. 2025

32 min

Obrázek epizody Hosté Bílého lotosu konečně balí kufry. Baví nás ještě satiry o bohatých?

Hosté Bílého lotosu konečně balí kufry. Baví nás ještě satiry o bohatých?

6. 4. 2025

38 min

Obrázek epizody Hosté Bílého lotosu konečně balí kufry. Baví nás ještě satiry o bohatých?

Hosté Bílého lotosu konečně balí kufry. Baví nás ještě satiry o bohatých?

6. 4. 2025

39 min

Obrázek epizody #170 MATĚJ HORŇÁK: Do bazarů se vrací 90. léta! Čínská auta jsou past…

#170 MATĚJ HORŇÁK: Do bazarů se vrací 90. léta! Čínská auta jsou past…

6. 4. 2025

1 hod 13 min

Obrázek epizody #3 Studio UHK {Stories} - Breaking Barriers and Balancing Roles: The Inspiring Journey of Assoc. Prof. Hanka Tomášková

#3 Studio UHK {Stories} - Breaking Barriers and Balancing Roles: The Inspiring Journey of Assoc. Prof. Hanka Tomášková

6. 4. 2025

11 min

Obrázek epizody Jiří Hozman | Martin Haluzík | Lékaři.TV

Jiří Hozman | Martin Haluzík | Lékaři.TV

5. 4. 2025

30 min

Obrázek epizody Šarm: Pro úklid doporučuji vytvoření určitých rituálů, radí profesionální koučka pořádku v domácnosti

Šarm: Pro úklid doporučuji vytvoření určitých rituálů, radí profesionální koučka pořádku v domácnosti

5. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Rozhodnutí, která mění město | Roman Foršt

Rozhodnutí, která mění město | Roman Foršt

5. 4. 2025

32 min

Obrázek epizody Příběh nově zpřístupněného kláštera minoritů očima Heleny Kohoutové – ředitelky agentury Helas a autorky myšlenky Budujeme hrdé Česko.

Příběh nově zpřístupněného kláštera minoritů očima Heleny Kohoutové – ředitelky agentury Helas a autorky myšlenky Budujeme hrdé Česko.

5. 4. 2025

16 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Kateřina Landová z Českého svazu ochránců přírody v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Kateřina Landová z Českého svazu ochránců přírody v Klubu Rádia Junior

5. 4. 2025

34 min

Obrázek epizody Jihočeši: Jižní Čechy jsem poznal dokonale, přesto mě pořád překvapují, říká novinář a mluvčí František Kotrba

Jihočeši: Jižní Čechy jsem poznal dokonale, přesto mě pořád překvapují, říká novinář a mluvčí František Kotrba

5. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Jižní Čechy jsem poznal dokonale, přesto mě pořád překvapují, říká novinář a mluvčí František Kotrba

Jižní Čechy jsem poznal dokonale, přesto mě pořád překvapují, říká novinář a mluvčí František Kotrba

5. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Křesťané a politika I.: Stojíme na křižovatce

Křesťané a politika I.: Stojíme na křižovatce

5. 4. 2025

44 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Jaké bude počasí? Prozradí panenka nebo panáček z meteodomečku Radka Opluštila

Hobby magazín: Jaké bude počasí? Prozradí panenka nebo panáček z meteodomečku Radka Opluštila

5. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody Magazín o národnostních menšinách v Česku Poslechněte si debatu ve studiu věnovanou 30. výročí Daytonské mírové dohody

Magazín o národnostních menšinách v Česku Poslechněte si debatu ve studiu věnovanou 30. výročí Daytonské mírové dohody

5. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Místa v srdci Dalibora Jandy

Místa v srdci Dalibora Jandy

5. 4. 2025

5 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Bejrút je brána do světa haute couture

Reportáže zahraničních zpravodajů: Bejrút je brána do světa haute couture

5. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Herec Patrik Děrgel: Na roli Formana jsem se těšil. Silné pro mě byly hlavně momenty z jeho dětství

Host Lenky Vahalové: Herec Patrik Děrgel: Na roli Formana jsem se těšil. Silné pro mě byly hlavně momenty z jeho dětství

5. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Jaké bude počasí? Prozradí panenka nebo panáček z meteodomečku Radka Opluštila

Hobby magazín: Jaké bude počasí? Prozradí panenka nebo panáček z meteodomečku Radka Opluštila

5. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Útok na Kryvyj Rih. Americká dovozní cla. Zahájení sezony na hradech a zámcích

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Útok na Kryvyj Rih. Americká dovozní cla. Zahájení sezony na hradech a zámcích

5. 4. 2025

19 min

Obrázek epizody Ak chceme, aby bola umelá inteligencia empatickejšia, mala by sa učiť aj na umení. Ale nie zadarmo, hovorí právnik a odborník na etiku

Ak chceme, aby bola umelá inteligencia empatickejšia, mala by sa učiť aj na umení. Ale nie zadarmo, hovorí právnik a odborník na etiku

5. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Herec Patrik Děrgel: Na roli Formana jsem se těšil. Silné pro mě byly hlavně momenty z jeho dětství

Herec Patrik Děrgel: Na roli Formana jsem se těšil. Silné pro mě byly hlavně momenty z jeho dětství

5. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Středočeská setkání: Hodnocení dětí nemá být o známkách. Aby se posouvaly, potřebují zpětnou vazbu, říká učitelka

Středočeská setkání: Hodnocení dětí nemá být o známkách. Aby se posouvaly, potřebují zpětnou vazbu, říká učitelka

5. 4. 2025

28 min

Obrázek epizody Hodnocení dětí nemá být o známkách. Aby se posouvaly, potřebují zpětnou vazbu, říká učitelka

Hodnocení dětí nemá být o známkách. Aby se posouvaly, potřebují zpětnou vazbu, říká učitelka

5. 4. 2025

28 min