Obrázek epizody Alex a host: Jiří Krampol: S Belmondem už jsem se potkat nestihl, ale na pohřeb mě pozvali

Alex a host: Jiří Krampol: S Belmondem už jsem se potkat nestihl, ale na pohřeb mě pozvali

28. 7. 2025

27 min

Obrázek epizody Radioporadna: Nebojte se zkoušet tvořit, nejdůležitější je udělat první krok, směje se keramička Markéta Čermáková

Radioporadna: Nebojte se zkoušet tvořit, nejdůležitější je udělat první krok, směje se keramička Markéta Čermáková

28. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Szántó: Plán na „dobrovolný“ odchod Gazanů je etnická čistka

Osobnost Plus: Szántó: Plán na „dobrovolný“ odchod Gazanů je etnická čistka

28. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Obchodní a výrobní centrum evropského významu z doby laténské na Hradecku. Mince tam byly i padělány

Host ve studiu: Obchodní a výrobní centrum evropského významu z doby laténské na Hradecku. Mince tam byly i padělány

28. 7. 2025

10 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Obchodní dohoda mezi EU a USA. Cla na automobily. Prague Pride 2025

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Obchodní dohoda mezi EU a USA. Cla na automobily. Prague Pride 2025

28. 7. 2025

19 min

Obrázek epizody Tap Takeover s pivovarem Potmehúd: Mým snem je uvařit si kriek. Pivovar je pro mě stále koníček.

Tap Takeover s pivovarem Potmehúd: Mým snem je uvařit si kriek. Pivovar je pro mě stále koníček.

28. 7. 2025

1 hod 10 min

Obrázek epizody Antivirus: Velká Británie zavedla ověřování věku na sociálních sítích. Nová opatření mohou vést k únikům dat

Antivirus: Velká Británie zavedla ověřování věku na sociálních sítích. Nová opatření mohou vést k únikům dat

28. 7. 2025

4 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Marta Dancingerová o účinkování na Pražském hradě: Ve větším divadelním prostoru se můžu vyřádit

Blízká setkání: Marta Dancingerová o účinkování na Pražském hradě: Ve větším divadelním prostoru se můžu vyřádit

28. 7. 2025

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Marta Dancingerová o účinkování na Pražském hradě: Ve větším divadelním prostoru se můžu vyřádit

Blízká setkání: Marta Dancingerová o účinkování na Pražském hradě: Ve větším divadelním prostoru se můžu vyřádit

28. 7. 2025

30 min

Obrázek epizody Marta Dancingerová o účinkování na Pražském hradě: Ve větším divadelním prostoru se můžu vyřádit

Marta Dancingerová o účinkování na Pražském hradě: Ve větším divadelním prostoru se můžu vyřádit

28. 7. 2025

30 min

Obrázek epizody Marianna Arzumanova představuje program letošní divadelní nabídky v novorenesanční Grottě v Havlíčkových sadech

Marianna Arzumanova představuje program letošní divadelní nabídky v novorenesanční Grottě v Havlíčkových sadech

28. 7. 2025

13 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Topi Pigula: Cestování stopem po Novém Zélandu

Host Dopoledního expresu: Topi Pigula: Cestování stopem po Novém Zélandu

28. 7. 2025

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Letní osvěžení v šálku čaje. Horký i studený čaj jako rituál

Radioporadna: Letní osvěžení v šálku čaje. Horký i studený čaj jako rituál

28. 7. 2025

22 min

Obrázek epizody Radioporadna: Letní osvěžení v šálku čaje. Horký i studený čaj jako rituál

Radioporadna: Letní osvěžení v šálku čaje. Horký i studený čaj jako rituál

28. 7. 2025

22 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Nečekaný lídr z Karviné, dobrý vstup Zlína a přestřelka na Spartě. Co nabídlo druhé ligové kolo?

Desítka Pavla Horvátha: Nečekaný lídr z Karviné, dobrý vstup Zlína a přestřelka na Spartě. Co nabídlo druhé ligové kolo?

28. 7. 2025

53 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Letní divadlo T.E.J.P. se vrací na plovárnu. Letošní představení pracuje se světly a prostorem

Dobré dopoledne: Letní divadlo T.E.J.P. se vrací na plovárnu. Letošní představení pracuje se světly a prostorem

28. 7. 2025

18 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Řidiči by měli respektovat motorkáře. Největším nepřítelem na silnici je telefon, říká instruktor

Host Lucie Výborné: Řidiči by měli respektovat motorkáře. Největším nepřítelem na silnici je telefon, říká instruktor

28. 7. 2025

27 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Řidiči by měli respektovat motorkáře. Největším nepřítelem na silnici je telefon, říká instruktor

Host Lucie Výborné: Řidiči by měli respektovat motorkáře. Největším nepřítelem na silnici je telefon, říká instruktor

28. 7. 2025

27 min

Obrázek epizody Řidiči by měli respektovat motorkáře. Největším nepřítelem na silnici je telefon, říká instruktor

Řidiči by měli respektovat motorkáře. Největším nepřítelem na silnici je telefon, říká instruktor

28. 7. 2025

27 min

Obrázek epizody PŘÁTELENÍ: Nejsem jenom máma. Mateřství mi ukázalo, kdo za to stojí.

PŘÁTELENÍ: Nejsem jenom máma. Mateřství mi ukázalo, kdo za to stojí.

28. 7. 2025

38 min

Obrázek epizody Vlna: Globální playlisty nejsou pro všechny. Pro Spotify jsme pořád periferie, říká studie

Vlna: Globální playlisty nejsou pro všechny. Pro Spotify jsme pořád periferie, říká studie

28. 7. 2025

31 min

Obrázek epizody Vlna: Globální playlisty nejsou pro všechny. Pro Spotify jsme pořád periferie, říká studie

Vlna: Globální playlisty nejsou pro všechny. Pro Spotify jsme pořád periferie, říká studie

28. 7. 2025

31 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Z posilovny do bylinkového království a na zájezd

Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Z posilovny do bylinkového království a na zájezd

28. 7. 2025

12 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Karin je bývalá učitelka, Zuzana fyzioterapeutka. Obě spojila láska ke koním, které společně chovají

Host Českého rozhlasu Ostrava: Karin je bývalá učitelka, Zuzana fyzioterapeutka. Obě spojila láska ke koním, které společně chovají

28. 7. 2025

21 min

Obrázek epizody Proč jsem opustila Česko a začala nový život v Kanadě? | Svět na dosah

Proč jsem opustila Česko a začala nový život v Kanadě? | Svět na dosah

28. 7. 2025

1 hod 4 min