Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Ep.09 ~ Víš, že jsou narozeniny tvým novým začátkem? Oslav je podle astrologie!

Ep.09 ~ Víš, že jsou narozeniny tvým novým začátkem? Oslav je podle astrologie!

6. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Léčbu pásového oparu je nutné zahájit ihned

Co vás zajímá: Léčbu pásového oparu je nutné zahájit ihned

6. 4. 2025

14 min

Obrázek epizody V ženskom rode: Marika Majorová: Ľudia sa boja toho, čo nepoznajú. Naša skúsenosť im môže pomôcť nebáť sa

V ženskom rode: Marika Majorová: Ľudia sa boja toho, čo nepoznajú. Naša skúsenosť im môže pomôcť nebáť sa

6. 4. 2025

54 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Tomáš Šebek: Když moje knížka vyšla, spustila cirkus dalších událostí. V naší rodině i na debatách

Až na dřeň: Tomáš Šebek: Když moje knížka vyšla, spustila cirkus dalších událostí. V naší rodině i na debatách

6. 4. 2025

28 min

Obrázek epizody Návštěva u Jiřinky s Alenkou: V dubnu klíčí nejen příroda, ale i nápady. Vaječný likér, řeřicha nebo nostalgie na talíři

Návštěva u Jiřinky s Alenkou: V dubnu klíčí nejen příroda, ale i nápady. Vaječný likér, řeřicha nebo nostalgie na talíři

6. 4. 2025

7 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Vliv mrazů na včely a úrodu ovoce. Demonstrace proti Trumpovi. Vítání jara

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Vliv mrazů na včely a úrodu ovoce. Demonstrace proti Trumpovi. Vítání jara

6. 4. 2025

20 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Emoce jsou hybatelem příběhů a trocha kýče je dobrá věc, říká divadelní režisér Thomas Zielinski

Host Radiožurnálu: Emoce jsou hybatelem příběhů a trocha kýče je dobrá věc, říká divadelní režisér Thomas Zielinski

6. 4. 2025

27 min

Obrázek epizody Emoce jsou hybatelem příběhů a trocha kýče je dobrá věc, říká divadelní režisér Thomas Zielinski

Emoce jsou hybatelem příběhů a trocha kýče je dobrá věc, říká divadelní režisér Thomas Zielinski

6. 4. 2025

27 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Tomáš Šebek: Když moje knížka vyšla, spustila cirkus dalších událostí. V naší rodině i na debatách

Až na dřeň: Tomáš Šebek: Když moje knížka vyšla, spustila cirkus dalších událostí. V naší rodině i na debatách

6. 4. 2025

28 min

Obrázek epizody Tomáš Šebek: Když moje knížka vyšla, spustila cirkus dalších událostí. V naší rodině i na debatách

Tomáš Šebek: Když moje knížka vyšla, spustila cirkus dalších událostí. V naší rodině i na debatách

6. 4. 2025

28 min

Obrázek epizody Když se řekne Dismaňák: Zdena Ptáčková Harcubová: S Janem Werichem jsme hráli každý den čtyři roky v kuse

Když se řekne Dismaňák: Zdena Ptáčková Harcubová: S Janem Werichem jsme hráli každý den čtyři roky v kuse

6. 4. 2025

17 min

Obrázek epizody Touha po životě je větší, když máš zkušenost se smrtí, říká psycholožka Terezie Hejnicová, která si prošla zážitkem blízké smrti

Touha po životě je větší, když máš zkušenost se smrtí, říká psycholožka Terezie Hejnicová, která si prošla zážitkem blízké smrti

6. 4. 2025

42 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Vojtko: Pomsta nás uspokojí jen krátce, lékem je introspekce

Leonardo Plus: Vojtko: Pomsta nás uspokojí jen krátce, lékem je introspekce

6. 4. 2025

49 min

Obrázek epizody Jsme jen plešatý opice 🦧

Jsme jen plešatý opice 🦧

6. 4. 2025

32 sec

Obrázek epizody Východočeské výlety: Zachráněné památky v Rábech a Brandýse nad Orlicí unikly demolici i zkáze

Východočeské výlety: Zachráněné památky v Rábech a Brandýse nad Orlicí unikly demolici i zkáze

6. 4. 2025

26 min

Obrázek epizody Zachráněné památky v Rábech a Brandýse nad Orlicí unikly demolici i zkáze

Zachráněné památky v Rábech a Brandýse nad Orlicí unikly demolici i zkáze

6. 4. 2025

26 min

Obrázek epizody Multipolární světy

Multipolární světy

6. 4. 2025

51 min

Obrázek epizody Zbožnost prostitutek

Zbožnost prostitutek

6. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Andrea Brzobohatá, ředitelka organizace No Foot No Stress. Může pohyb po amputaci léčit duši i tělo?

Jak to vidí...: Andrea Brzobohatá, ředitelka organizace No Foot No Stress. Může pohyb po amputaci léčit duši i tělo?

6. 4. 2025

25 min

Obrázek epizody Cesta k uzdravení: Rozvodem rodina nekončí

Cesta k uzdravení: Rozvodem rodina nekončí

6. 4. 2025

17 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: „Nejradši si hrál na vojáky.“ Rodný dům Charlese de Gaulla vás vtáhne do atmosféry konce 19. století

Zápisník zahraničních zpravodajů: „Nejradši si hrál na vojáky.“ Rodný dům Charlese de Gaulla vás vtáhne do atmosféry konce 19. století

6. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody „Nejradši si hrál na vojáky.“ Rodný dům Charlese de Gaulla vás vtáhne do atmosféry konce 19. století

„Nejradši si hrál na vojáky.“ Rodný dům Charlese de Gaulla vás vtáhne do atmosféry konce 19. století

6. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Nečekaný řečník

Nečekaný řečník

6. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: V rozhlasovém studiu jsem vyrůstal od tří let, vzpomíná „rozhovorista“ Michael Rozsypal

Zálety Aleny Zárybnické: V rozhlasovém studiu jsem vyrůstal od tří let, vzpomíná „rozhovorista“ Michael Rozsypal

6. 4. 2025

29 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: V rozhlasovém studiu jsem vyrůstal od tří let, vzpomíná „rozhovorista“ Michael Rozsypal

Zálety Aleny Zárybnické: V rozhlasovém studiu jsem vyrůstal od tří let, vzpomíná „rozhovorista“ Michael Rozsypal

6. 4. 2025

29 min