Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Lektorka: Příroda nedá dětem nic zadarmo. Když vychováme skleníkové děti, neděláme jim dobrou službu

Host Lucie Výborné: Lektorka: Příroda nedá dětem nic zadarmo. Když vychováme skleníkové děti, neděláme jim dobrou službu

17. 4. 2025

22 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Lektorka: Příroda nedá dětem nic zadarmo. Když vychováme skleníkové děti, neděláme jim dobrou službu

Host Lucie Výborné: Lektorka: Příroda nedá dětem nic zadarmo. Když vychováme skleníkové děti, neděláme jim dobrou službu

17. 4. 2025

22 min

Obrázek epizody Lektorka: Příroda nedá dětem nic zadarmo. Když vychováme skleníkové děti, neděláme jim dobrou službu

Lektorka: Příroda nedá dětem nic zadarmo. Když vychováme skleníkové děti, neděláme jim dobrou službu

17. 4. 2025

22 min

Obrázek epizody Lékárna: Nedoslýchavost. Jak se léčí a jak se jí dá předcházet

Lékárna: Nedoslýchavost. Jak se léčí a jak se jí dá předcházet

17. 4. 2025

33 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Svěrkoš: Vždy jsem byl nastavený tak, že do Sparty a Slavie nechci. V Baníku jsem začínal v kuchyni

Desítka Pavla Horvátha: Svěrkoš: Vždy jsem byl nastavený tak, že do Sparty a Slavie nechci. V Baníku jsem začínal v kuchyni

17. 4. 2025

53 min

Obrázek epizody Keramické kraslice zdobené podle vlastní fantazie vyrábějí klienti z Centra sociálních služeb

Keramické kraslice zdobené podle vlastní fantazie vyrábějí klienti z Centra sociálních služeb

17. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Apatyka: Co se v mládí naučíš… platí i v péči o dětský chrup, potvrzuje olomoucká zubařka Nikola Smětalová

Apatyka: Co se v mládí naučíš… platí i v péči o dětský chrup, potvrzuje olomoucká zubařka Nikola Smětalová

17. 4. 2025

33 min

Obrázek epizody Apatyka: Co se v mládí naučíš… platí i v péči o dětský chrup, potvrzuje olomoucká zubařka Nikola Smětalová

Apatyka: Co se v mládí naučíš… platí i v péči o dětský chrup, potvrzuje olomoucká zubařka Nikola Smětalová

17. 4. 2025

33 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Jednou z dominant Frýdku-Místku je červený kostel evangelíků

Křížem krajem: Jednou z dominant Frýdku-Místku je červený kostel evangelíků

17. 4. 2025

8 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Kristýna Badinková Nováková: Na Jindřišku z Pelíšků jsem dodnes pyšná

Zálety Aleny Zárybnické: Kristýna Badinková Nováková: Na Jindřišku z Pelíšků jsem dodnes pyšná

17. 4. 2025

30 min

Obrázek epizody Kristýna Badinková Nováková: Na Jindřišku z Pelíšků jsem dodnes pyšná

Kristýna Badinková Nováková: Na Jindřišku z Pelíšků jsem dodnes pyšná

17. 4. 2025

30 min

Obrázek epizody DRM - 514. vysílání

DRM - 514. vysílání

17. 4. 2025

58 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Správně položené bazénové lemy mohou zásadně ovlivnit čistotu vody bazénu

Hobby magazín: Správně položené bazénové lemy mohou zásadně ovlivnit čistotu vody bazénu

17. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody NA ROVINU s ombudsmanom Dobrovodským: V zdravotníctve máme preteky o prežitie a v polícii problém s násilím (epizóda 25/25)

NA ROVINU s ombudsmanom Dobrovodským: V zdravotníctve máme preteky o prežitie a v polícii problém s násilím (epizóda 25/25)

17. 4. 2025

35 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Správně položené bazénové lemy mohou zásadně ovlivnit čistotu vody bazénu

Hobby magazín: Správně položené bazénové lemy mohou zásadně ovlivnit čistotu vody bazénu

17. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Sladit rodinu a práci je pro architektky výzva. Po narození dítěte často mění své odborné zaměření, nebo obor úplně opouští

Sladit rodinu a práci je pro architektky výzva. Po narození dítěte často mění své odborné zaměření, nebo obor úplně opouští

17. 4. 2025

43 min

Obrázek epizody Pay Gap: Sladit rodinu a práci je pro architektky výzva. Po narození dítěte často mění své odborné zaměření, nebo obor úplně opouští

Pay Gap: Sladit rodinu a práci je pro architektky výzva. Po narození dítěte často mění své odborné zaměření, nebo obor úplně opouští

17. 4. 2025

43 min

Obrázek epizody 4. Podcastová žranice: Brocast x Bruselský diktát

4. Podcastová žranice: Brocast x Bruselský diktát

17. 4. 2025

1 hod 4 min

Obrázek epizody Máme hosty: Čistě technologická stavba, o rozhledně nemohla být řeč, vzpomíná architekt pardubického vysílače

Máme hosty: Čistě technologická stavba, o rozhledně nemohla být řeč, vzpomíná architekt pardubického vysílače

17. 4. 2025

26 min

Obrázek epizody Designérka nové lanovky na Ještěd a bývalý přednosta staré lanovky v Setkání u mikrofonu

Designérka nové lanovky na Ještěd a bývalý přednosta staré lanovky v Setkání u mikrofonu

17. 4. 2025

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik: Pro Izrael je prioritou zničení hnutí Hamás. A to i za cenu, že rukojmí zůstanou v Gaze

Jak to vidí...: Analytik: Pro Izrael je prioritou zničení hnutí Hamás. A to i za cenu, že rukojmí zůstanou v Gaze

17. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Nebojte se paliatrů - MUDr. Helena Žižková

Nebojte se paliatrů - MUDr. Helena Žižková

17. 4. 2025

40 min

Obrázek epizody Proč nesneseme kritiku a toužíme po pochvale

Proč nesneseme kritiku a toužíme po pochvale

17. 4. 2025

10 min

Obrázek epizody Tasya Nafigina vs. pražská klubová scéna po covidu // RANT Prostoru #83

Tasya Nafigina vs. pražská klubová scéna po covidu // RANT Prostoru #83

17. 4. 2025

22 min

Obrázek epizody Antonín Pelíšek: Proč

Antonín Pelíšek: Proč

17. 4. 2025

2 min