Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Výživa infuzí a novinkový podpůrný lék

Moci bez nemoci: Výživa infuzí a novinkový podpůrný lék

20. 4. 2025

35 min

Obrázek epizody Pochlap se: S OTCI A SYNY: V pubertě mi táta přišel trapnej, zpětně se za to stydím, svěřuje se mat213

Pochlap se: S OTCI A SYNY: V pubertě mi táta přišel trapnej, zpětně se za to stydím, svěřuje se mat213

20. 4. 2025

54 min

Obrázek epizody Pochlap se: S OTCI A SYNY: V pubertě mi táta přišel trapnej, zpětně se za to stydím, svěřuje se mat213

Pochlap se: S OTCI A SYNY: V pubertě mi táta přišel trapnej, zpětně se za to stydím, svěřuje se mat213

20. 4. 2025

54 min

Obrázek epizody Hergot!: Smrt je fajn holka, říká Petr Laštovka, autor knihy Umřel jsem, ale už je mi líp

Hergot!: Smrt je fajn holka, říká Petr Laštovka, autor knihy Umřel jsem, ale už je mi líp

20. 4. 2025

51 min

Obrázek epizody S OTCI A SYNY: V pubertě mi táta přišel trapnej, zpětně se za to stydím, svěřuje se mat213

S OTCI A SYNY: V pubertě mi táta přišel trapnej, zpětně se za to stydím, svěřuje se mat213

20. 4. 2025

54 min

Obrázek epizody Laura Janáčková: Ženy předstírají orgasmus méně než před 14 lety - Retroview podcast

Laura Janáčková: Ženy předstírají orgasmus méně než před 14 lety - Retroview podcast

20. 4. 2025

47 min

Obrázek epizody Epizoda 62 - Velikonoční speciál: Případ Silje část II (Silje-saken del II)

Epizoda 62 - Velikonoční speciál: Případ Silje část II (Silje-saken del II)

20. 4. 2025

43 min

Obrázek epizody Otec porodních babiček

Otec porodních babiček

20. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Hromnickému jezírku se také říká Červené kvůli jeho zbarvení. Najdete ho nedaleko obce Třemošná

Hromnickému jezírku se také říká Červené kvůli jeho zbarvení. Najdete ho nedaleko obce Třemošná

20. 4. 2025

1 min

Obrázek epizody Blízká setkání: To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní (2/2)

Blízká setkání: To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní (2/2)

20. 4. 2025

29 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Křesťanskou tradici v Palestině nesou staré arabské rody, rychle jich ale ubývá

Zápisník zahraničních zpravodajů: Křesťanskou tradici v Palestině nesou staré arabské rody, rychle jich ale ubývá

20. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Křesťanskou tradici v Palestině nesou staré arabské rody, rychle jich ale ubývá

Křesťanskou tradici v Palestině nesou staré arabské rody, rychle jich ale ubývá

20. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Putinovo příměří. Požehnání Urbi et orbi. Deportace Venezuelanů

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Putinovo příměří. Požehnání Urbi et orbi. Deportace Venezuelanů

20. 4. 2025

20 min

Obrázek epizody Ep.10 ~ Žiješ svůj život, nebo se řídíš tím, co funguje ostatním?

Ep.10 ~ Žiješ svůj život, nebo se řídíš tím, co funguje ostatním?

20. 4. 2025

41 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Hrát potvory je velmi vděčné a mě to baví, směje se Dana Morávková. Herectví si vysnila ve 4 letech

Až na dřeň: Hrát potvory je velmi vděčné a mě to baví, směje se Dana Morávková. Herectví si vysnila ve 4 letech

20. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Hrát potvory je velmi vděčné a mě to baví, směje se Dana Morávková. Herectví si vysnila ve 4 letech

Až na dřeň: Hrát potvory je velmi vděčné a mě to baví, směje se Dana Morávková. Herectví si vysnila ve 4 letech

20. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Hrát potvory je velmi vděčné a mě to baví, směje se Dana Morávková. Herectví si vysnila ve 4 letech

Hrát potvory je velmi vděčné a mě to baví, směje se Dana Morávková. Herectví si vysnila ve 4 letech

20. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody MARTINA HUDEČKOVÁ: O divadle, lásce, štěstí, motivaci...

MARTINA HUDEČKOVÁ: O divadle, lásce, štěstí, motivaci...

20. 4. 2025

1 hod 6 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Museli jsme dokázat, že když varhany zahrají naplno, tak katedrála zůstane stát, vypráví Skřejpek

Host Radiožurnálu: Museli jsme dokázat, že když varhany zahrají naplno, tak katedrála zůstane stát, vypráví Skřejpek

20. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Museli jsme dokázat, že když varhany zahrají naplno, tak katedrála zůstane stát, vypráví Skřejpek

Museli jsme dokázat, že když varhany zahrají naplno, tak katedrála zůstane stát, vypráví Skřejpek

20. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Velikonoční vajíčka v nálevu, mrkvový tvaroh, jarní očista i žabí poezie z kalendáře

Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Velikonoční vajíčka v nálevu, mrkvový tvaroh, jarní očista i žabí poezie z kalendáře

20. 4. 2025

6 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Obezita u dětí? Řešíme jídlo, ale klíčem pro život je pohyb, říká obezitolog Matoulek

Leonardo Plus: Obezita u dětí? Řešíme jídlo, ale klíčem pro život je pohyb, říká obezitolog Matoulek

20. 4. 2025

49 min

Obrázek epizody Setkání se zajímavými osobnostmi, nejen z Libereckého kraje

Setkání se zajímavými osobnostmi, nejen z Libereckého kraje

20. 4. 2025

27 min

Obrázek epizody FOTONÁVOD: Jak uplést pomlázku z 8 prutů

FOTONÁVOD: Jak uplést pomlázku z 8 prutů

20. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody Epizoda 6. "Dala jsem dceru do BABYBOXU. Žiju na ulici už 3 roky."

Epizoda 6. "Dala jsem dceru do BABYBOXU. Žiju na ulici už 3 roky."

20. 4. 2025

13 min