Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Probudila jsem se o půlnoci a neměla jsem ani bříško, ani miminko. Hanka Mašlíková vzpomíná na chvíle hrůzy po porodu

Probudila jsem se o půlnoci a neměla jsem ani bříško, ani miminko. Hanka Mašlíková vzpomíná na chvíle hrůzy po porodu

22. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Probudila jsem se o půlnoci a neměla jsem ani bříško, ani miminko. Hanka Mašlíková vzpomíná na chvíle hrůzy po porodu

Probudila jsem se o půlnoci a neměla jsem ani bříško, ani miminko. Hanka Mašlíková vzpomíná na chvíle hrůzy po porodu

22. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Náš host: Ideální je trefit uličku, doporučují plzeňští kuželkáři

Náš host: Ideální je trefit uličku, doporučují plzeňští kuželkáři

22. 4. 2025

21 min

Obrázek epizody Možnosti péče o lidi s postižením autistického spektra

Možnosti péče o lidi s postižením autistického spektra

22. 4. 2025

21 min

Obrázek epizody Čistá hra Martina Procházky: Osobnost Sedláka budí emoce u soupeřů i fanoušků. Ve finále je u všeho podstatného, říká Procházka

Čistá hra Martina Procházky: Osobnost Sedláka budí emoce u soupeřů i fanoušků. Ve finále je u všeho podstatného, říká Procházka

22. 4. 2025

47 min

Obrázek epizody Díky reportáži Českého rozhlasu Vysočina našla fenka Bessy nový domov. S novou paní sportuje

Díky reportáži Českého rozhlasu Vysočina našla fenka Bessy nový domov. S novou paní sportuje

22. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody Dvacátá devátá epizoda: Juraj Kučerák – Vrah, který si říkal Cage

Dvacátá devátá epizoda: Juraj Kučerák – Vrah, který si říkal Cage

22. 4. 2025

19 min

Obrázek epizody Díl 36: Lördagsgodis aneb sladkosti po švédsku

Díl 36: Lördagsgodis aneb sladkosti po švédsku

22. 4. 2025

27 min

Obrázek epizody Vizitka: Designer Matěj Janský: Okna ve vlaku jsou dobrý důvod, proč se dát do řeči s druhými lidmi

Vizitka: Designer Matěj Janský: Okna ve vlaku jsou dobrý důvod, proč se dát do řeči s druhými lidmi

22. 4. 2025

43 min

Obrázek epizody Vizitka: Designer Matěj Janský: Okna ve vlaku jsou dobrý důvod, proč se dát do řeči s druhými lidmi

Vizitka: Designer Matěj Janský: Okna ve vlaku jsou dobrý důvod, proč se dát do řeči s druhými lidmi

22. 4. 2025

43 min

Obrázek epizody Designer Matěj Janský: Okna ve vlaku jsou dobrý důvod, proč se dát do řeči s druhými lidmi

Designer Matěj Janský: Okna ve vlaku jsou dobrý důvod, proč se dát do řeči s druhými lidmi

22. 4. 2025

43 min

Obrázek epizody S ředitelkou spolku Fakescape  Terezou Kráčmarovou

S ředitelkou spolku Fakescape Terezou Kráčmarovou

22. 4. 2025

59 min

Obrázek epizody 2025-4-22-A

2025-4-22-A

22. 4. 2025

1 hod 27 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Na cestu časem do doby starých Slovanů se můžete vydat v archeoparku Chotěbuz-Podobora

Křížem krajem: Na cestu časem do doby starých Slovanů se můžete vydat v archeoparku Chotěbuz-Podobora

22. 4. 2025

9 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Larvy smutnic likvidují kořínky pokojových rostlin i zeleniny ve skleníku. Pomoc ale existuje

Hobby magazín: Larvy smutnic likvidují kořínky pokojových rostlin i zeleniny ve skleníku. Pomoc ale existuje

22. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Historik: Papež František oslovoval empatií a milosrdenstvím. Přesně taková by měla být tvář církve

Jak to vidí...: Historik: Papež František oslovoval empatií a milosrdenstvím. Přesně taková by měla být tvář církve

22. 4. 2025

25 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Lymfodrenáže, poctivá pekařina, živě ze slavností, jarní úklid

Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Lymfodrenáže, poctivá pekařina, živě ze slavností, jarní úklid

22. 4. 2025

14 min

Obrázek epizody Stará bába jede

Stará bába jede

22. 4. 2025

7 min

Obrázek epizody #17 Alena Schillerová: O dělbě domácích prací, o hranolce i politické kultuře

#17 Alena Schillerová: O dělbě domácích prací, o hranolce i politické kultuře

22. 4. 2025

52 min

Obrázek epizody 833 - Zkratka

833 - Zkratka

22. 4. 2025

19 min

Obrázek epizody Plynová maska

Plynová maska

22. 4. 2025

1 min

Obrázek epizody Antonín Pelíšek: Zvuky jara