Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Církevní dětský domov Emanuel

Církevní dětský domov Emanuel

24. 4. 2025

56 min

Obrázek epizody Alex a host: Nerad rakovinou kůže straším. Je to ale malé znaménko, které zabíjí, říká Petr Arenberger

Alex a host: Nerad rakovinou kůže straším. Je to ale malé znaménko, které zabíjí, říká Petr Arenberger

24. 4. 2025

27 min

Obrázek epizody Nerad rakovinou kůže straším. Je to ale malé znaménko, které zabíjí, říká Petr Arenberger

Nerad rakovinou kůže straším. Je to ale malé znaménko, které zabíjí, říká Petr Arenberger

24. 4. 2025

27 min

Obrázek epizody Martin Čaban: Volíte CETA, nebo PAQ? Volební programy se rodí mimo strany

Martin Čaban: Volíte CETA, nebo PAQ? Volební programy se rodí mimo strany

24. 4. 2025

8 min

Obrázek epizody Martin Čaban: Volíte CETA, nebo PAQ? Volební programy se rodí mimo strany

Martin Čaban: Volíte CETA, nebo PAQ? Volební programy se rodí mimo strany

24. 4. 2025

8 min

Obrázek epizody Dramaturgyně Cyklu soudobé hudby Prague Philharmonia Hana Dohnálková zve na nejbližší koncerty orchestru

Dramaturgyně Cyklu soudobé hudby Prague Philharmonia Hana Dohnálková zve na nejbližší koncerty orchestru

24. 4. 2025

11 min

Obrázek epizody Pro a proti: Paušální daň pro živnostníky je moc nízká, kritizují odbory

Pro a proti: Paušální daň pro živnostníky je moc nízká, kritizují odbory

24. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: OBRAZEM: Přestavěná stará auta pomáhají vojákům na ukrajinské frontě. Přispívají na ně i Češi

Zápisník zahraničních zpravodajů: OBRAZEM: Přestavěná stará auta pomáhají vojákům na ukrajinské frontě. Přispívají na ně i Češi

24. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody OBRAZEM: Přestavěná stará auta pomáhají vojákům na ukrajinské frontě. Přispívají na ně i Češi

OBRAZEM: Přestavěná stará auta pomáhají vojákům na ukrajinské frontě. Přispívají na ně i Češi

24. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Anna Králová a Kristýna Bělíková vs. jít to nahlásit // RANT Prostoru #84

Anna Králová a Kristýna Bělíková vs. jít to nahlásit // RANT Prostoru #84

24. 4. 2025

28 min

Obrázek epizody Zátiší 16/4/2025: Kamil Kalina

Zátiší 16/4/2025: Kamil Kalina

24. 4. 2025

55 min

Obrázek epizody Zátiší 9/4/2025: Vojtěch Bahenský

Zátiší 9/4/2025: Vojtěch Bahenský

24. 4. 2025

55 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Návrat Evenepoela mě těší. Dokázal, že může dostat Pogačara na limit, pochvaluje si Ježek

Kilometry Jiřího Ježka: Návrat Evenepoela mě těší. Dokázal, že může dostat Pogačara na limit, pochvaluje si Ježek

24. 4. 2025

42 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Čeština mne přitahovala od malička díky železné oponě, říká profesor Stefan Michael Newerkla

Dobré dopoledne: Čeština mne přitahovala od malička díky železné oponě, říká profesor Stefan Michael Newerkla

24. 4. 2025

12 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Fantastické, úžasné, skvělé. Projekt mise Zero G aneb Zážitky z letu při simulovaném stavu beztíže

Host ve studiu: Fantastické, úžasné, skvělé. Projekt mise Zero G aneb Zážitky z letu při simulovaném stavu beztíže

24. 4. 2025

11 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Houslista Pavel Šporcl: Bere mi dech, jak dobrá je rocková hudba. Jsem šťastný, že jsem ji objevil

Blízká setkání: Houslista Pavel Šporcl: Bere mi dech, jak dobrá je rocková hudba. Jsem šťastný, že jsem ji objevil

24. 4. 2025

42 min

Obrázek epizody Houslista Pavel Šporcl: Bere mi dech, jak dobrá je rocková hudba. Jsem šťastný, že jsem ji objevil

Houslista Pavel Šporcl: Bere mi dech, jak dobrá je rocková hudba. Jsem šťastný, že jsem ji objevil

24. 4. 2025

42 min

Obrázek epizody Vzpomínky hlasatelky Tomsové na listopad 89: V obýváku jsem schovala 60 lidí, den nato jsem porodila

Vzpomínky hlasatelky Tomsové na listopad 89: V obýváku jsem schovala 60 lidí, den nato jsem porodila

24. 4. 2025

45 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Útok na Kyjev. Roztříštěnosti samospráv. Ocenění BBC pro Českou filharmonii

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Útok na Kyjev. Roztříštěnosti samospráv. Ocenění BBC pro Českou filharmonii

24. 4. 2025

19 min

Obrázek epizody Řečí peněz: Švihlíková: Buďme rádi, že Meloniová ví, na co Trump slyší

Řečí peněz: Švihlíková: Buďme rádi, že Meloniová ví, na co Trump slyší

24. 4. 2025

25 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Vlasta Peterková: S Hankou Zagorovou jsme měly vlastní hymnu

Na pohovce Jožky Kubáníka: Vlasta Peterková: S Hankou Zagorovou jsme měly vlastní hymnu

24. 4. 2025

22 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Vlasta Peterková: S Hankou Zagorovou jsme měly vlastní hymnu

Na pohovce Jožky Kubáníka: Vlasta Peterková: S Hankou Zagorovou jsme měly vlastní hymnu

24. 4. 2025

22 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Bedřichův kříž je pozoruhodné místo v Podolánkách, které nemůžete minout

Křížem krajem: Bedřichův kříž je pozoruhodné místo v Podolánkách, které nemůžete minout

24. 4. 2025

8 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Sláma, dřevo a hlína nejsou ani v současném stavebnictví přežité. Musí se ale s nimi pracovat nově

Host Dopoledního expresu: Sláma, dřevo a hlína nejsou ani v současném stavebnictví přežité. Musí se ale s nimi pracovat nově

24. 4. 2025

17 min

Obrázek epizody Církve a politika ve středovýchodní Evropě

Církve a politika ve středovýchodní Evropě

24. 4. 2025

50 min