Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Cestovatel DAN PŘIBÁŇ: "Největší dar je věřit si!"

Cestovatel DAN PŘIBÁŇ: "Největší dar je věřit si!"

24. 4. 2025

29 min

Obrázek epizody 108: Ptáte se nás, my odpovídáme

108: Ptáte se nás, my odpovídáme

24. 4. 2025

10 min

Obrázek epizody Mirek Topolánek: Evropa potřebuje svého Elona Muska

Mirek Topolánek: Evropa potřebuje svého Elona Muska

24. 4. 2025

19 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Rakušan: Opozice staví migrační politiku na strachu. My řešíme systémová opatření bez populismu

Dvacet minut Radiožurnálu: Rakušan: Opozice staví migrační politiku na strachu. My řešíme systémová opatření bez populismu

24. 4. 2025

25 min

Obrázek epizody Interview Plus: Nürnberger: Rusy donutí ústupkům, když bude mít Unie zbraně

Interview Plus: Nürnberger: Rusy donutí ústupkům, když bude mít Unie zbraně

24. 4. 2025

26 min

Obrázek epizody Akcent: Zeleň navrhujme udržitelně. Nespoléhejme na firmy, které nabízí nejnižší cenu, říká architektka

Akcent: Zeleň navrhujme udržitelně. Nespoléhejme na firmy, které nabízí nejnižší cenu, říká architektka

24. 4. 2025

26 min

Obrázek epizody Balanc: Spektrum: O fyzickou intimitu stojím, ale cesta k ní je náročná

Balanc: Spektrum: O fyzickou intimitu stojím, ale cesta k ní je náročná

24. 4. 2025

25 min

Obrázek epizody #10 "Nechceš mě, ale já pořád čekám" (zkrácená verze)

#10 "Nechceš mě, ale já pořád čekám" (zkrácená verze)

24. 4. 2025

19 min

Obrázek epizody #14 VELIKONOČNÍ SPECIÁL - PARALELNÍ SVĚTY...CESTUJEME VESMÍREM?, NAŠE VELIKONOCE, AUTONEHODY A ZÁCHRANA ŽIVOTA...(1. Část)

#14 VELIKONOČNÍ SPECIÁL - PARALELNÍ SVĚTY...CESTUJEME VESMÍREM?, NAŠE VELIKONOCE, AUTONEHODY A ZÁCHRANA ŽIVOTA...(1. Část)

24. 4. 2025

58 min

Obrázek epizody The AI arsenal that could stop World War III | Palmer Luckey

The AI arsenal that could stop World War III | Palmer Luckey

24. 4. 2025

16 min

Obrázek epizody Achilles - celý příběh nejslavnějšího bojovníka řeckých mýtů a legend

Achilles - celý příběh nejslavnějšího bojovníka řeckých mýtů a legend

24. 4. 2025

31 min

Obrázek epizody Vlna: Dlouhodobé účinky toxických látek v kosmetice stále neznáme, myslí si odbornice Nikola Jelínek

Vlna: Dlouhodobé účinky toxických látek v kosmetice stále neznáme, myslí si odbornice Nikola Jelínek

24. 4. 2025

21 min

Obrázek epizody Vlna: Dlouhodobé účinky toxických látek v kosmetice stále neznáme, myslí si odbornice Nikola Jelínek

Vlna: Dlouhodobé účinky toxických látek v kosmetice stále neznáme, myslí si odbornice Nikola Jelínek

24. 4. 2025

21 min

Obrázek epizody Radioporadna: 140 000 odoperovaných očí s šedým zákalem v Česku za jeden rok, nejčastější operace na člověku vůbec

Radioporadna: 140 000 odoperovaných očí s šedým zákalem v Česku za jeden rok, nejčastější operace na člověku vůbec

24. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Jak obyvatele Střekova ovlivní rekonstrukce Benešova mostu? Odpovídá střekovský starosta

Jak obyvatele Střekova ovlivní rekonstrukce Benešova mostu? Odpovídá střekovský starosta

24. 4. 2025

16 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Houslista Pavel Šporcl: Bere mi dech, jak dobrá je rocková hudba. Jsem šťastný, že jsem ji objevil

Blízká setkání: Houslista Pavel Šporcl: Bere mi dech, jak dobrá je rocková hudba. Jsem šťastný, že jsem ji objevil

24. 4. 2025

42 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Etický hacker pomáhá s přípravou na útok. Firmy testuje i v převleku za opraváře

Klub Rádia Junior: Etický hacker pomáhá s přípravou na útok. Firmy testuje i v převleku za opraváře

24. 4. 2025

39 min

Obrázek epizody České slovo (Češka reč) - 24.04.2025.

České slovo (Češka reč) - 24.04.2025.

24. 4. 2025

30 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Linka: Trump je hloupý člověk a ti jsou nejvíc nebezpeční

Osobnost Plus: Linka: Trump je hloupý člověk a ti jsou nejvíc nebezpeční

24. 4. 2025

26 min

Obrázek epizody Církevní dětský domov Emanuel

Církevní dětský domov Emanuel

24. 4. 2025

56 min

Obrázek epizody Alex a host: Nerad rakovinou kůže straším. Je to ale malé znaménko, které zabíjí, říká Petr Arenberger

Alex a host: Nerad rakovinou kůže straším. Je to ale malé znaménko, které zabíjí, říká Petr Arenberger

24. 4. 2025

27 min

Obrázek epizody Nerad rakovinou kůže straším. Je to ale malé znaménko, které zabíjí, říká Petr Arenberger

Nerad rakovinou kůže straším. Je to ale malé znaménko, které zabíjí, říká Petr Arenberger

24. 4. 2025

27 min

Obrázek epizody Martin Čaban: Volíte CETA, nebo PAQ? Volební programy se rodí mimo strany

Martin Čaban: Volíte CETA, nebo PAQ? Volební programy se rodí mimo strany

24. 4. 2025

8 min

Obrázek epizody Martin Čaban: Volíte CETA, nebo PAQ? Volební programy se rodí mimo strany

Martin Čaban: Volíte CETA, nebo PAQ? Volební programy se rodí mimo strany

24. 4. 2025

8 min

Obrázek epizody Dramaturgyně Cyklu soudobé hudby Prague Philharmonia Hana Dohnálková zve na nejbližší koncerty orchestru

Dramaturgyně Cyklu soudobé hudby Prague Philharmonia Hana Dohnálková zve na nejbližší koncerty orchestru

24. 4. 2025

11 min