Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Sex po padesátce ft. Jitka Asterová

Sex po padesátce ft. Jitka Asterová

5. 5. 2025

38 min

Obrázek epizody Život v Tanzanii: Za krádež vás zlynčuje celá vesnice. Finanční pomoc v Africe nefunguje. | SVĚTOVÍ

Život v Tanzanii: Za krádež vás zlynčuje celá vesnice. Finanční pomoc v Africe nefunguje. | SVĚTOVÍ

5. 5. 2025

1 hod 19 min

Obrázek epizody Po Živote s Tomášom Verešom #98 - Jakub Krako

Po Živote s Tomášom Verešom #98 - Jakub Krako

5. 5. 2025

1 hod 21 min

Obrázek epizody Bubliny se zakladatelem Moderní sebeobrany Pavlem Houdkem

Bubliny se zakladatelem Moderní sebeobrany Pavlem Houdkem

5. 5. 2025

48 min

Obrázek epizody Bubliny se zakladatelem Moderní sebeobrany Pavlem Houdkem

Bubliny se zakladatelem Moderní sebeobrany Pavlem Houdkem

5. 5. 2025

48 min

Obrázek epizody Mají Star Wars v područí Disney budoucnost? Speciál s Martinem Rotou | Nerdátor vs. popkultura #11

Mají Star Wars v područí Disney budoucnost? Speciál s Martinem Rotou | Nerdátor vs. popkultura #11

5. 5. 2025

1 hod 28 min

Obrázek epizody Když rozhodují vteřiny | Martin Vondra

Když rozhodují vteřiny | Martin Vondra

4. 5. 2025

42 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: Esesáci mučili pošťáka, aby udal své přátele. Mlčel jako dub. Na místě jeho popravy stojí pomník

Příběhy 20. století: Esesáci mučili pošťáka, aby udal své přátele. Mlčel jako dub. Na místě jeho popravy stojí pomník

4. 5. 2025

48 min

Obrázek epizody Zadrážovo kruteLPíčko-WOHNOUTÍ SNÍDANĚ-2025-4-28

Zadrážovo kruteLPíčko-WOHNOUTÍ SNÍDANĚ-2025-4-28

4. 5. 2025

1 hod 36 min

Obrázek epizody Psychiatr CYRIL HÖSCHL - Plná verze rozhovoru: Celý život je boj s úzkostí

Psychiatr CYRIL HÖSCHL - Plná verze rozhovoru: Celý život je boj s úzkostí

4. 5. 2025

38 min

Obrázek epizody Když někam (ne)patříš | o kolektivech a začleňování do společnosti

Když někam (ne)patříš | o kolektivech a začleňování do společnosti

4. 5. 2025

45 min

Obrázek epizody Hergot!: Jak být dobrý i bez pánaboha? I to se dozvíte z knihy filozofa Tomáše Hříbka

Hergot!: Jak být dobrý i bez pánaboha? I to se dozvíte z knihy filozofa Tomáše Hříbka

4. 5. 2025

51 min

Obrázek epizody Barbora Seidlová: Při focení na obálku jsem odmítla plavky. Zvolila jsem iluzi cudnosti - Retroview podcast

Barbora Seidlová: Při focení na obálku jsem odmítla plavky. Zvolila jsem iluzi cudnosti - Retroview podcast

4. 5. 2025

44 min

Obrázek epizody Modrý abbé trpěl vážnou duševní chorobou

Modrý abbé trpěl vážnou duševní chorobou

4. 5. 2025

4 min

Obrázek epizody Sebevražda je rakovina duše. Jak fungují sebevražedné myšlenky? Saša Kasal a Roksana Táborská.

Sebevražda je rakovina duše. Jak fungují sebevražedné myšlenky? Saša Kasal a Roksana Táborská.

4. 5. 2025

58 min

Obrázek epizody Jak udělat první dojem ve fotografii? | Ep.9 Markéta Navrátilová | Podcast První dojem

Jak udělat první dojem ve fotografii? | Ep.9 Markéta Navrátilová | Podcast První dojem

4. 5. 2025

32 min

Obrázek epizody Ukázka 2. pilotního dílu podcastu Ode dna a dál – Baru - Vyhoření

Ukázka 2. pilotního dílu podcastu Ode dna a dál – Baru - Vyhoření

4. 5. 2025

47 min

Obrázek epizody Zprávy z lesa #113 🧠

Zprávy z lesa #113 🧠

4. 5. 2025

4 min

Obrázek epizody Ukázka 1. pilotního dílu podcastu Ode dna a dál - Káťa - Tonutí dítěte

Ukázka 1. pilotního dílu podcastu Ode dna a dál - Káťa - Tonutí dítěte

4. 5. 2025

41 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Herečka Kateřina Císařová: Divadlo je pro mě obrovská vášeň. Díky Thálii cítím větší sebejistotu

Až na dřeň: Herečka Kateřina Císařová: Divadlo je pro mě obrovská vášeň. Díky Thálii cítím větší sebejistotu

4. 5. 2025

25 min

Obrázek epizody Herečka Kateřina Císařová: Divadlo je pro mě obrovská vášeň. Díky Thálii cítím větší sebejistotu

Herečka Kateřina Císařová: Divadlo je pro mě obrovská vášeň. Díky Thálii cítím větší sebejistotu

4. 5. 2025

25 min

Obrázek epizody Casablanca: Bílá huba, holé štěstí. Filip Vítek přejel Afriku. Ghanu by prý vymazal, Nigérie a Angola překvapily

Casablanca: Bílá huba, holé štěstí. Filip Vítek přejel Afriku. Ghanu by prý vymazal, Nigérie a Angola překvapily

4. 5. 2025

50 min

Obrázek epizody Bílá huba, holé štěstí. Filip Vítek přejel Afriku. Ghanu by prý vymazal, Nigérie a Angola překvapily

Bílá huba, holé štěstí. Filip Vítek přejel Afriku. Ghanu by prý vymazal, Nigérie a Angola překvapily

4. 5. 2025

50 min

Obrázek epizody Kóšer podcast: Wetzler, Vrba, Schulman, Lux

Kóšer podcast: Wetzler, Vrba, Schulman, Lux

4. 5. 2025

40 min

Obrázek epizody Zelenkova hudba má v sobě vroucí city. Vytvořil naprosto originální styl, líčí varhaník Adam Viktora

Zelenkova hudba má v sobě vroucí city. Vytvořil naprosto originální styl, líčí varhaník Adam Viktora

4. 5. 2025

26 min