Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Náš host: Do Varů přivezl zombie komedii a prozradil, co čeká fanoušky Vyšehradu 3

Náš host: Do Varů přivezl zombie komedii a prozradil, co čeká fanoušky Vyšehradu 3

4. 7. 2026

12 min

Obrázek epizody Magazín o národnostních menšinách v Česku

Magazín o národnostních menšinách v Česku

4. 7. 2026

23 min

Obrázek epizody Místa v srdci cestovatelky Anežky Pecháčkové

Místa v srdci cestovatelky Anežky Pecháčkové

4. 7. 2026

3 min

Obrázek epizody Komentovaná prohlídka Vatikánských muzeí a baziliky sv. Petra

Komentovaná prohlídka Vatikánských muzeí a baziliky sv. Petra

4. 7. 2026

17 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: V Grónsku se zaměříme na tamní hudební scénu: od metalu s inuitským hrdelním zpěvem až po sbory, které spojují celé komunity

Reportáže zahraničních zpravodajů: V Grónsku se zaměříme na tamní hudební scénu: od metalu s inuitským hrdelním zpěvem až po sbory, které spojují celé komunity

4. 7. 2026

23 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Koupené uzeniny i maso můžete před grilováním zaudit. Gril pak nezapomeňte vyčistit

Hobby magazín: Koupené uzeniny i maso můžete před grilováním zaudit. Gril pak nezapomeňte vyčistit

4. 7. 2026

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Koupené uzeniny i maso můžete před grilováním zaudit. Gril pak nezapomeňte vyčistit

Hobby magazín: Koupené uzeniny i maso můžete před grilováním zaudit. Gril pak nezapomeňte vyčistit

4. 7. 2026

3 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Oslavy výročí nezávislosti v USA. Rok od blackoutu. Boje o Konsťantynivku

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Oslavy výročí nezávislosti v USA. Rok od blackoutu. Boje o Konsťantynivku

4. 7. 2026

19 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Marie Rottrová: Při Lásko, voníš deštěm dávám najevo emoce, které běžně neukazuji

Host Radiožurnálu: Marie Rottrová: Při Lásko, voníš deštěm dávám najevo emoce, které běžně neukazuji

4. 7. 2026

29 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Marie Rottrová: Při Lásko, voníš deštěm dávám najevo emoce, které běžně neukazuji

Host Radiožurnálu: Marie Rottrová: Při Lásko, voníš deštěm dávám najevo emoce, které běžně neukazuji

4. 7. 2026

29 min

Obrázek epizody Středočeská setkání: Musel jsem si dát skleničku vína, než jsem se do soutěže přihlásil, říká lovec Libor Šimůnek

Středočeská setkání: Musel jsem si dát skleničku vína, než jsem se do soutěže přihlásil, říká lovec Libor Šimůnek

4. 7. 2026

28 min

Obrázek epizody Musel jsem si dát skleničku vína, než jsem se do soutěže přihlásil, říká lovec Libor Šimůnek

Musel jsem si dát skleničku vína, než jsem se do soutěže přihlásil, říká lovec Libor Šimůnek

4. 7. 2026

28 min

Obrázek epizody Kaple sv. Cyrila a Metoděje se studánkou ve Stínavě

Kaple sv. Cyrila a Metoděje se studánkou ve Stínavě

4. 7. 2026

5 min

Obrázek epizody Svět zvířat: Dobrovolníci ze spolku Žofinek zachraňují srnčata z Českého středohoří před smrtí při senosečích

Svět zvířat: Dobrovolníci ze spolku Žofinek zachraňují srnčata z Českého středohoří před smrtí při senosečích

4. 7. 2026

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Votápek: Strachem možná kontrolují ruské tajné služby Putina

Osobnost Plus: Votápek: Strachem možná kontrolují ruské tajné služby Putina

4. 7. 2026

25 min

Obrázek epizody Votápek: Strachem možná kontrolují ruské tajné služby Putina

Votápek: Strachem možná kontrolují ruské tajné služby Putina

4. 7. 2026

25 min

Obrázek epizody Patrik: Bratr mě surově bil a švagr denně zneužíval // trans příběhy

Patrik: Bratr mě surově bil a švagr denně zneužíval // trans příběhy

4. 7. 2026

1 hod 45 min

Obrázek epizody Selects: Chopsticks > Forks

Selects: Chopsticks > Forks

4. 7. 2026

50 min

Obrázek epizody Sex a Ego

Sex a Ego

4. 7. 2026

1 hod 23 min

Obrázek epizody Laboratoř: Výzkum: Co jí budoucí otec, může ovlivnit zdraví dítěte

Laboratoř: Výzkum: Co jí budoucí otec, může ovlivnit zdraví dítěte

4. 7. 2026

25 min

Obrázek epizody #38 Co bylo před Tomášem

#38 Co bylo před Tomášem

4. 7. 2026

30 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Moderátorka Ester Janečková. Promění zájem o lidi a jejich duše v práci psychoterapeutky?

Stříbrný vítr: Moderátorka Ester Janečková. Promění zájem o lidi a jejich duše v práci psychoterapeutky?

4. 7. 2026

44 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Moderátorka Ester Janečková. Promění zájem o lidi a jejich duše v práci psychoterapeutky?

Stříbrný vítr: Moderátorka Ester Janečková. Promění zájem o lidi a jejich duše v práci psychoterapeutky?

4. 7. 2026

44 min

Obrázek epizody Moderátorka Ester Janečková. Promění zájem o lidi a jejich duše v práci psychoterapeutky?

Moderátorka Ester Janečková. Promění zájem o lidi a jejich duše v práci psychoterapeutky?

4. 7. 2026

44 min

Obrázek epizody Starparáda: Norské hity, které obletěly svět. Který se vám líbí nejvíc?

Starparáda: Norské hity, které obletěly svět. Který se vám líbí nejvíc?

4. 7. 2026

23 min