Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vikingové: Lupiči, Obchodníci a Tajemství Jejich Impéria

Vikingové: Lupiči, Obchodníci a Tajemství Jejich Impéria

6. 5. 2025

37 min

Obrázek epizody Are we still human if robots help raise our babies? | Sarah Blaffer Hrdy

Are we still human if robots help raise our babies? | Sarah Blaffer Hrdy

6. 5. 2025

24 min

Obrázek epizody Bourání: Jeden pokoj pro čtyři děti. Tak žijí architekti Sodomkovi. Skromnost radí i svým klientům

Bourání: Jeden pokoj pro čtyři děti. Tak žijí architekti Sodomkovi. Skromnost radí i svým klientům

6. 5. 2025

37 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Adéla Stodolová Laštovková: Vidět syna na jevišti jako násilníka je náročné. Najednou je z něj zrůda

Blízká setkání: Adéla Stodolová Laštovková: Vidět syna na jevišti jako násilníka je náročné. Najednou je z něj zrůda

6. 5. 2025

34 min

Obrázek epizody „Reálný svět taky není rozdělený na předměty. Propojujeme témata a rozvíjíme silné stránky.“ S organizací Step by Step ČR o proměně českých škol.

„Reálný svět taky není rozdělený na předměty. Propojujeme témata a rozvíjíme silné stránky.“ S organizací Step by Step ČR o proměně českých škol.

6. 5. 2025

32 min

Obrázek epizody Zdravíčko: Vývoji dětského mozku a formování osobnosti prospívá umělecká tvorba, říkal psychiatr Cyril Höschl

Zdravíčko: Vývoji dětského mozku a formování osobnosti prospívá umělecká tvorba, říkal psychiatr Cyril Höschl

6. 5. 2025

30 min

Obrázek epizody Topmodelka Pavlína Němcová bojovala o syna dlouhých dvanáct let: Soudu vadilo, že jsem mladá

Topmodelka Pavlína Němcová bojovala o syna dlouhých dvanáct let: Soudu vadilo, že jsem mladá

6. 5. 2025

56 min

Obrázek epizody Od svých kolegyň se mám stále co učit. Jsou to navíc moji strážní andělé, říká Štefan Margita

Od svých kolegyň se mám stále co učit. Jsou to navíc moji strážní andělé, říká Štefan Margita

6. 5. 2025

23 min

Obrázek epizody #11 Anna Šabatová - Ztráta svobody má mnoho podob

#11 Anna Šabatová - Ztráta svobody má mnoho podob

6. 5. 2025

39 min

Obrázek epizody Balanc: Proč se stydíme za své tělo a nahotu? Psychoterapeut odhaluje kořeny studu

Balanc: Proč se stydíme za své tělo a nahotu? Psychoterapeut odhaluje kořeny studu

6. 5. 2025

51 min

Obrázek epizody Adéla Stodolová Laštovková: Vidět syna na jevišti jako násilníka je náročné. Najednou je z něj zrůda

Adéla Stodolová Laštovková: Vidět syna na jevišti jako násilníka je náročné. Najednou je z něj zrůda

6. 5. 2025

34 min

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 966

Savage Lovecast Episode 966

6. 5. 2025

55 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Herečka Jitka Ježková: Mohla jsem stárnout s Kate Winslet. Titanic slyším nerada, byla jsem jalová

Host Lucie Výborné: Herečka Jitka Ježková: Mohla jsem stárnout s Kate Winslet. Titanic slyším nerada, byla jsem jalová

6. 5. 2025

30 min

Obrázek epizody Herečka Jitka Ježková: Mohla jsem stárnout s Kate Winslet. Titanic slyším nerada, byla jsem jalová

Herečka Jitka Ježková: Mohla jsem stárnout s Kate Winslet. Titanic slyším nerada, byla jsem jalová

6. 5. 2025

30 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Radniční věž v Krnově zaujme už svým vzhledem a pestrými barvami

Křížem krajem: Radniční věž v Krnově zaujme už svým vzhledem a pestrými barvami

6. 5. 2025

9 min

Obrázek epizody Radioporadna: V Aeroklubu Žamberk vás naučí létat. Může z vás být skutečný pilot nebo aspoň turista

Radioporadna: V Aeroklubu Žamberk vás naučí létat. Může z vás být skutečný pilot nebo aspoň turista

6. 5. 2025

19 min

Obrázek epizody Fentanyl: Actually As Dangerous As They Say

Fentanyl: Actually As Dangerous As They Say

6. 5. 2025

49 min

Obrázek epizody Moravský barokní klenot: Nahlédněte do kostela v Kvasicích

Moravský barokní klenot: Nahlédněte do kostela v Kvasicích

6. 5. 2025

3 min

Obrázek epizody MUDr. Michal Kodaj | Primář Radiodiagnostického oddělení Nemocnice Karviná – Ráj

MUDr. Michal Kodaj | Primář Radiodiagnostického oddělení Nemocnice Karviná – Ráj

6. 5. 2025

20 min

Obrázek epizody Díl 37: Švédský národní den

Díl 37: Švédský národní den

6. 5. 2025

21 min

Obrázek epizody Vdovský a vdovecký důchod

Vdovský a vdovecký důchod

6. 5. 2025

27 min

Obrázek epizody Vizitka: Fotograf Tono Stano: Fotka, která má přežít, musí mít nadstandardní energií

Vizitka: Fotograf Tono Stano: Fotka, která má přežít, musí mít nadstandardní energií

6. 5. 2025

46 min

Obrázek epizody Fotograf Tono Stano: Fotka, která má přežít, musí mít nadstandardní energií

Fotograf Tono Stano: Fotka, která má přežít, musí mít nadstandardní energií

6. 5. 2025

46 min

Obrázek epizody Děti v jeslích, Katy ve vesmíru a podcasty, co nás (ne) baví ✨

Děti v jeslích, Katy ve vesmíru a podcasty, co nás (ne) baví ✨

6. 5. 2025

49 min

Obrázek epizody Z tohohle nebude mít Filip Turek radost. Jsou i mladíci, kteří se mu upřímně smějí

Z tohohle nebude mít Filip Turek radost. Jsou i mladíci, kteří se mu upřímně smějí

6. 5. 2025

12 min