Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vizitka: Fotograf Tono Stano: Fotka, která má přežít, musí mít nadstandardní energií

Vizitka: Fotograf Tono Stano: Fotka, která má přežít, musí mít nadstandardní energií

6. 5. 2025

46 min

Obrázek epizody Fotograf Tono Stano: Fotka, která má přežít, musí mít nadstandardní energií

Fotograf Tono Stano: Fotka, která má přežít, musí mít nadstandardní energií

6. 5. 2025

46 min

Obrázek epizody Děti v jeslích, Katy ve vesmíru a podcasty, co nás (ne) baví ✨

Děti v jeslích, Katy ve vesmíru a podcasty, co nás (ne) baví ✨

6. 5. 2025

49 min

Obrázek epizody Z tohohle nebude mít Filip Turek radost. Jsou i mladíci, kteří se mu upřímně smějí

Z tohohle nebude mít Filip Turek radost. Jsou i mladíci, kteří se mu upřímně smějí

6. 5. 2025

12 min

Obrázek epizody #18 Eva Decroix: Je politika pro mámy malých dětí? Také o emocích, Trumpovi a muži na rodičovské

#18 Eva Decroix: Je politika pro mámy malých dětí? Také o emocích, Trumpovi a muži na rodičovské

6. 5. 2025

50 min

Obrázek epizody EP35.2: Savoy Reichenberg Lauf // závod e-cargokola proti silničce z Prahy do Liberce

EP35.2: Savoy Reichenberg Lauf // závod e-cargokola proti silničce z Prahy do Liberce

6. 5. 2025

37 min

Obrázek epizody Dívky v modrém ve vesmíru, aneb malý krok pro Katy Perry a velký skok pro světový feminismus

Dívky v modrém ve vesmíru, aneb malý krok pro Katy Perry a velký skok pro světový feminismus

6. 5. 2025

48 min

Obrázek epizody Vyznáte se v tanci?

Vyznáte se v tanci?

6. 5. 2025

51 min

Obrázek epizody T. Pergnerová, H. Kuncová: „Ne každé dítě zvládne střídavou péči.“

T. Pergnerová, H. Kuncová: „Ne každé dítě zvládne střídavou péči.“

6. 5. 2025

45 min

Obrázek epizody Jan M. Heller: Kořínky trávy

Jan M. Heller: Kořínky trávy

6. 5. 2025

4 min

Obrázek epizody Třicátá první epizoda: Jaroslava Fabiánová – Blonďatá bestie s doživotním trestem

Třicátá první epizoda: Jaroslava Fabiánová – Blonďatá bestie s doživotním trestem

6. 5. 2025

26 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Od Iwo Jimy po Pouštní bouři. Válečná loď USS Wisconsin sloužila americkému námořnictvu půl století

Zápisník zahraničních zpravodajů: Od Iwo Jimy po Pouštní bouři. Válečná loď USS Wisconsin sloužila americkému námořnictvu půl století

6. 5. 2025

3 min

Obrázek epizody Od Iwo Jimy po Pouštní bouři. Válečná loď USS Wisconsin sloužila americkému námořnictvu půl století

Od Iwo Jimy po Pouštní bouři. Válečná loď USS Wisconsin sloužila americkému námořnictvu půl století

6. 5. 2025

3 min

Obrázek epizody Buffalo Bill

Buffalo Bill

6. 5. 2025

1 min

Obrázek epizody Martina Adlerová: Naléhavá sdělení

Martina Adlerová: Naléhavá sdělení

6. 5. 2025

1 min

Obrázek epizody Xenie Šustalová, Dušan Šula: vědět, kdy nakoupit a prodat energii je dnes nezbytnost

Xenie Šustalová, Dušan Šula: vědět, kdy nakoupit a prodat energii je dnes nezbytnost

6. 5. 2025

31 min

Obrázek epizody Ha já mám milýho

Ha já mám milýho

6. 5. 2025

5 min

Obrázek epizody Dřív jsem jídlo řešila neustále. Probrala mě až ztráta menstruace, říká fitfluencerka Lucie Minářová

Dřív jsem jídlo řešila neustále. Probrala mě až ztráta menstruace, říká fitfluencerka Lucie Minářová

6. 5. 2025

56 min

Obrázek epizody 837 - Roboti v ringu a AI

837 - Roboti v ringu a AI

6. 5. 2025

14 min

Obrázek epizody Marie Tomanová. Jak si nelegálně vydělávala, aby mohla být fotografkou v USA, o zklamání z Ameriky, jedovatých hodnotách a děsivých praktikách na umělecké škole

Marie Tomanová. Jak si nelegálně vydělávala, aby mohla být fotografkou v USA, o zklamání z Ameriky, jedovatých hodnotách a děsivých praktikách na umělecké škole

6. 5. 2025

28 min

Obrázek epizody Autoritáři pochopili, jak pracovat se sociálními sítěmi, říká analytička Víchová

Autoritáři pochopili, jak pracovat se sociálními sítěmi, říká analytička Víchová

6. 5. 2025

42 min

Obrázek epizody Méně věcí, víc klidu. Minimalismus, který léčí

Méně věcí, víc klidu. Minimalismus, který léčí

6. 5. 2025

19 min

Obrázek epizody Za čárou #126: Bohemians s Libercem o nic, i tak skvělé představení Klokanů na tribunách. Víc takových zápasů v lize!

Za čárou #126: Bohemians s Libercem o nic, i tak skvělé představení Klokanů na tribunách. Víc takových zápasů v lize!

6. 5. 2025

1 hod 6 min

Obrázek epizody #468 – Janna Levin: Black Holes, Wormholes, Aliens, Paradoxes & Extra Dimensions

#468 – Janna Levin: Black Holes, Wormholes, Aliens, Paradoxes & Extra Dimensions

6. 5. 2025

3 hod 7 min

Obrázek epizody Proč se dívky tolik shazují?

Proč se dívky tolik shazují?

6. 5. 2025

7 min