Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Blízká setkání: Moderátorka Veronika Albrechtová o svém pití: Dětem jsem ani neukrojila chleba. Třásly se mi ruce

Český rozhlas - Rozhovory

Blízká setkání: Moderátorka Veronika Albrechtová o svém pití: Dětem jsem ani neukrojila chleba. Třásly se mi ruce

7. 10. 2025

33 min

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 988

Savage Lovecast

Savage Lovecast Episode 988

7. 10. 2025

54 min

Obrázek epizody Lampa z trombónu i stůl ze šicího stroje. Josef Libický vrací věcem příběhy

Alex a host

Lampa z trombónu i stůl ze šicího stroje. Josef Libický vrací věcem příběhy

7. 10. 2025

29 min

Obrázek epizody Alex a host: Lampa z trombónu i stůl ze šicího stroje. Josef Libický vrací věcem příběhy

Alex a host: Lampa z trombónu i stůl ze šicího stroje. Josef Libický vrací věcem příběhy

7. 10. 2025

29 min

Obrázek epizody Nekonvenční zdravotnické prostředky - Prof. JUDr. Ivo Telec, CSc.

Rádio Bohemia

Nekonvenční zdravotnické prostředky - Prof. JUDr. Ivo Telec, CSc.

7. 10. 2025

23 min

Obrázek epizody Zahrádkářský zákon - Prof. JUDr. Ivo Telec, CSc.

Rádio Bohemia

Zahrádkářský zákon - Prof. JUDr. Ivo Telec, CSc.

7. 10. 2025

15 min

Obrázek epizody Srpek Iva Telce - Prof. JUDr. Ivo Telec, CSc.

Rádio Bohemia

Srpek Iva Telce - Prof. JUDr. Ivo Telec, CSc.

7. 10. 2025

2 min

Obrázek epizody Pro a proti: Koalice Spolu by měla skončit, míní Zimmermann. Pláteník: Ještě má smysl postupovat společně

Pro a proti: Koalice Spolu by měla skončit, míní Zimmermann. Pláteník: Ještě má smysl postupovat společně

7. 10. 2025

23 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Financování dopravních staveb. Dva roky války v Pásmu Gazy. Dana Drábová

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Financování dopravních staveb. Dva roky války v Pásmu Gazy. Dana Drábová

7. 10. 2025

19 min

Obrázek epizody The Happy Place of Saturday Morning Cartoons

Stuff You Should Know

The Happy Place of Saturday Morning Cartoons

7. 10. 2025

52 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Hlaváček: Babiš pravděpodobně nesestaví vládu, ODS stojí před dilematem jak pokračovat

Osobnost Plus: Hlaváček: Babiš pravděpodobně nesestaví vládu, ODS stojí před dilematem jak pokračovat

7. 10. 2025

26 min

Obrázek epizody Městská knihovna Hradec Králové

Na stole je téma

Městská knihovna Hradec Králové

7. 10. 2025

53 min

Obrázek epizody Ani rodina neznala celý příběh Mošeho Kesslera, chlapce z bloku 66. Dočetli se jej až v knize

Příběhy z Vysočiny

Ani rodina neznala celý příběh Mošeho Kesslera, chlapce z bloku 66. Dočetli se jej až v knize

7. 10. 2025

2 min

Obrázek epizody Čistá hra Martina Procházky: Plzeň táhnou produktivní cizinci a precizní obrana v čele s brankářem Malíkem, chválí Procházka

Čistá hra Martina Procházky: Plzeň táhnou produktivní cizinci a precizní obrana v čele s brankářem Malíkem, chválí Procházka

7. 10. 2025

43 min

Obrázek epizody Designér Maxim Velčovský: S cenami by se mělo šetřit, jednu používám jako podložku

Vizitka

Designér Maxim Velčovský: S cenami by se mělo šetřit, jednu používám jako podložku

7. 10. 2025

45 min

Obrázek epizody Vizitka: Designér Maxim Velčovský: S cenami by se mělo šetřit, jednu používám jako podložku

Vizitka: Designér Maxim Velčovský: S cenami by se mělo šetřit, jednu používám jako podložku

7. 10. 2025

45 min

Obrázek epizody Vizitka: Designér Maxim Velčovský: S cenami by se mělo šetřit, jednu používám jako podložku

Český rozhlas - Osobnosti

Vizitka: Designér Maxim Velčovský: S cenami by se mělo šetřit, jednu používám jako podložku

7. 10. 2025

45 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Zámek v Hradci nad Moravicí je plný černobílých snímků z dob rodiny Lichnovských

Český rozhlas - Cestování

Křížem krajem: Zámek v Hradci nad Moravicí je plný černobílých snímků z dob rodiny Lichnovských

7. 10. 2025

9 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Rožánek: Volby jsou vizitkou médií, a ta je zvládla dobře. V kampani posílili internetoví tvůrci

Jak to vidí...: Rožánek: Volby jsou vizitkou médií, a ta je zvládla dobře. V kampani posílili internetoví tvůrci

7. 10. 2025

25 min

Obrázek epizody Hudebník Ostrouchov: Elektrickou kytaru mi koupila babička. Pak přišel Mišík

Host Lucie Výborné

Hudebník Ostrouchov: Elektrickou kytaru mi koupila babička. Pak přišel Mišík

7. 10. 2025

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Hudebník Ostrouchov: Elektrickou kytaru mi koupila babička. Pak přišel Mišík

Český rozhlas - Osobnosti

Host Lucie Výborné: Hudebník Ostrouchov: Elektrickou kytaru mi koupila babička. Pak přišel Mišík

7. 10. 2025

24 min

Obrázek epizody Petr Pilin: Jsem cloudový extremista. Služba musí pro zákazníka mít vysokou přidanou hodnotu

Buduj značku

Petr Pilin: Jsem cloudový extremista. Služba musí pro zákazníka mít vysokou přidanou hodnotu

7. 10. 2025

35 min

Obrázek epizody Nejstarší Středočech oslavil 106. narozeniny. Na mládí vzpomínal se svou mladší sestrou

Středočeské příběhy

Nejstarší Středočech oslavil 106. narozeniny. Na mládí vzpomínal se svou mladší sestrou

7. 10. 2025

3 min

Obrázek epizody podcast - 7.10.2025

novinky na webu Life4you.cz

podcast - 7.10.2025

7. 10. 2025

9 min

Obrázek epizody KETCHUP | Lii státnice, Patálie b-day event, Love Island

Patálie

KETCHUP | Lii státnice, Patálie b-day event, Love Island

7. 10. 2025

57 min