Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Astronom a ředitel Hvězdárny a planetária v Brně Jiří Dušek v Klubu Rádia Junior

Český rozhlas - Rozhovory

Klub Rádia Junior: Astronom a ředitel Hvězdárny a planetária v Brně Jiří Dušek v Klubu Rádia Junior

7. 10. 2025

37 min

Obrázek epizody Tomáš Helebrant hostem Tomáše Pancíře: Co ukázaly výsledky sněmovních voleb ve středních Čechách?

K věci

Tomáš Helebrant hostem Tomáše Pancíře: Co ukázaly výsledky sněmovních voleb ve středních Čechách?

7. 10. 2025

13 min

Obrázek epizody K věci: Tomáš Helebrant hostem Tomáše Pancíře: Co ukázaly výsledky sněmovních voleb ve středních Čechách?

K věci: Tomáš Helebrant hostem Tomáše Pancíře: Co ukázaly výsledky sněmovních voleb ve středních Čechách?

7. 10. 2025

13 min

Obrázek epizody 106 Bhagavadgíta

Světlo Poznání

106 Bhagavadgíta

7. 10. 2025

1 hod

Obrázek epizody ep18: Michal: Jak opravdu vypadá studentský život na Gold Coast

Go Global: Odvaha vyrazit

ep18: Michal: Jak opravdu vypadá studentský život na Gold Coast

7. 10. 2025

43 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Složení nové vlády. Volby v Sýrii. Dva roky od útoku Hamásu na Izrael

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Složení nové vlády. Volby v Sýrii. Dva roky od útoku Hamásu na Izrael

7. 10. 2025

19 min

Obrázek epizody 146: Love Island - Lenka

Agáta a Ornella

146: Love Island - Lenka

7. 10. 2025

11 min

Obrázek epizody 🧠 Votice vs. Olbramovice: Kde opravdu potřebují přestupní terminál?

Metrobus – hromadná doprava

🧠 Votice vs. Olbramovice: Kde opravdu potřebují přestupní terminál?

7. 10. 2025

23 min

Obrázek epizody Partnery i kolegy zároveň. Jak ustáli vztah doma i v práci? Láska hory přenáší

Láska hory přenáší

Partnery i kolegy zároveň. Jak ustáli vztah doma i v práci? Láska hory přenáší

7. 10. 2025

22 min

Obrázek epizody Strašidelná půlhodinka | Halloweenská série

Nic nás nezastaví

Strašidelná půlhodinka | Halloweenská série

7. 10. 2025

27 min

Obrázek epizody Akcent: Umělá inteligence už načítá i audioknihy. Schopnosti AI jsou fascinující, říká knihovnice

Akcent: Umělá inteligence už načítá i audioknihy. Schopnosti AI jsou fascinující, říká knihovnice

7. 10. 2025

27 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Voliči chtěli změnu a omlazení, my to respektujeme. Regiony ale budou dál prioritou, říká šéf STAN

Dvacet minut Radiožurnálu: Voliči chtěli změnu a omlazení, my to respektujeme. Regiony ale budou dál prioritou, říká šéf STAN

7. 10. 2025

23 min

Obrázek epizody vs. Volby 2025 (feat. František Trojan)

Stárnoucí mileniálové

vs. Volby 2025 (feat. František Trojan)

7. 10. 2025

28 min

Obrázek epizody Vlna: Resuscitace, přístroje, smrt, ale taky čištění zubů. Jak vypadá šichta všeobecné sestry Jakuba?

Český rozhlas - Životní styl

Vlna: Resuscitace, přístroje, smrt, ale taky čištění zubů. Jak vypadá šichta všeobecné sestry Jakuba?

7. 10. 2025

35 min

Obrázek epizody Interview Plus: Voliči chtějí, abychom byli konstruktivní opozicí, ale extremisty nepodpoříme, říká Havel z TOP 09

Interview Plus: Voliči chtějí, abychom byli konstruktivní opozicí, ale extremisty nepodpoříme, říká Havel z TOP 09

7. 10. 2025

25 min

Obrázek epizody Co zažívá uprchlk, který přijde o domov a vystoupí na pražském nádraží? S iniciativou Hlavák o důležitosti prvního kontaktu.

Dobro skladem

Co zažívá uprchlk, který přijde o domov a vystoupí na pražském nádraží? S iniciativou Hlavák o důležitosti prvního kontaktu.

7. 10. 2025

34 min

Obrázek epizody Povolební debata Alarmu: voličstvo hledalo jistoty a kompetence

Alarm

Povolební debata Alarmu: voličstvo hledalo jistoty a kompetence

7. 10. 2025

1 hod 22 min

Obrázek epizody Volby 2025: Co budou dělat poslanci z Libereckého kraje, kteří neobhájili místa ve Sněmovně

Vybrali jsme pro vás

Volby 2025: Co budou dělat poslanci z Libereckého kraje, kteří neobhájili místa ve Sněmovně

7. 10. 2025

2 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Historická pečeť jako „občanský průkaz“, podpis, záruka pravosti a neporušenosti i umělecké dílo

Host ve studiu: Historická pečeť jako „občanský průkaz“, podpis, záruka pravosti a neporušenosti i umělecké dílo

7. 10. 2025

10 min

Obrázek epizody 152: Poznej svůj strach s Michaelou Kříčkovou

STRACHOVÁNÍ

152: Poznej svůj strach s Michaelou Kříčkovou

7. 10. 2025

37 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Menší květy, kratší jméno: snadný trik, jak poznat vřes od vřesovce

Český rozhlas - Životní styl

Hobby magazín: Menší květy, kratší jméno: snadný trik, jak poznat vřes od vřesovce

7. 10. 2025

2 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Menší květy, kratší jméno: snadný trik, jak poznat vřes od vřesovce

Hobby magazín: Menší květy, kratší jméno: snadný trik, jak poznat vřes od vřesovce

7. 10. 2025

2 min

Obrázek epizody Moderátorka Veronika Albrechtová o svém pití: Dětem jsem ani neukrojila chleba. Třásly se mi ruce

Blízká setkání

Moderátorka Veronika Albrechtová o svém pití: Dětem jsem ani neukrojila chleba. Třásly se mi ruce

7. 10. 2025

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Moderátorka Veronika Albrechtová o svém pití: Dětem jsem ani neukrojila chleba. Třásly se mi ruce

Český rozhlas - Osobnosti

Blízká setkání: Moderátorka Veronika Albrechtová o svém pití: Dětem jsem ani neukrojila chleba. Třásly se mi ruce

7. 10. 2025

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Moderátorka Veronika Albrechtová o svém pití: Dětem jsem ani neukrojila chleba. Třásly se mi ruce

Blízká setkání: Moderátorka Veronika Albrechtová o svém pití: Dětem jsem ani neukrojila chleba. Třásly se mi ruce

7. 10. 2025

33 min