Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Husopas: Divoké husy mě naučily, že v životě jde o mnohem víc než jen o vydělávání peněz

Host Lucie Výborné: Husopas: Divoké husy mě naučily, že v životě jde o mnohem víc než jen o vydělávání peněz

2. 6. 2025

32 min

Obrázek epizody Husopas: Divoké husy mě naučily, že v životě jde o mnohem víc než jen o vydělávání peněz

Husopas: Divoké husy mě naučily, že v životě jde o mnohem víc než jen o vydělávání peněz

2. 6. 2025

32 min

Obrázek epizody Otcové mých dětí byli schopni sedět u jednoho stolu, ale nejsem polyamorní, říká trojnásobná máma Olga Menzelová

Otcové mých dětí byli schopni sedět u jednoho stolu, ale nejsem polyamorní, říká trojnásobná máma Olga Menzelová

2. 6. 2025

24 min

Obrázek epizody Otcové mých dětí byli schopni sedět u jednoho stolu, ale nejsem polyamorní, říká trojnásobná máma Olga Menzelová

Otcové mých dětí byli schopni sedět u jednoho stolu, ale nejsem polyamorní, říká trojnásobná máma Olga Menzelová

2. 6. 2025

24 min

Obrázek epizody Casablanca: Bára Kafková chodí po horách i po amputaci: Není těžké mě nadchnout. Stačí dát budíka na tři ráno!

Casablanca: Bára Kafková chodí po horách i po amputaci: Není těžké mě nadchnout. Stačí dát budíka na tři ráno!

2. 6. 2025

41 min

Obrázek epizody Bára Kafková chodí po horách i po amputaci: Není těžké mě nadchnout. Stačí dát budíka na tři ráno!

Bára Kafková chodí po horách i po amputaci: Není těžké mě nadchnout. Stačí dát budíka na tři ráno!

2. 6. 2025

41 min

Obrázek epizody 31: PŘEŽIL PEKLO V IRÁKU I VÝCVIK SAS - Příběh elitního operátora - LUDĚK "Poppan" HROMADA ep31

31: PŘEŽIL PEKLO V IRÁKU I VÝCVIK SAS - Příběh elitního operátora - LUDĚK "Poppan" HROMADA ep31

2. 6. 2025

2 hod 2 min

Obrázek epizody Radio Čas na cestách: Region Gron

Radio Čas na cestách: Region Gron

2. 6. 2025

42 sec

Obrázek epizody Radioporadna: Vůně růží dodává ženám harmonii. Růžový macerát zvládnete za pár minut

Radioporadna: Vůně růží dodává ženám harmonii. Růžový macerát zvládnete za pár minut

2. 6. 2025

21 min

Obrázek epizody Tap Takeover s pivovarem Antoš: Picí porter, ulítlé kyseláče i ezopivovarnice

Tap Takeover s pivovarem Antoš: Picí porter, ulítlé kyseláče i ezopivovarnice

2. 6. 2025

1 hod 14 min

Obrázek epizody V hlavě jsem měl peklo! Renne Dang přiznal nejhorší chvíle i myšlenky na smrt v Survivoru

V hlavě jsem měl peklo! Renne Dang přiznal nejhorší chvíle i myšlenky na smrt v Survivoru

2. 6. 2025

17 min

Obrázek epizody Zadrážovo kruteLPíčko-VIDIEK-Nechajte si ju!!-2025-6-2-A

Zadrážovo kruteLPíčko-VIDIEK-Nechajte si ju!!-2025-6-2-A

2. 6. 2025

1 hod 31 min

Obrázek epizody Jana Marková: Jak Fiala zničil Dukovany, proč islám dobývá Evropu a kdo tuneluje českou armádu?

Jana Marková: Jak Fiala zničil Dukovany, proč islám dobývá Evropu a kdo tuneluje českou armádu?

2. 6. 2025

1 hod 46 min

Obrázek epizody Starověké deskové hry přežily tisíce let díky své jednoduchosti. Dodnes hrajeme například Mlýn

Starověké deskové hry přežily tisíce let díky své jednoduchosti. Dodnes hrajeme například Mlýn

2. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Vizitka: Herec Radek Melša: Čím víc pracujeme s lidmi, tím víc se jich děsíme

Vizitka: Herec Radek Melša: Čím víc pracujeme s lidmi, tím víc se jich děsíme

2. 6. 2025

46 min

Obrázek epizody Herec Radek Melša: Čím víc pracujeme s lidmi, tím víc se jich děsíme

Herec Radek Melša: Čím víc pracujeme s lidmi, tím víc se jich děsíme

2. 6. 2025

46 min

Obrázek epizody Episode 5 - Vika Vell's podcast

Episode 5 - Vika Vell's podcast

2. 6. 2025

7 sec

Obrázek epizody Křížem krajem: Císařovna Sissi a její osobní lékař, to je zbrusu nová výstava na zámku v Kuníně

Křížem krajem: Císařovna Sissi a její osobní lékař, to je zbrusu nová výstava na zámku v Kuníně

2. 6. 2025

8 min

Obrázek epizody V hlavě jsem měl peklo! Renne Dang přiznal nejhorší chvíle i myšlenky na smrt v Survivoru

V hlavě jsem měl peklo! Renne Dang přiznal nejhorší chvíle i myšlenky na smrt v Survivoru

2. 6. 2025

17 min

Obrázek epizody Jimmy Fallon: I Wasn’t Prepared For The Hate… It Was Brutal. I Was Starving, Living on $7.25!

Jimmy Fallon: I Wasn’t Prepared For The Hate… It Was Brutal. I Was Starving, Living on $7.25!

2. 6. 2025

1 hod 39 min

Obrázek epizody Věra Hlaváčková: Chleba

Věra Hlaváčková: Chleba

2. 6. 2025

1 min

Obrázek epizody 180. díl Šimrání o prožívání sexu i lásky z mužské perspektivy v ženském těle

180. díl Šimrání o prožívání sexu i lásky z mužské perspektivy v ženském těle

2. 6. 2025

1 hod

Obrázek epizody Veřejný pořádek z druhé strany | Karel Krym

Veřejný pořádek z druhé strany | Karel Krym

2. 6. 2025

24 min

Obrázek epizody Arachnofobie

Arachnofobie

2. 6. 2025

1 min

Obrázek epizody Pavla Melková: Uprchlíci v galerii