Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Naprosto random díl

Naprosto random díl

9. 6. 2025

25 min

Obrázek epizody Život Rusa v Česku: Každé Vánoce koukám na Pelíšky. Chybí mi ruská zima a jezera. | SVĚTOVÍ

Život Rusa v Česku: Každé Vánoce koukám na Pelíšky. Chybí mi ruská zima a jezera. | SVĚTOVÍ

9. 6. 2025

1 hod 29 min

Obrázek epizody „U fotbalu, stejně jako u sexu s mojí krásnou manželkou, nemyslím na jiné věci,“ říká Petr Kolečko

„U fotbalu, stejně jako u sexu s mojí krásnou manželkou, nemyslím na jiné věci,“ říká Petr Kolečko

9. 6. 2025

41 min

Obrázek epizody „U fotbalu, stejně jako u sexu s mojí krásnou manželkou, nemyslím na jiné věci,“ říká Petr Kolečko

„U fotbalu, stejně jako u sexu s mojí krásnou manželkou, nemyslím na jiné věci,“ říká Petr Kolečko

9. 6. 2025

41 min

Obrázek epizody O druhém těhotenství, stěhování a nové cestě

O druhém těhotenství, stěhování a nové cestě

9. 6. 2025

52 min

Obrázek epizody #71 Paranormální, nebo paranoidní?

#71 Paranormální, nebo paranoidní?

9. 6. 2025

1 hod 27 min

Obrázek epizody Po Živote s Tomášom Verešom #100 - Kamil Haťapka

Po Živote s Tomášom Verešom #100 - Kamil Haťapka

9. 6. 2025

1 hod 53 min

Obrázek epizody Všichni tady umřeme: Bitcoiny - stát vede banda strýců ztracená v současném světě

Všichni tady umřeme: Bitcoiny - stát vede banda strýců ztracená v současném světě

8. 6. 2025

17 min

Obrázek epizody Zhrozil jsem se, jakou mám fyzičku, tak jsem si dal cíl uběhnout maraton pod tři hodiny a splnil si ho ve 46 letech, říká novinář Aleš Vojíř

Zhrozil jsem se, jakou mám fyzičku, tak jsem si dal cíl uběhnout maraton pod tři hodiny a splnil si ho ve 46 letech, říká novinář Aleš Vojíř

8. 6. 2025

37 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: Tři vraždy z Litoboře a Lhotek. Příběh Josefa Víta mladšího a dalších obětí „akce Teror Náchod“

Příběhy 20. století: Tři vraždy z Litoboře a Lhotek. Příběh Josefa Víta mladšího a dalších obětí „akce Teror Náchod“

8. 6. 2025

49 min

Obrázek epizody Bojs: Vždycky jsem snil o rodině a čekal na tu pravou, říká v prvním díle Bojs Václav Rouček

Bojs: Vždycky jsem snil o rodině a čekal na tu pravou, říká v prvním díle Bojs Václav Rouček

8. 6. 2025

56 min

Obrázek epizody Vždycky jsem snil o rodině a čekal na tu pravou, říká v prvním díle Bojs Václav Rouček

Vždycky jsem snil o rodině a čekal na tu pravou, říká v prvním díle Bojs Václav Rouček

8. 6. 2025

56 min

Obrázek epizody Hergot!: Energie stokrát jinak. O hlavním pojmu alternativní spirituality s religionistkou Kostićovou

Hergot!: Energie stokrát jinak. O hlavním pojmu alternativní spirituality s religionistkou Kostićovou

8. 6. 2025

51 min

Obrázek epizody #61 - Micro-cheating „mikro podvádění“

#61 - Micro-cheating „mikro podvádění“

8. 6. 2025

22 min

Obrázek epizody Původní oranžerii v Habrovanech nechali vybudovat při přestavbě zámku v roce 1825 tehdejší majitelé

Původní oranžerii v Habrovanech nechali vybudovat při přestavbě zámku v roce 1825 tehdejší majitelé

8. 6. 2025

1 min

Obrázek epizody Rabín Šimon Adler

Rabín Šimon Adler

8. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Stověžatá vypráví: Příběh rytíře Bruncvíka, lva a magického meče

Stověžatá vypráví: Příběh rytíře Bruncvíka, lva a magického meče

8. 6. 2025

12 min

Obrázek epizody Od iGirls po Tinder: generace queer swipování

Od iGirls po Tinder: generace queer swipování

8. 6. 2025

39 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: „Nejvíc mě baví kouzlení se světlem.“ Zemřel kameraman oscarového Kolji Vladimír Smutný

Stříbrný vítr: „Nejvíc mě baví kouzlení se světlem.“ Zemřel kameraman oscarového Kolji Vladimír Smutný

8. 6. 2025

37 min

Obrázek epizody „Nejvíc mě baví kouzlení se světlem.“ Zemřel kameraman oscarového Kolji Vladimír Smutný

„Nejvíc mě baví kouzlení se světlem.“ Zemřel kameraman oscarového Kolji Vladimír Smutný

8. 6. 2025

37 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Myslela jsem, že jen hubení lidé mají šanci na úspěch, vzpomíná na dospívání psycholožka Hadj Moussa

Až na dřeň: Myslela jsem, že jen hubení lidé mají šanci na úspěch, vzpomíná na dospívání psycholožka Hadj Moussa

8. 6. 2025

28 min

Obrázek epizody Myslela jsem, že jen hubení lidé mají šanci na úspěch, vzpomíná na dospívání psycholožka Hadj Moussa

Myslela jsem, že jen hubení lidé mají šanci na úspěch, vzpomíná na dospívání psycholožka Hadj Moussa

8. 6. 2025

28 min

Obrázek epizody Jak soudit zlo

Jak soudit zlo

8. 6. 2025

51 min

Obrázek epizody České umění má světovou úroveň. Jen nám chybí sebevědomí, říká galerista oceněný v Miami

České umění má světovou úroveň. Jen nám chybí sebevědomí, říká galerista oceněný v Miami

8. 6. 2025

26 min

Obrázek epizody HOJNOST EMOCÍ | Jak přijmout radost i bolest a najít v nich sílu #59

HOJNOST EMOCÍ | Jak přijmout radost i bolest a najít v nich sílu #59

8. 6. 2025

20 min