Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Blízká setkání: David Kraus slibuje: Letos se na koncertě udržím. Ani jednu „sytou“ tam nedám

Blízká setkání: David Kraus slibuje: Letos se na koncertě udržím. Ani jednu „sytou“ tam nedám

7. 7. 2026

33 min

Obrázek epizody David Kraus slibuje: Letos se na koncertě udržím. Ani jednu „sytou“ tam nedám

David Kraus slibuje: Letos se na koncertě udržím. Ani jednu „sytou“ tam nedám

7. 7. 2026

33 min

Obrázek epizody Alex a host: Miluju slovo vášeň, vidím to u táty. Vášeň je důležitá, ať ji máte v čemkoli, vzkazuje Marta Jandová

Alex a host: Miluju slovo vášeň, vidím to u táty. Vášeň je důležitá, ať ji máte v čemkoli, vzkazuje Marta Jandová

7. 7. 2026

30 min

Obrázek epizody Miluju slovo vášeň, vidím to u táty. Vášeň je důležitá, ať ji máte v čemkoli, vzkazuje Marta Jandová

Miluju slovo vášeň, vidím to u táty. Vášeň je důležitá, ať ji máte v čemkoli, vzkazuje Marta Jandová

7. 7. 2026

30 min

Obrázek epizody Odkud se bere naše sexualita?

Odkud se bere naše sexualita?

7. 7. 2026

22 min

Obrázek epizody Bojs: Ztratil jsem schopnost zastavit se, říká Libor Bouček

Bojs: Ztratil jsem schopnost zastavit se, říká Libor Bouček

7. 7. 2026

31 min

Obrázek epizody Bojs: Ztratil jsem schopnost zastavit se, říká Libor Bouček

Bojs: Ztratil jsem schopnost zastavit se, říká Libor Bouček

7. 7. 2026

31 min

Obrázek epizody Ztratil jsem schopnost zastavit se, říká Libor Bouček

Ztratil jsem schopnost zastavit se, říká Libor Bouček

7. 7. 2026

31 min

Obrázek epizody Geislerová o sterilizaci romských žen: Taková naše malá česká genocida

Geislerová o sterilizaci romských žen: Taková naše malá česká genocida

7. 7. 2026

31 min

Obrázek epizody Jan Sokol - Závěrečná syntéza kurzu: Fenomenologie víry, etika vděčnosti a krize modernity

Jan Sokol - Závěrečná syntéza kurzu: Fenomenologie víry, etika vděčnosti a krize modernity

7. 7. 2026

1 hod 9 min

Obrázek epizody Impakt: Každý pátý Čech pochybuje o svobodě slova. Je to varování, říká sociolog

Impakt: Každý pátý Čech pochybuje o svobodě slova. Je to varování, říká sociolog

7. 7. 2026

22 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Cesta kolem světa aneb Dobrodružný život pianistky na zaoceánské lodi: Neměla jsem jediný volný den

Host ve studiu: Cesta kolem světa aneb Dobrodružný život pianistky na zaoceánské lodi: Neměla jsem jediný volný den

7. 7. 2026

12 min

Obrázek epizody Každý pátý Čech pochybuje o svobodě slova. Je to varování, říká sociolog

Každý pátý Čech pochybuje o svobodě slova. Je to varování, říká sociolog

7. 7. 2026

22 min

Obrázek epizody Pro a proti: Dvě procenta na armádu? Rajchl: Netřeba. Žáček: Jde o obranu

Pro a proti: Dvě procenta na armádu? Rajchl: Netřeba. Žáček: Jde o obranu

7. 7. 2026

23 min

Obrázek epizody Nádech: Jak žít v nejistém světě? Budeme muset změnit představu o dobrém životě, říká filozofický poradce

Nádech: Jak žít v nejistém světě? Budeme muset změnit představu o dobrém životě, říká filozofický poradce

7. 7. 2026

33 min

Obrázek epizody Pražákům je hej: Festival Za dveřmi má osmnáctiny. Budeme oslavovat, ne bilancovat, slibuje Michaela Holbíková

Pražákům je hej: Festival Za dveřmi má osmnáctiny. Budeme oslavovat, ne bilancovat, slibuje Michaela Holbíková

7. 7. 2026

24 min

Obrázek epizody Festival Za dveřmi má osmnáctiny. Budeme oslavovat, ne bilancovat, slibuje Michaela Holbíková

Festival Za dveřmi má osmnáctiny. Budeme oslavovat, ne bilancovat, slibuje Michaela Holbíková

7. 7. 2026

24 min

Obrázek epizody Poradna: Aromaterapii lidé využívají odpradávna. Jaká je podoba a možnosti moderní aromaterapie?

Poradna: Aromaterapii lidé využívají odpradávna. Jaká je podoba a možnosti moderní aromaterapie?

7. 7. 2026

21 min

Obrázek epizody Aromaterapii lidé využívají odpradávna. Jaká je podoba a možnosti moderní aromaterapie?

Aromaterapii lidé využívají odpradávna. Jaká je podoba a možnosti moderní aromaterapie?

7. 7. 2026

21 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jak si jednoduše vyrobit hojivou jitrocelovou mast? Základem je bylinka a sádlo

Radioporadna: Jak si jednoduše vyrobit hojivou jitrocelovou mast? Základem je bylinka a sádlo

7. 7. 2026

20 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jak si jednoduše vyrobit hojivou jitrocelovou mast? Základem je bylinka a sádlo

Radioporadna: Jak si jednoduše vyrobit hojivou jitrocelovou mast? Základem je bylinka a sádlo

7. 7. 2026

20 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Nový registr psů i letní nástrahy. Veterinář radí, jak ochránit mazlíčky před vedrem

Dobré dopoledne: Nový registr psů i letní nástrahy. Veterinář radí, jak ochránit mazlíčky před vedrem

7. 7. 2026

19 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Vetchý: Část lidí nechce přijmout odpovědnost za svůj život

Osobnost Plus: Vetchý: Část lidí nechce přijmout odpovědnost za svůj život

7. 7. 2026

26 min

Obrázek epizody Vetchý: Část lidí nechce přijmout odpovědnost za svůj život

Vetchý: Část lidí nechce přijmout odpovědnost za svůj život

7. 7. 2026

26 min

Obrázek epizody Podhoubí: Jsme poslední v Evropě. Větrná energetika je náš nejlepší hráč a nechali jsme ho sedět na lavičce

Podhoubí: Jsme poslední v Evropě. Větrná energetika je náš nejlepší hráč a nechali jsme ho sedět na lavičce

7. 7. 2026

20 min