Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Němý vůl #15: Lichva na mnoho způsobů

Němý vůl #15: Lichva na mnoho způsobů

24. 1. 2026

32 min

Obrázek epizody Architektka Eva Jiřičná. Čím si ji podmanily obory, jako jsou chemie nebo statika?

Architektka Eva Jiřičná. Čím si ji podmanily obory, jako jsou chemie nebo statika?

24. 1. 2026

42 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Architektka Eva Jiřičná. Čím si ji podmanily obory, jako jsou chemie nebo statika?

Stříbrný vítr: Architektka Eva Jiřičná. Čím si ji podmanily obory, jako jsou chemie nebo statika?

24. 1. 2026

42 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Architektka Eva Jiřičná. Čím si ji podmanily obory, jako jsou chemie nebo statika?

Stříbrný vítr: Architektka Eva Jiřičná. Čím si ji podmanily obory, jako jsou chemie nebo statika?

24. 1. 2026

42 min

Obrázek epizody Masopust jako svět naruby. Etnoložka Daniela Stavělová o tanci, rituálech i pražských tradicích

Masopust jako svět naruby. Etnoložka Daniela Stavělová o tanci, rituálech i pražských tradicích

24. 1. 2026

25 min

Obrázek epizody Pražákům je hej: Masopust jako svět naruby. Etnoložka Daniela Stavělová o tanci, rituálech i pražských tradicích

Pražákům je hej: Masopust jako svět naruby. Etnoložka Daniela Stavělová o tanci, rituálech i pražských tradicích

24. 1. 2026

25 min

Obrázek epizody NA ROVINU s predsedom Maďarskej Aliancie: Práva Maďarov sú pre nás priorita, dá sa o nich hovoriť s PS (Epizóda 04/26)

NA ROVINU s predsedom Maďarskej Aliancie: Práva Maďarov sú pre nás priorita, dá sa o nich hovoriť s PS (Epizóda 04/26)

24. 1. 2026

48 min

Obrázek epizody Jedlo nie je len palivo – ako veda o črevnom mikrobióme mení náš vzťah k zdraviu

Jedlo nie je len palivo – ako veda o črevnom mikrobióme mení náš vzťah k zdraviu

24. 1. 2026

23 min

Obrázek epizody Predstavujeme ti jeden z NAJVÝRAZNEJŠÍCH HLASOV na SK SCÉNE (Offstage)

Predstavujeme ti jeden z NAJVÝRAZNEJŠÍCH HLASOV na SK SCÉNE (Offstage)

24. 1. 2026

44 min

Obrázek epizody #15 Lichva na mnoho způsobů

#15 Lichva na mnoho způsobů

24. 1. 2026

32 min

Obrázek epizody #32 Lovcůvdeník: Vztahy jsou transakcí hodnot. 50 na 50 neexistuje, jeden miluje více.

#32 Lovcůvdeník: Vztahy jsou transakcí hodnot. 50 na 50 neexistuje, jeden miluje více.

24. 1. 2026

1 hod 31 min

Obrázek epizody Pod čarou: Vraťme se do roku 2016. Dobře už bylo

Pod čarou: Vraťme se do roku 2016. Dobře už bylo

24. 1. 2026

12 min

Obrázek epizody Divadlo Lampion uvádí představení Slepičí letka. Je to o umění vystoupit z bubliny, říkají autoři

Divadlo Lampion uvádí představení Slepičí letka. Je to o umění vystoupit z bubliny, říkají autoři

24. 1. 2026

2 min

Obrázek epizody DIVNOŽÁNRY: knižní žánry, které možná neznáte

DIVNOŽÁNRY: knižní žánry, které možná neznáte

24. 1. 2026

43 min

Obrázek epizody Urza s Teri rozebírají cenu státu

Urza s Teri rozebírají cenu státu

24. 1. 2026

1 hod 14 min

Obrázek epizody Debata o ANTISEMITSKÝCH konspiračních teoriích

Debata o ANTISEMITSKÝCH konspiračních teoriích

24. 1. 2026

44 min

Obrázek epizody Vltavíny

Vltavíny

24. 1. 2026

1 min

Obrázek epizody #1050 - Donald Robertson - Practical Tools for a Less Anxious Life

#1050 - Donald Robertson - Practical Tools for a Less Anxious Life

24. 1. 2026

1 hod 53 min

Obrázek epizody Kristýna Svěchotová o rivalitě v Bacheloru, nečekaném odchodu a nové lásce

Kristýna Svěchotová o rivalitě v Bacheloru, nečekaném odchodu a nové lásce

24. 1. 2026

53 min

Obrázek epizody Hovory: Obraz je hotový, až když mi zmizí z ateliéru, říká malíř Josef Achrer

Hovory: Obraz je hotový, až když mi zmizí z ateliéru, říká malíř Josef Achrer

23. 1. 2026

23 min

Obrázek epizody Akcent: Výběr týdne: Dvorecký most, Vyšehrad Dvje vs. Karavan, Wikipedie slaví, umělecká řemesla

Akcent: Výběr týdne: Dvorecký most, Vyšehrad Dvje vs. Karavan, Wikipedie slaví, umělecká řemesla

23. 1. 2026

26 min

Obrázek epizody Když předpověď nevyjde, i mě samotného to štve, přiznává meteorolog ve výslužbě František Vavruška

Když předpověď nevyjde, i mě samotného to štve, přiznává meteorolog ve výslužbě František Vavruška

23. 1. 2026

25 min

Obrázek epizody Když předpověď nevyjde, i mě samotného to štve, přiznává meteorolog ve výslužbě František Vavruška

Když předpověď nevyjde, i mě samotného to štve, přiznává meteorolog ve výslužbě František Vavruška

23. 1. 2026

25 min

Obrázek epizody Dopolední host: Když předpověď nevyjde, i mě samotného to štve, přiznává meteorolog ve výslužbě František Vavruška

Dopolední host: Když předpověď nevyjde, i mě samotného to štve, přiznává meteorolog ve výslužbě František Vavruška

23. 1. 2026

25 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Autoři projektu Sportera Adam Sypták a Stanislav Macák v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Autoři projektu Sportera Adam Sypták a Stanislav Macák v Klubu Rádia Junior

23. 1. 2026

37 min